PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=784295}

American Horror Story: Kult

American Horror Story: Cult
2017 -
7,0 15 tys. ocen
7,0 10 1 14946
5,9 9 krytyków
American Horror Story: Kult
powrót do forum serialu American Horror Story: Kult

trypofobia

ocenił(a) serial na 7

Ludzie z trypofobią lepiej niech uważają, sama ją mam, i ledwo mogę przebrnąć przez ten odcinek ._.

Psajkoo

Are u afraid of coral? :p
Mam to samo, u mnie się to objawia dreszczami nawet jak o tym pomyślę:/

ocenił(a) serial na 7
evillynn

Mnie od razu wszystko swędzi, drażni mnie ten widok i jednocześnie w jakiś sposób przyciąga, przesrane :P

ocenił(a) serial na 8
Psajkoo

Ale stwierdzoną przez lekarza czy wmówioną na potrzeby fajności?

ocenił(a) serial na 5
_beetlejuice

No tak, fobia taka fajna. XD

ocenił(a) serial na 7
_beetlejuice

Przepraszam chyba się nie orientuję w tutejszej modzie. Od kiedy trypofobia wyznacza czynnik bycia fajnym?

Od dzieciaka miałam zawsze z tym problem, sooooł chyba Ci nie wyszło :3

ocenił(a) serial na 8
Psajkoo

ale co mi nie wyszło?

ocenił(a) serial na 8
Psajkoo

Skoro tak chętnie mówisz o swojej fobii może czujesz się przez to wyjątkowa

ocenił(a) serial na 7
_beetlejuice

Ziomek, od kiedy mówienie o fobii jest jednoznaczne z czuciem się wyjątkowym? OSTRZEGAM ludzi, którzy ją mają, nie czuję się w żaden sposób wyjątkowa, nie wiem w ogóle skąd Ci się wziął ten z d.upy wniosek? Zarzucasz mi, że chce "zaszpanować" fobią? XDDD Nie rozumiem Twojego toku myślenia. Jeżeli spotkałeś się faktycznie z takimi dziwnymi osobami, to mi bardzo przykro, ale ja jedną z nich nie jestem :3

ocenił(a) serial na 8
Psajkoo

To jak wy jecie ser szwajcarski XD

ocenił(a) serial na 7
sentia

Jeżeli chodzi o ser, to denerwują mnie te dziury, ale to nadal nie jest to samo. Ja się boję "zagłębionych" dziur, a jeszcze jak są głębokie i równe, to mnie szlak trafia. Wiesz, to się wydaje być śmieszne, dla mojego kolegi też się wydawało, więc wysyłał mi "dla beki" zdjęcia trypofobiczne, bo nie traktował tego na poważnie, dopiero jak widział moje reakcje, to się opamiętał XD