WYBIERAMY: Najfajniejszą Postać z 90210
Poniżej znajdziecie 14 postaci z 90210. Każdy będzie mógł raz dziennie oddawać głosy na trzy postacie kolejno dając im 1,2 i 3 punkty. Od piątku do wtorku głosujemy na ulubionych bohaterów. W środę podam trzy osoby, które uzyskały najmniej punktów. Od środy do piątku będą eliminacje między trzema postaciami z najmniejszą ilością punktów. Te, które wygrają nadal pozostają w grze. Przegrana odpada. Ta postać, która wygra finał otrzyma oficjalnie tytuł: Najfajniejszej Postaci z 90210!
Lista bohaterów biorących udział w konkursie:
* Naomi Clark
* Adrianna Tate-Duncan
* Erin Silver
* Ivy Sullivan
* Dixon Wilson
* Annie Wilson
* Liam Court
* Navid Shirazi
* Ryan Matthews
* Teddy Montgomery
* Debbie Wilson
* Ethan Ward
* Jen Clark
* Jeśli nie ma tu twojego faworyta: do niedzieli można zgłaszać ostatniego bohatera naszego konkursu! Podliczę głosy i najpopularniejszy/a bohater/ka wejdzie do gry i ze względu na krótszy czas w grze będzie miała wolną kartę na eliminacjach!
Głosowania zakończone….
Przepraszam, że dzisiaj podsumowanie robię tak wcześnie, nie dając niektórym szansy na oddanie głosu. Powodem tego jest fakt, że wyjeżdżam na weekend i najprawdopodobniej nie miałabym szansy napisania podsumowania wieczorem. Mam nadzieje, że rozumiecie…
Od środy głosowaliśmy na osobę, która Naszym zdaniem powinna odpaść. Wyjątkowo dobrze wypadł Navid, któremu odpadniecie dzisiaj nie grozi, ale jak poradziły sobie pozostałe zagrożone..:
1. Tabitha- 20 głosów
2. Jen- 11 głosów
3. Navid- 1 głos
Tak, więc muszę oficjalnie pożegnać Tabithe, która i tak długo walczyła, biorąc pod uwagę fakt w ilu odcinkach wystąpiła… Tak, więc wielkie gratulacje! Zajmuję 11 miejsce w rankingu Najfajniejszych Postaci 90210!
Najfajniejsze Postacie 90210:
..
9...?
10. …?
11. Tabitha Wilson
12. Teddy Montgomery
13. Dixon Wilson
14. Debbie Wilson
A teraz mogę rozpocząć głosowanie podczas, którego możemy oddawać kolejno 3, 2 i 1 punkt. Głosować można tylko raz dziennie i tylko na postacie z listy poniżej…
Lista bohaterów będących nadal w grze:
* Naomi Clark
* Adrianna Tate-Duncan
* Erin Silver
* Ivy Sullivan
* Annie Wilson
* Liam Court
* Navid Shirazi
* Ryan Matthews
* Ethan Ward
* Jen Clark
Mam jeszcze małą prośbę... Gdyby ktoś chciał oddać Swój głos na Erin Silver, to proszę wpisywaś Silver lub Silv, zamiast Erin. Ułatwiłoby mi to podliczanie głosów ;). Dziękuję i Zapraszam do zabawy!