co myślicie o nich?czy by pasowali do siebie i czy byscie chcieli zeby bylo cos miedzy nimi? bym była szczerze ciekawa gdyby byli by para chyba by bylo niezle polaczenie
Ja bzrdzo lubię Liama,jest przystojny;)Nawet bardzo.Ale nie pasuje do Annie.On powinna być z kimś innym.Mam nadzieję,że pozostana tylko przyjaciółmi.
Szczerze mówiąc kibicuje Annie i Liamowi już od poprzedniego sezonu. Naomi wprost nie cierpie, jak dla mnie jest strasznie pusta, sztuczna i myśli tylko o sobie. Już nie wspomnę o aferze z nauczycielem.
Widać, ze miedzy Annie i Liamem coś się dzieje. Najpierw epizod z fontanną, potem te spojrzenia na teście. po za tym Annie jest przy Liamie i go wspiera czego nie można powiedzieć o Naomi, która zajeta jest wyłącznie sobą i nawet nie widzi, ze jej chłopak jej potrzebuje.
święta prawda mia annie i liam posuja do siebie. Wkurza mi to "jak annie i liam beda razem to koncze z serialem itp" przeciez to nie koniec swiata. Ludzie nieprzesadzajcie.Albo to nierozumie dlaczego inni mysla ze naomi i liam sa cudna para ble nie co to za zwiazek obudzcie sie wkoncu. Sorry jak kogos wkurzylam ale tak mysle.
Nie będę tutaj pisać,bo nie każdy lubi spojlery,ale jak chcesz to tutaj
masz http://www.bh90210-forum.pl/viewtopic.php?t=2800 ;)
ja tak samo:)w ostatnim odcinku juz myślałam, że się pocałuja(wtedy jak Liam odprowadził Annie do domu)ale nie..;/;/;/czekam na trzeci sezon:):)
no wkoncu dobrze mowicie.Ciekawe kiedy bedzie 3 sezon mam nadzieje jak najszybciej. Jak dlugo nie bedzie to sie wkurze.
jak połaczą liama i annie to chyba przestane ogladac ten serial. annie to najbardziej denerwująca postać z całego serialy, za to liama bardzo lubię. on pasuje tylko do naomi.
mnie naomi na poczatku bardziej wkurzala niz teraz, po czasie przyzwyczilam sie do jej fochow. zle trakatowala liama, ale kocha go i pasuja do siebie. za to annie jest straszna, ten jej wiecznie skrzywiony wyraz twarzy, wywracanie oczami, nie moge na nia patrzec...
ja to nie wiem..tak wszyscy najeżdzają na to aby Annie i Liam byli razem..przy Annie Liam się otwozył..mówił jej o swoich problemach..a z Naomi?ten związek był oparty tylko na "całowaniu"..tak więc jak juz wczesniej mówiłam jestem za Lannie:)
Co to w ogóle za dziecinne i głupie zachowanie? "jak nie połączą w parę
tych, co mi pasują, to nie oglądam". To nie oglądaj, nikt Ci nie każe. Ja
kibicuję parze Annie+Liam, ale jeśli tak nie będzie, to nie popdanę w
depresje. To tylko serial.
A Naomi to się niby wiecznie nie wykrzywia i nie przewraca oczami? Tak
samo. Obydwie je lubię, ale Annie umie słuchać Liama i jest dla niego,
Naomi myśli w większości o sobie.
no racja annie i liam. MISS KEJ co to gadasz za bzduru naomi jest najglupsza w tym serialu, zwiazek naomi i liama oparty na całowaniu itp kobieto annnie jest 100 razy lepsza od naomi.Naomi to rozpuszczony dzieciak itp.LUDZIE PRZESTANCIE PISAC ZE JAK ANNIE I LIAM BEDA RAZEM TO JUZ NIE BEDE TEGO SERIALU OGLADAC!!!!!! JA p................. Wiem ze w 1 sezonie i w 2 annie byla hmmm taka i taka ale ja ja rozumiem. Macie wielkie pretensje do annie. ANNIE I LIAM POWINNI BYC RAZEM...
TEAM ANNIE i LIAM : D ladna para, rozumieja sie sa dla siebie wsparciem, a nie oklamuja!
Moim zdaniem Annie jak i Liam powinni być razem, otóż : dogadują się świetnie, wiedzą, że mogą powiedzieć sobie o wszystkim bez tajemnic i kłamstw (jak to było w związku(nareszcie skończonym) Liam i Naomi)), nic nie mam do Naomi ;]. Są zgraną parą. Denerwują mnie komentarze typu "jak Annie będzie z Liam'em to ja nie oglądam już tego", pieprzyć takich, nie chcecie to nie oglądacie i tyle, jednego dzieciaka mniej :). Liam i Naomi, żyli w kłamstwie, nie miała czasu, żeby porozmawiać z Liam'em, a to błąd, bo ich związek opierał się na pocałunkach lub seksie ;], a nie o to tu chodzi. Zresztą, w tym serialu wszystko możliwe, ale i tak go bardzo lubię ;). Tak więc, będzie co będzie, zobaczymy, czekam na sezon III z niecierpliwością ;D pozdrowienia dla "jeeezu jak Liam będzie z Annie, nie oglądam już tego, bo to przesada" POWODZENIA ! :D
Liam i Naomi bardziej mi się podoba... uwielbiam tą parę
A Annie nie pasowałaby do niego moim zdaniem.
nie i nie! Annie bardzo się zmieniła od pierwszego sezonu, ale i tak nie pasuje mi do Liama. dopiero co zresztą otrząsnęła się z toksycznego związku. Liam i Naomi do siebie pasowali, kochali się - tylko, że Naomi jest egoistką.
kochali się?chyba raczej Naomi kochała siebie.. i tylko siebie..kibicuje Annie i Liamowi:)
Ja też im kibicuję, Liam zasługuje na kogoś takiego jak Annie, pasują do siebie wizualnie i z osobowościowo, ale bedzie co bedzie. Najbardziej jednak śmieszą mnie wypowiedzi typu: "jak Liam bedzie z Annie to nie oglądam 90210"
Annie i Liam to chyba najbardziej intrygująca para trzeciej serii, o ile już mogę nazwać ich parą. Z całego serca im kibicuje! c:
Annie+Liam ♥ są świetną parą :)
btw. Annie polubiłam najbardziej. Zwykła i najuczciwsza dziewczyna spośród wszystkich bohaterów. I ma świetną fryzurę w 3 sezonie :D