co myślicie o nich?czy by pasowali do siebie i czy byscie chcieli zeby bylo cos miedzy nimi? bym była szczerze ciekawa gdyby byli by para chyba by bylo niezle polaczenie
ja osobiście jestem na nie. Strasznie nie lubię Annie, a Liama tak i to nawet bardzo :) Według mnie Liam jest najlepszy z Naomi, lub ewentualnie z Ivy, która też jest całkiem fajna. Podobało mi się to, co zrobiła dla Liama i Naomi, widać, że bardzo jej na nim zależy : )
Uważam, że byliby świetną parą. Myślałam, że ich połączą w 1 sezonie. Ale się zawiodłam.
ja osobiście nie widzę go z Annie i z Naomi także nie (póki co). Dla mnie najlepsze połączenie to Ivy i Liam i mam nadzieję, że tę parę ujrzę w kolejnych odcinkach.
Jakoś nie bardzo ich widze razem;p Do Liami pasuje mi jedynie Naomi,to jest zdecydowanie moja ulubiona para, ale znając możliwości twórców tego serialu to wszystko jest mozliwe xD
chyba się kurwa zrzygam jak będą razem. WYbaczcie moje ostre słownictwo, aczkolwiek to byłaby najgorsza para filmowa pod słońcem.
Mi się połączenie LA w ogóle nie widzi.. Coś okropnego. Tylko i wyłącznie Liomi <Liam and Naomi>. Ewentualnie Li mógłby być z Ivy, ale wtedy dla N powinni wrócić Ozzy'ego. ;]
a ja bym bardzo chciała żeby Liam był z Annie:):)i mam nadzieje, że kiedyś to nastąpi:)oglądam na YouTubie różne filmiki z nimi i super wyglądają. Ale takie jest moje zdanie:)
na przykład takie:):
http://www.youtube.com/watch?v=-zuZ6tMAcOY&translated=1
http://www.youtube.com/watch?v=a0ualqroPF0&translated=1
http://www.youtube.com/watch?v=skaJoKrO3oY&translated=1
tam jeszcze na boki w podobnych filmach wideo są:)
Słyszałam że Annie i Liam mają być razem. Jeśli to prawdfa to chyba przestane oglądać 90210. Naomi i Liam to najlepsza para, muszą być razem.
annie jest bardzo wrażliwa a Liam tylko bawi się dziewczynami,ale i tak go lubię
Uważam że do Liama najbardziej pasuje Ivy. Po tym co zrobiła dla niego i Naomi widać że jej naprawdę na nim zależny. A Naomi prędzej czy później się znudzi i go zostawi.
mysle ze by pasowali myslalam ze beda razem jak liam probowal poderwac annie(annie dobrzeby zrobil zwiazek z nim, mozeby sie troche rozruszala) na zlosc naomi ale raczej niebeda razem annie chyba niepopelni 2 raz tego bledu. W koncu Liam jest teraz z naomi, a ona byla kiedys jej przyjaciolka i pewnie jeszce beda.
Niestety będą razem. :( przynajmniej w odległych odcinkach. Na szczęście ja
po 2 sezonie kończę swoją przygodę z 90210 i moje nerwy nie będą musiały
tego wytrzymywać.
Będę tylko miała cichą nadzieję, że Liam i Naomi będę razem, zresztą pewnie
będą, bo kiedyś czytałąm, że któaś producentka wpadła na ten pomysł dzięki
Plotkarze, a nie BH 90210, a w GG taką parą są/byłi Blair & Chuck (na
szczęście nie ma tam kogoś tak nieszczęsnego jak Annie i dzięki temu mogę
oglądać spokojnie).
Niieee.. Liam nie pasuje do niej. Kiedyś (w pierwszych odcinkach) Annie była moją ulubioną bohaterką, ale teraz nie lubię jej. zrobiła się wręcz straszna... Niezłe z niej ziółko. Liam zasługuje na kogoś lepszego, choc sam tez nie jest idealny. juz lepiej wygląda z Naomi, choc Naomi też nie lubię. Silver i Ade są okej ;)
mimo ze razem fajnie wygladaja to ja uwazam, ze co za duzo to niezdrowo,
niedlugo tam kazdy bedzie z wszystkimi pokoleji krecil:////
ja licze ze zostana przyjaciolmi ale tylko przyjaciolmi-taka damsko-meska przyjazn, a nie od razu wskakiwanie do siebie do lozka
Mnie sie wydaje ze cudnie razem wygladaja.Nie wiem co wy macie do tego żeby annie i liam byli razem.Nie mam pojęcia.Naomi i Liam to nie to niepasuja do siebie.Naomi niech sobie znajdzie innego.Ja naomi nie lubie a annie z poczatku jak sie zmienila to nie lubilam jej ale teraz powoli sie zmienia na lepsze.
Anie tylko z Jasperem! a Liam z Naomi xD Ethan z Silver, a Dixon nie wazne ^^
właśnie, Dixon! Dixon i Ivy to wręcz idealna para, dawno nie widziałam, żeby tak dobrze dobrali do siebie bohaterów
Niie! Zdecydowanie nie! Naomi i Liam są moją ulubioną parą. Kiedyś chciałam bardzo, żeby Ethan i Naomi byli razem - Annie się wpieprzyyyła, jak twórcy tego filmu spieprzą ten związek to się załamię. -.-
ale wiecie w tym serialu wszystko może się zdarzyć!
Ja jestem za Ivy i Liamem,ale jeśli miałabym wybierać , czy wolę L+N, czy
L+A to bardziej go widzę z Annie.
Z Naomi są tak beznadziejni,że masakra.
Jeju NIE!!!
Tyle się natrudzili,namęczyli przez 12 odcinków 2 sezonu niech będą razem i się sobą nacieszą ;))
Chociaż w ostatnich odcinkach Anni zbliżyła się do Liama.Miejmy nadzieję,że "tylko" jako przyjaciele ;]
Annie jest okropna. Nie lubię jej od samego początku.
Liam pasuje do Naomi, ją najbardziej lubię.
To moja ukochana para w tym serialu.
Więc Liam ma być z Naomi dalej aaa Annie niech sobie innego znajdzie.
moim zdanie naomi do liama nie pasuje, boze nie mi podoba ta para.Naomi niech sobie znajdzie innego chlopaka. Annie mi sie podobra fakt że poźniej była tak no ale mysle ze annie bedzie soba wkoncu jak skonczyla z jasperem. Nie mam pojecia co macie do annie i niewiem dlaczego podoba sie para naomi i liam oni ciagle by sie calowali itp a zwiazek nie na tym polega.
Kurcze i znowu powtórka z historii :/ tak jak w BH 90210 Brenda była z Dylanem a później on był z Kelly. Znowu się cofamy a myślałam że już będzie inaczej.
No zgadzam sę, 90210 PODOBNO miało być inne od BH 90210.
I chociaż nie lubiłam pary Brenda & Dylan (wiem, ze ich kochacie! :), to tu już przesada jest.
Annie jest najbardziej wkurzającą postacią w całej historii 90210 i BH 90210. Ostatnio postanowiłam, że nie będę oglądać następnych serii, potem jednak że obejrzę dla relaksu, ale teraz przyrzekam, że jeżeli będą jakieś zajawki związku Annie & Liam w tym sezonie następnego już nie obejrzę, bo to już jest przegięcię, żeby była para Annie & Liam. :/
A nawiasem mówiąc, pisałam już, że scenarzystka 90210 porównywała 90210 do Plotkary i w sumie zrobiła 90210 na podstawie GG? No więc, czemu mi związek Naomi & Liam wygląda na żałosną kopię Blair & Chucka? ;> Btw. na amerykańskim forum (fanforum) jest duużo fanów Annie & Liama, serio. :/ Może nie tyle co Naomi & Liama, ale jednak...
@dori... - serio, ciągle się całują, oni przynajmniej rozmawiają, nie tak jak w GG Serena & NAte (bez urazy dla ich fanów ;>). I bez urazy dla ciebie, ale Annie jest wkuuuuuuuurzająca do potęgi n. Może nie jest moją najbardziej znienawidzoną postacią ze wszystkich seirlai jakie oglądam, ale obiektywnie patrząc ona powinna zajmować 1 miejsce. ;>
wiele wskazuje na to że ta parka na prawdę może mieć rację bytu, a co powiecie na Navida i Annie on taki wysoki ona taka niska xD :D :D
haha. gdyby Annie była z Navidem to śmieszne już by było. ;dd
aa co do Dori to Naomi&Liam rozmawiają ze sobą a poza tym wiedzą że mogą na sobie polegać np. przez rodzinę Liam się wyprowadził z domu to Naomi go zrozumiała i przyjęła. Ich związek nie polega tylko na całowaniu i seksie.
No jakoś by to było. Ale ta jej gra aktorska..
Od początku jej nie lubiłam w przeciwieństwie do Liama.
Według mnie Naomi jest z nim tylko dla jednego... no okej rozumie go bo była w takiej samej sytuacji ale to tyle.
Jak do siebie wrócili nie mieli nawet o czym gadać wiec to moim zdaniem sensu nie ma.
I te jej kłamstwa. Dla niego to jest ważne a ona go okłamuje.Bezsens.
A z Annie Liam były szczęśliwy i chodziło by o coś więcej.. ale jakoś tego nie widzę. Choć teraz Annie zaczęła do niego zagadywać wiec może... ;p;p poczekamy zobaczymy ;))
Uwaga Spoiler !
właśnie znalazłam zdjęcie z kręcenia 90210 było ono robione 8 stycznia czyli niedługo odcinek powinien byc... a na zdjęciu... Annie i Liam na randce ;p;p prawdopodobnie link :
http://www.zimbio.com/pictures/HQ8sLqWGVtf/Shenae+Grimes+Matt+Lanter+Film+90210+ 2/0x7cSftKbl6/Matt+Lanter
http://www.zimbio.com/pictures/rIE0QFsIf0S/Shenae+Grimes+Matt+Lanter+Film+90210/ j6NO42nF9G-/Matt+Lanter
To nie rankda. :) Już o tym się podniecali kiedyś na forum.
Annie byłaby szczęśliwa z Liamem? Ta jej mina mi tylko psuje oglądanie 90210. Na szczęście niedługo z tym koniec, ŻEGNAJ 90210 PO 2 SEZONIE, koniec poatrzenia się na Annie i jej humory. Ale Naomi & Liam i tak są najlepsi. <3
A Annie to taka Kelly w 10000000000000000000000000000 rany gorszym wydaniu, bo Kelly była na prawdę fajną postacią (ja byłam za Kelly & Dylanem, ale wiem że większość osób za Brendą, jdnak można jej to chyba wybaczyć po 10 sezonach :).
może i by była kto wie.
Ta mina ?? koszmarna, wgl ona wolnymi krokami zbliża się do gry aktorskiej Kristen Stewart <lol2> ona to dopiero...
Te humory ? Ona sama nie wie czego chce. A chłopaka idealnego dla niej trudno znaleźć. A mi jakoś Liam i Naomi nie pasują do siebie.
może i większość z was nie chce, żeby byli razem ale za pewne tak sie
stanie i nikt nie będzie tego żałował. Sama byłam wielką fanką Liama i
Naomi.. ale zobaczcie jak ona zaczyna się zachowywać .. kłamie i to wcale
nie w drobnych sprawach. Od zawsze była wredna .. dzięki odcinkom w których
Naomi była nieszczęśliwa i pokrzywdzona zyskała .. ponieważ wielu widzów
jej współczuło. Myślę że jeżeli połączą Annie i liama .. nie byla by to zła
para..a Naomi na pewno znajdzie kogoś dla siebie. Na pewno na koniec nikt
nie zostanie sam ;)
Może będzie tak jak z Ethanem?
Na początku żałowalam ich rozstania, ale potem, jak poznała Liama to już miałam Ethana gdzieśś. ;pp
Więc.. no a ja bardzo lubię Naomi jest moją ulubiona bohaterka, bo ma charakter. I chcę, żeby wszystko sie wyjaśniło i była z Liamem.
A Annie? byle nie Liam.
Ja mam dość Annie od 1 odcinka. Taka sierota jedna ;)
Naomi to też moja ulubiona bohaterka. Liam ma być z Naomi, bo Annie do niego nie pasuje i wszystko psuje.
Jak tak dalej pójdzie to ja też kończę przygodę z 90210 i nie oglądam tego więcej.
a ja myślałam, że to Naomi jest bardziej podobna do Kelly a nie Annie zresztą może mają coś obie z Kelly.