PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28569
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

odcinek 20

ocenił(a) serial na 7

Odcinek przygotowujący finał serii. Ward ma w sobie dobro niczym Darth Vader i jest niemal pewne, że zagra pozytywną rolę na koniec, ciekawe tylko czy przeżyje.

ocenił(a) serial na 5
Khelb

Też podejrzewam, że Ward gra potrójnego agenta - mam nadzieję, że się myle i do samego końca będzie "tym złym".
Po tragicznym początku, serial się jakoś rozkręcił i liczę na mocną końcówkę więc nie zawiedźcie mnie Panowie :)

ocenił(a) serial na 7
bunio1987

Ward pewnie odegra jeszcze jakąś dobrą rolę, ale na potrójnego agenta nie ma szans, bo za dużo zabił agentów SHIELD a przecież można się było obejść bez tego

Khelb

Ward nie jest za Hydrą. Jest za Garrettem, ponieważ uratował go on z patologicznej rodziny. Ward jest jak pies z zamkniętego bagażnika - pokocha on każdego kto go wypuści, napoi i nakarmi - a padło to na Garretta i dlatego jest mu lojalny. Ze Sky łączy go trudne dzieciństwo, dlatego coś do niej czuje, w pewien sposób są do siebie podobni. Oboje nie mieli prawdziwej rodziny. I myślę, że dla Sky poświęci życie by udowodnić że jest dobry.

ocenił(a) serial na 8
Sushimaster

Mówiłem, że Garrett to nie Jasnowidz. Nie wierzę żeby pisał sam o sobie w trzeciej osobie

Sushimaster

wybaczcie, może źle kontaktuję ale mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi w końcowej scenie tj. Coulson wcisnął play i ukazał mu się on sam opowiadający o skutkach ubocznych leku? proszę o szybką odpowiedź

ocenił(a) serial na 8
halobeka1234

Chodzi o to, że Coulson sam brał udział w przygotowaniu projektu T.A.H.I.T.I., ale zrezygnował ze względu na możliwe tragiczne skutki. Gdy sam został poddany eksperymentowi przywrócenia życia, zapomniał o tym. W filmie mówi o tym, że były próby zapobiegania szaleństwu obiektów eksperymentów, chociażby właśnie przez zmianę i wymazywanie wspomnień. Suma sumarum Coulson po prostu dowiaduje się, że sam brał udział w T.A.H.I.T.I.

taychelm

dziękuję bardzo za objaśnienie! :)

taychelm

Nie zapomniał, został mu to z pamięci wykasowane.

ocenił(a) serial na 8
roland1919

O to mi chodziło. Skrót myślowy. ;)

taychelm

a wiesz ktorego Avengera mial na mysli, ze poddali go T.A.H.I.T.I.?