No dobra jest poniedziałek 21:15.Włączam na TVN7 i co się zaczyna?-Detektyw Monk!:/ Co jest grane?Kiedy będą Anioły?:(
coś mi się wydaje, że jakimś wysoko postawionym kabotynom ten serial sie nie spodobał... To jest świństwo. Człowiek czeka a tu taki wał.
Noż kurde, czekam czekam zmęczona jestem a tutaj o 21.15 Detektyw Monk!!!!!!!!!!!!!!!! Jasna cholera mnie zaraz trafi
chyba cos im sie pomieszalo (?) nawet na stronce tvn 7 Anioly sa w programie, a tu taki z(m)onk :/ jesli nie teraz, to kiedy pytam??? nie chce przegapic tego odcinka.
mam nadzieję, że nie przenieśli tego na późniejsze godziny, bo wtedy chyba będę musiał sobie odpuścić jutrzejszy wykład rano :P
super podejscie BRAWO :) oby więcej takich maniaków filmu . Chciałem powiedziec to samo:) pozdro
cholera jasna w kule sobie leca? mam nadzieje ze po monku puszcza anioly i ze to tylko pomylka a nie ze zrezygnowali z serialu z jakichs chorych przyczyn... na stronie tvn7 w programie i dzis i za tydz. anioly niby sa, no zobaczymy jak nie to bojkotuje tvn :/
Monk się zaraz skończy btw antykwariusze porwali babcie i ukradli jej krzsło :) Jak nie będzie aniołów to jutro zadzwonie i opieprze kogoś kto odbierze moj telefon. Kim kolwiek by nie był
Własnie sobie ogladam po 2 latach przerwy, serial ciąle robi porażające wrażenie. Pekam ze smiechu i wzruszam na zmianę na tych samych scenach które tak głęboko zapadły mi w pamięć dwa latka temu, i rozpływam sie nad genialnym Jastinem Kirkiem tak samo jak dwa lata temu. Cudowny jest, rola jego życia, z powodów których nigdy nie zdołam zrozumieć nie jest wielka gwiazdą mogąca przebierać w rolach, a powinien nią być ;(