PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=873628}

Arcane

2021 - 2024
8,6 51 tys. ocen
8,6 10 1 51331
7,7 19 krytyków
Arcane
powrót do forum serialu Arcane

WOW

ocenił(a) serial na 10

Zakończenie jest mega ... Cały serial jest świetnie napisany. wszystko mi się trzyma kupy nic bym nie wyciął. Czy tam wisiał podłączony Wander na końcu ??

ocenił(a) serial na 10
cierpial

Tak, to Vander - Warwick

ocenił(a) serial na 9
boskisatan

Nie, to nie Vander. Vander nie żyje.

ocenił(a) serial na 10
BBSK

To Vander zamieniony w Warwicka przez Singeda

ocenił(a) serial na 10
lukow123

No własnie ktos tam wisial podlaczony na koncu :D

ocenił(a) serial na 9
lukow123

Nie, to nie Vander, nie ma żadnych potwierdzeń tej teorii. Niektórzy argumentują że to niby jest w kwestiach do Vi i Jinx w LoLu, ale żadna z nich nie wskazuje że jest to w jakimkolwiek sposób - jedynie sugeruje że Ww widział jak Jinx coś odwaliła (całkowicie zaprzeczając temu że może być on Vanderem) i że kojarzy ruchy bokserskie Vi.
Tyle, nie ma tam nic co mogłoby jakkolwiek sugerować że Warwick jest Vanderem.

ocenił(a) serial na 9
BBSK

oczywiście, że są. Poszukaj nawet na yt to znajdziesz tego mnóstwo. Raczej na 99% okaże się, że właśnie Warwick to Vander

cierpial

Myślałem, że to będzie rutynowy serial i fajnie, że się pomyliłem. Postacie są wielowątkowe i nie do końca złe czy dobre. Innymi słowy - świetnie napisany sezon.

SPOILER!!!
Np. taki Silco, nie można powiedzieć, że był do końca zły czy dobry. Chciał niepodległości Zaun i popełniał masę służących temu zbrodni, ale kochał Jinx jak córkę i z miłości do niej wyrzekł się celu o który walczył przez całe życie. Tym samym złamał własną zasadę o niecofaniu się przed niczym, którą zastosował wcześniej choćby w ramach zamordowania Vandera.

ocenił(a) serial na 9
cierpial

O którą scenę z wanderem chodzi?

ocenił(a) serial na 10
kamillo112

na koniec zawieszony nad signedem :D

użytkownik usunięty
cierpial

Dużo widzę że ludzie piszą że na końcu jest Vander zostaje zamieniony w Warwicka przed Signeta. Czyli Netflix nas tak jakby w uja zrobił ze zwiastunem 2 sezonu, i nic nowego nie dał tylko zakończenie 1 sezonu.