No i co jest stary? ja to oglądalem po kolei.. :( Na 2 serii juz bylem i mi z dnia na dzien wcielo... Widzialem ze roszczenia praw autorskich... Nie odblokuja Ci z serialem?? :(:(
na odblokowanie youtuba bym raczej niestety nie liczył, trzeba to będzie jakoś inaczej rozwiązać, może jakaś zagraniczna strona której tvn tak nie pilnuje? a w ogóle to chętnie bym się z Tobą w sprawie tego Alfa skontaktował :) slawek_m151989@o2.pl o ile jeszcze w ogóle tu zaglądasz :) pozdrawiam.
witam, ogladalem alfa na twoim kanale a teraz to knto jest zawieszone, gdzie jeszcze mozna to obejrzec? czy twoje konte znowu zacznie dzialac?
Jeśli byłby ktoś zainteresowany wszystkimi odcinkami Alfa rippowanymi z polskiej telewizji to proszę o kontakt. GG: 6484851
Ja także bym chętnie zakupił Alfa TvRip najlepiej. Kontakt: grzesieksksk1988@op.pl
Ja mam 4 sezony Alfa po polsku(tv rip)i ogladam kiedy tylko mam ochote:):):):):)!
ja kiedyś miałam (a może jeszcze mam) wszystkie odcinki nagrane na kasetach video, niestety nie mam już odtwarzacza :(
JAK TO BEZ SCIAGANIA???
PRZECIEZ MOZNA SCIAGAC WSZYSTKIE KLIPY Z YOUTUBE, MAJAC ZAINSTALOWANY NA KOMPIE REALPLAYER!