PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38376}

ALF

1986 - 1990
7,2 41 tys. ocen
7,2 10 1 40940
7,6 12 krytyków
ALF
powrót do forum serialu ALF

ALF po polsku :)

ocenił(a) serial na 10

Zapraszam na kanał ALFxPL NA Youtubie :) Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
saloon_2

dzieki bardzo:) bomba;)

saloon_2

Świetnie!
Czas przypomnieć sobie starego, dobrego Alfa :D

użytkownik usunięty
saloon_2

no i kanał zamkneli za łamanie praw autorskich hehe

ocenił(a) serial na 8
saloon_2

No i co jest stary? ja to oglądalem po kolei.. :( Na 2 serii juz bylem i mi z dnia na dzien wcielo... Widzialem ze roszczenia praw autorskich... Nie odblokuja Ci z serialem?? :(:(

saloon_2

na odblokowanie youtuba bym raczej niestety nie liczył, trzeba to będzie jakoś inaczej rozwiązać, może jakaś zagraniczna strona której tvn tak nie pilnuje? a w ogóle to chętnie bym się z Tobą w sprawie tego Alfa skontaktował :) slawek_m151989@o2.pl o ile jeszcze w ogóle tu zaglądasz :) pozdrawiam.

Slawek151989

Jeśli ktoś ma całego Alfa zgranego to bardzo proszę o kontakt na mail: mar_1986@o2.pl
Pozdrawiam!

saloon_2

witam, ogladalem alfa na twoim kanale a teraz to knto jest zawieszone, gdzie jeszcze mozna to obejrzec? czy twoje konte znowu zacznie dzialac?

ocenił(a) serial na 10
saloon_2

Jeśli byłby ktoś zainteresowany wszystkimi odcinkami Alfa rippowanymi z polskiej telewizji to proszę o kontakt. GG: 6484851

ocenił(a) serial na 9
saloon_2

Ja także bym chętnie zakupił Alfa TvRip najlepiej. Kontakt: grzesieksksk1988@op.pl

saloon_2

ja takze gg 9577488 sfdsfdsfsdfdfsdfdsf

ocenił(a) serial na 8
xEMOLOVEX

Ja mam 4 sezony Alfa po polsku(tv rip)i ogladam kiedy tylko mam ochote:):):):):)!

joshua_5

ja kiedyś miałam (a może jeszcze mam) wszystkie odcinki nagrane na kasetach video, niestety nie mam już odtwarzacza :(

so_fine

Kanał ALFxPL na youtube znów działa więc można oglądać odcinki bez ściągania :)

ocenił(a) serial na 9
sebastian22221

właśnie ogladam!! Dzieki wielkie za taka mozliwośc:))) pozdrawiam

użytkownik usunięty
exgirlfriendEvey

JAK TO BEZ SCIAGANIA???
PRZECIEZ MOZNA SCIAGAC WSZYSTKIE KLIPY Z YOUTUBE, MAJAC ZAINSTALOWANY NA KOMPIE REALPLAYER!

No tak idzie ale jak można oglądać online to też jest ok.