PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=648292}
7,0 11 tys. ocen
7,0 10 1 10679
Anna German. Tajemnica białego anioła
powrót do forum serialu Anna German

Najlepszy serial jaki kiedykolwiek oglądałam w życiu ! Prawie na każdym się wzruszałam, szczególnie przy ostatnich
odcinkach, tylko szkoda jednej rzeczy...Dlaczego w serialu nie pokazano życia Anny i jej matki w Nowej Rudzie ? :(

ocenił(a) serial na 6
Paulina_Vel_Pisia

Widocznie mało oglądałeś seriali skoro twierdzisz, że ten jest najlepszy ;)

ocenił(a) serial na 10
Paulina_Vel_Pisia

Masz racje ja też uwielbiam ten serial i mogę go bez końca oglądać xD

ocenił(a) serial na 10
Natalia333_filmweb

zgadzam się zajebisty serial, mogę go bez końca oglądać. Bardzo bym chciała żeby zrobili też serial o Villas, Jarockiej, Krawczyku, Jantarce, Stanek , Santorce, Połomskim i Wodeckim to są moi ulubieńcy, skoro jest serial o Annie German, to o nich też może być. A po za tym czytałam że może być film o Niemenie i Krzysztof Krauze to wyreżyseruje, nie wyobrażam sobie serialu albo filmu o Maryli Rodowicz, wolę żeby zrobili o takich artystach co wymieniłam są/byli 1000 razy normalniejsi od Rodowicz.

użytkownik usunięty
kinomanka_13

Nie zapominaj, że serial o Annie German powstawał nie tylko przy pomocy Polaków, ale i Rosjanów. Właśnie Ci drudzy stworzyli to coś, co sprawia, że ten serial urzekł swą prostotą.
Oglądałem dużo polskich seriali... Niestety każdy coraz częściej sięga dna.
Jeśli film o artystach, o których napisałaś, miałby powstać - niech stworzą go ludzie, którzy zajmowali się "Czasem honoru".

ocenił(a) serial na 10

o jakby o Jarockiej mieli zrobić to by pomogli przy tym Polacy i Amerykanie, Amerykanie bo Jarocka robiła karierę w USA. A poza tym Jarocka ma trochę podobny życiorys do Anny German, w sensie że Jarocka robiła karierę za granicą, że miała wypadek samochodowy i że miała nowotwór, i że też śpiewała od dziecka.

ocenił(a) serial na 10
Paulina_Vel_Pisia

Zgadzam się, mnie też ten serial wzruszył. Szkoda, że Polacy nie wpadki na pomysł żeby nakręcić taki serial o Annie German.