WYBIERAMY: Najfajniejszą Postać z 90210
Poniżej znajdziecie 14 postaci z 90210. Każdy będzie mógł raz dziennie oddawać głosy na trzy postacie kolejno dając im 1,2 i 3 punkty. Od piątku do wtorku głosujemy na ulubionych bohaterów. W środę podam trzy osoby, które uzyskały najmniej punktów. Od środy do piątku będą eliminacje między trzema postaciami z najmniejszą ilością punktów. Te, które wygrają nadal pozostają w grze. Przegrana odpada. Ta postać, która wygra finał otrzyma oficjalnie tytuł: Najfajniejszej Postaci z 90210!
Lista bohaterów biorących udział w konkursie:
* Naomi Clark
* Adrianna Tate-Duncan
* Erin Silver
* Ivy Sullivan
* Dixon Wilson
* Annie Wilson
* Liam Court
* Navid Shirazi
* Ryan Matthews
* Teddy Montgomery
* Debbie Wilson
* Ethan Ward
* Jen Clark
* Jeśli nie ma tu twojego faworyta: do niedzieli można zgłaszać ostatniego bohatera naszego konkursu! Podliczę głosy i najpopularniejszy/a bohater/ka wejdzie do gry i ze względu na krótszy czas w grze będzie miała wolną kartę na eliminacjach!
Głosowanie zakończone….
Tygodniowe głosowanie może określić jedno słowo…. ZMIANY! Dzisiejsza lista będzie się bardzo różniła od zeszłotygodniowej. A co się mianowicie zmieniło?
Pierwsze miejsce! Tak, w tym tygodniu Liam przekazał koronę… SILVER! Od początku walczyli bardzo zażarcie, ale zawsze o ciut zwyciężał Liam. Tym razem więcej Naszych głosów powędrowała do Silver.
Jednak wbrew Waszym wcześniejszym domysłom Liam nie zajął drugiego miejsca! Drugie miejsce zajmuję… Adrianna! Ta dziewczyna, co tydzień wspinała się o miejsce wyżej i gdy w tamtym tygodniu osiągnęła 3 miejsce myślałam, że to będzie szczyt jej możliwości, jednak się pomyliłam. Fani Adrianny walczyli o uznanie dla niej i je zdobyli. BRAWO!
Reszta głosów rozłożyła się w miarę równomiernie pomiędzy resztę bohaterów, zostawiając na szarym końcu z wynikiem poniżej 10 punktów… Navida i Jen! Naomi i Annie mają egzekwio, ale z uwagi, że Naomi dłużej zajmuję wyższe miejsce jest przed Annie, ale następny tydzień może przynieść następne niespodzianki, które są zapewne bardzo pożądane ;).
Wyniki głosowania:
1. Silver- 35 punktów
2. Adrianna- 33 punkty
3. Liam- 26 głosów
4. Naomi- 20 punktow
5. Annie- 20 punktów
6. Ivy- 18 punktów
7. Ethan- 15 punktów
8. Jen- 6 punktów
9. Navid- 3 punkty
Tak, więc oficjalnie ogłaszam zagrożonymi, w tym tygodniu:
1. Navid
2. Jen
3. Ethan
Głosujemy raz dziennie, wymieniając imię osoby, która naszym zdaniem powinna odjeść z gry i zająć należne jej miejsce na liście Najfajniejszych Postaci 90210!
Zapraszam do głosowania!
Zacznę...
Ethan, lubię go, ale od dawna nie pojawia się w serialu, więc dlatego mój głos jest taki a nie inny!
I wydaje mi się że źle policzyłaś głosy... chyba nie brałas pod uwage tych z poprzedniej strony, bo jakoś mało ich...
Tak tak jak Soko zauważył jest błąd:
wyniki:
Silver 66
Ade 65
Liam 53
Annie 37
Naomi 34
Ivy 29
Ethan 24
Ryan(wogóle nie uwzględniony wyżej) 19
Navid 14
Jen 13
więc zagrożeni powinni być Jen Navid i Ryan...
Przykro mi z powodu pomyłki... Miałam dzisiaj i będę miała jutro Egzaminy i robiłam to trochę na szybkiego, więc mogłam się pomylić... Przepraszam, a oto podliczone z pomocą chłopaka7 głosy:
Lista głosów:
Silver 66
Ade 65
Liam 53
Annie 37
Naomi 34
Ivy 29
Ethan 24
Ryan 19
Navid 14
Jen 13
Zagrożeni:
1. Ryan
2. Navid
3. Jen
Wcześniejsze głosowanie muszę unieważnić, gdyż zmienił się Nam jeden zagrożony.