Najlepszy serial jaki kiedykolwiek oglądałam w życiu ! Prawie na każdym się wzruszałam, szczególnie przy ostatnich
odcinkach, tylko szkoda jednej rzeczy...Dlaczego w serialu nie pokazano życia Anny i jej matki w Nowej Rudzie ? :(
zgadzam się zajebisty serial, mogę go bez końca oglądać. Bardzo bym chciała żeby zrobili też serial o Villas, Jarockiej, Krawczyku, Jantarce, Stanek , Santorce, Połomskim i Wodeckim to są moi ulubieńcy, skoro jest serial o Annie German, to o nich też może być. A po za tym czytałam że może być film o Niemenie i Krzysztof Krauze to wyreżyseruje, nie wyobrażam sobie serialu albo filmu o Maryli Rodowicz, wolę żeby zrobili o takich artystach co wymieniłam są/byli 1000 razy normalniejsi od Rodowicz.
Nie zapominaj, że serial o Annie German powstawał nie tylko przy pomocy Polaków, ale i Rosjanów. Właśnie Ci drudzy stworzyli to coś, co sprawia, że ten serial urzekł swą prostotą.
Oglądałem dużo polskich seriali... Niestety każdy coraz częściej sięga dna.
Jeśli film o artystach, o których napisałaś, miałby powstać - niech stworzą go ludzie, którzy zajmowali się "Czasem honoru".
o jakby o Jarockiej mieli zrobić to by pomogli przy tym Polacy i Amerykanie, Amerykanie bo Jarocka robiła karierę w USA. A poza tym Jarocka ma trochę podobny życiorys do Anny German, w sensie że Jarocka robiła karierę za granicą, że miała wypadek samochodowy i że miała nowotwór, i że też śpiewała od dziecka.