PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40103
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

co myślicie o nich?czy by pasowali do siebie i czy byscie chcieli zeby bylo cos miedzy nimi? bym była szczerze ciekawa gdyby byli by para chyba by bylo niezle polaczenie

ocenił(a) serial na 7
doris18doritta

Ja bzrdzo lubię Liama,jest przystojny;)Nawet bardzo.Ale nie pasuje do Annie.On powinna być z kimś innym.Mam nadzieję,że pozostana tylko przyjaciółmi.

ocenił(a) serial na 6
plistek43

Szczerze mówiąc kibicuje Annie i Liamowi już od poprzedniego sezonu. Naomi wprost nie cierpie, jak dla mnie jest strasznie pusta, sztuczna i myśli tylko o sobie. Już nie wspomnę o aferze z nauczycielem.
Widać, ze miedzy Annie i Liamem coś się dzieje. Najpierw epizod z fontanną, potem te spojrzenia na teście. po za tym Annie jest przy Liamie i go wspiera czego nie można powiedzieć o Naomi, która zajeta jest wyłącznie sobą i nawet nie widzi, ze jej chłopak jej potrzebuje.

doris18doritta

święta prawda mia annie i liam posuja do siebie. Wkurza mi to "jak annie i liam beda razem to koncze z serialem itp" przeciez to nie koniec swiata. Ludzie nieprzesadzajcie.Albo to nierozumie dlaczego inni mysla ze naomi i liam sa cudna para ble nie co to za zwiazek obudzcie sie wkoncu. Sorry jak kogos wkurzylam ale tak mysle.

doris18doritta

macie może streszczenie ost odcinka 2 sezonu. Bo jestem ciekawa bardzo

doris18doritta

Nie będę tutaj pisać,bo nie każdy lubi spojlery,ale jak chcesz to tutaj
masz http://www.bh90210-forum.pl/viewtopic.php?t=2800 ;)

ocenił(a) serial na 10
pikolinia

mam nadzieję, ze nareszcie połączą Annie i Liama..:)

ocenił(a) serial na 9
doris18doritta

bardzo kibicuję Annie I Liamowi! Byłoby super!

ocenił(a) serial na 10
EeBe

ja tak samo:)w ostatnim odcinku juz myślałam, że się pocałuja(wtedy jak Liam odprowadził Annie do domu)ale nie..;/;/;/czekam na trzeci sezon:):)

doris18doritta

no wkoncu dobrze mowicie.Ciekawe kiedy bedzie 3 sezon mam nadzieje jak najszybciej. Jak dlugo nie bedzie to sie wkurze.

ocenił(a) serial na 9
doris18doritta

Podobno ma być wrzesień/październik. Też nie mogę się doczekać.

EeBe

A wiecie coś może o tym 3 sezonie?
za krótki <br/>

ocenił(a) serial na 7
kiwi21

jak połaczą liama i annie to chyba przestane ogladac ten serial. annie to najbardziej denerwująca postać z całego serialy, za to liama bardzo lubię. on pasuje tylko do naomi.

miss_kej

Acha a Naomi cię nie wkurza? to jest dopiero wkurzająca osoba a na początku aż taka nie była :/

ocenił(a) serial na 7
kiwi21

mnie naomi na poczatku bardziej wkurzala niz teraz, po czasie przyzwyczilam sie do jej fochow. zle trakatowala liama, ale kocha go i pasuja do siebie. za to annie jest straszna, ten jej wiecznie skrzywiony wyraz twarzy, wywracanie oczami, nie moge na nia patrzec...

ocenił(a) serial na 10
miss_kej

ja to nie wiem..tak wszyscy najeżdzają na to aby Annie i Liam byli razem..przy Annie Liam się otwozył..mówił jej o swoich problemach..a z Naomi?ten związek był oparty tylko na "całowaniu"..tak więc jak juz wczesniej mówiłam jestem za Lannie:)

ocenił(a) serial na 9
miss_kej

Co to w ogóle za dziecinne i głupie zachowanie? "jak nie połączą w parę
tych, co mi pasują, to nie oglądam". To nie oglądaj, nikt Ci nie każe. Ja
kibicuję parze Annie+Liam, ale jeśli tak nie będzie, to nie popdanę w
depresje. To tylko serial.

A Naomi to się niby wiecznie nie wykrzywia i nie przewraca oczami? Tak
samo. Obydwie je lubię, ale Annie umie słuchać Liama i jest dla niego,
Naomi myśli w większości o sobie.

doris18doritta

no racja annie i liam. MISS KEJ co to gadasz za bzduru naomi jest najglupsza w tym serialu, zwiazek naomi i liama oparty na całowaniu itp kobieto annnie jest 100 razy lepsza od naomi.Naomi to rozpuszczony dzieciak itp.LUDZIE PRZESTANCIE PISAC ZE JAK ANNIE I LIAM BEDA RAZEM TO JUZ NIE BEDE TEGO SERIALU OGLADAC!!!!!! JA p................. Wiem ze w 1 sezonie i w 2 annie byla hmmm taka i taka ale ja ja rozumiem. Macie wielkie pretensje do annie. ANNIE I LIAM POWINNI BYC RAZEM...

ocenił(a) serial na 10
doris18doritta

Zgadzam się z Tobą w 100%:):)

za krótki <br/> Lannie<3za krótki <br/>

ocenił(a) serial na 10
UckerLove

TEAM ANNIE i LIAM : D ladna para, rozumieja sie sa dla siebie wsparciem, a nie oklamuja!

użytkownik usunięty
VeLkA02

Moim zdaniem Annie jak i Liam powinni być razem, otóż : dogadują się świetnie, wiedzą, że mogą powiedzieć sobie o wszystkim bez tajemnic i kłamstw (jak to było w związku(nareszcie skończonym) Liam i Naomi)), nic nie mam do Naomi ;]. Są zgraną parą. Denerwują mnie komentarze typu "jak Annie będzie z Liam'em to ja nie oglądam już tego", pieprzyć takich, nie chcecie to nie oglądacie i tyle, jednego dzieciaka mniej :). Liam i Naomi, żyli w kłamstwie, nie miała czasu, żeby porozmawiać z Liam'em, a to błąd, bo ich związek opierał się na pocałunkach lub seksie ;], a nie o to tu chodzi. Zresztą, w tym serialu wszystko możliwe, ale i tak go bardzo lubię ;). Tak więc, będzie co będzie, zobaczymy, czekam na sezon III z niecierpliwością ;D pozdrowienia dla "jeeezu jak Liam będzie z Annie, nie oglądam już tego, bo to przesada" POWODZENIA ! :D

użytkownik usunięty

btw. nie zabijcie się przypadkiem, kto z kim ma być; O

ocenił(a) serial na 10
doris18doritta

Liam i Naomi bardziej mi się podoba... uwielbiam tą parę
A Annie nie pasowałaby do niego moim zdaniem.

doris18doritta

nie i nie! Annie bardzo się zmieniła od pierwszego sezonu, ale i tak nie pasuje mi do Liama. dopiero co zresztą otrząsnęła się z toksycznego związku. Liam i Naomi do siebie pasowali, kochali się - tylko, że Naomi jest egoistką.

ocenił(a) serial na 10
Narysowana

kochali się?chyba raczej Naomi kochała siebie.. i tylko siebie..kibicuje Annie i Liamowi:)

użytkownik usunięty
UckerLove

Ja też im kibicuję, Liam zasługuje na kogoś takiego jak Annie, pasują do siebie wizualnie i z osobowościowo, ale bedzie co bedzie. Najbardziej jednak śmieszą mnie wypowiedzi typu: "jak Liam bedzie z Annie to nie oglądam 90210"

ocenił(a) serial na 10
doris18doritta

Annie i Liam to chyba najbardziej intrygująca para trzeciej serii, o ile już mogę nazwać ich parą. Z całego serca im kibicuje! c:

doris18doritta

Annie+Liam ♥ są świetną parą :)
btw. Annie polubiłam najbardziej. Zwykła i najuczciwsza dziewczyna spośród wszystkich bohaterów. I ma świetną fryzurę w 3 sezonie :D

doris18doritta

O tak ! Uwielbiam Annie i Liam'a <3

ocenił(a) serial na 10
doris18doritta

Myślę, że Liam bardziej pasuje do Naomi. Szczerze mówiąc nie lubię Annie.