Więc tak, jako pro gram LoL gram od czasów bety, wielokrotny challanger mam do powiedzenia tyle że ten serial to dno totalne. Same murzyny albo babsztyle co to ma być MURZYNOSTWO NA POZIOMIE 9000!!!!! Walki nie mają sensu takie śmieszny ADC by padł na hita od pierwszego lepszego strzała. Ataki nie pokrywają się z tymi z LoL. Nikt nie stosuje ULTI ATAKÓW żal mi tego serialu. Gdzie sa OG postacie Gdzie jest MASTER YI????? GAREN??????? ANIIE?????????? GDZIE ????????? Oczywiście nie wrzucą postaci KULTOWYCH bo nie są murzynami. Nadodawali murzynów specjalnie po to żeby wrzucać ich w jakieś głupi serial. IDĄC DALEJ co to za niemy BAHOR ?????? Nie ma takiej postaci w LIDZE!!! W ogóle 99% postaci w tym serialu to jakies NPC które nigdy w grze nie występowały!!! GDZIE JEST NEXUS??? Gdzie są wierze??? Gdzie inhibitory??? Gdzie są CREEPY? Gdzie jest item shop???? Czmu taki potęciał został zmarnowanych? CZEMU jakieś głupie ADC są nieśmietelne i mają biliard DPS????? Co to ma być!!!! Ah tak WOKE BS here WE GO AGAIN! Ale to już koniec PANIE I PANOWIE Trump wygrał wybory i kończymy z dennym WOKE SZMELCEM. Proszę ten serial anulować i zrobić od nowa. 5 vs 5 dużo akcji, prawdziwości, odwzorowac grę tak jak się gra!!! Więcej toksyczności, spamowania, wulgaryzmów to jest LIGA!! OD kiedy SINGE ma jakiegoś WW w zanadrzu? CO to jest żałosne nie prawdziwe głupie!!!!!! Nie mam siły tego dziadostwa oglądać dalej to jest po prostu DNO !!!! I KUPA SZAMBA. Gdzie jest mapa 3vs3? GDZIE JES T SUMMONERS RIFT???? Pytam się gedzie jest DŹUNGLA? GDZIE jest red i blue buff? A co z BARONEM? Gdzie są SMOKI? Ten serial nie ma nic wspólnego z LOLEM i nie roszumiem czemu ktoś to ogląda powinien być 100% bojkot seiralu!! Albo robicie serial oparty na LOLU albo se nazywjcie to dziadostwo inaczej i nie reklamujcie tego LOLEM W ludzie liczy się SKILL penta kill cym pyk a nie jakieś psychodeliczne padaczkowe niewaidomo co. Każda postać w tym serialu ma dałna albo jakieś problemy z głową. SZKODA NA TO CZASU ide rozwalić noooobów w lidzę żeby sobie miło spędzić czas. tak jestem PRO a ten serial to DNO
to ze nie ma nic wspolnego z lolem to tylko jedna z wielu zalet serialu. i ogolnie niezły troll
Jeśli jesteś graczem i serial ci się nie podobał to szanuję. LGBT i etyczności rasowe w filmach i serialach to nic nowego, a co do LGBT to jeśli czepiasz się takiej Vi i Caitlyn to to nic nowego bo w grze też mają ponoć taką orientację. Ale naprawdę twój post wygląda jak trolling gdybyś nie używał nieprzyzwoitych słów oraz gdybyś nie używał capslocka to jeszcze można byłoby wziąć taka odpowiedź na poważnie, teraz to tak ciężko się na to patrzy
Oj przepraszam że mam EMOCJE!!! Jakoś nie wyobrażam sobie pisać w taki sposób skoro człowiek to żywa istota!! Mogę wyrażać swoje emocje czy może wolności SŁOWA JUŻ NIE MA?? Ja nie twierdzę że lesbijki są złe bo ok w odpowiednich filmach NA ODPOWIEDNEJ TUBIE można sobie obejrzeć ale po co w GRACH CZY FILMACH? Ja nie jestem RASISTĄ ale z całego ROSTERA LIGI może 20 postaci to MURZYNI to dlaczego w serialu mamy SAMYCH MURZYNÓW?? Co to ma być? Dlaczego na chama wciskają jakieś WOKE normalny ludzią!!!! TEN SERIAL TO DNO ja już napiusałem do RIOT i mam nadzieję że po moim emailu serial zostanie wycofany :) BO MAM MOCNE ARGUMĘTY więc nie zdziwcie się jak serial BUFFFF zniknie !!!!!
Ty naprawdę myślisz że się Ciebie posłuchają i usuną serial? Ja rozumiem że każdy ma prawo do własnej opinii, ale twój post i tak wygląda trochę idiotycznie ale nie będę się wtrącać
A żebyś się koleszko nie zdziwił ino ! Jak ci się ten śmieszny serial podoba to ZAPAMIĘAJ MOJE SŁOWA BO JA WIEM CO JEST 5. Serial zostanie SKASOWANY nie tylko z NETFLIXA ale również zakazany w większości krajów!!!! NIE ZEMNĄ TAKIE NUMERY
Nie grałem w LOLa ale choć rozumiem Twoje rozgoryczenie to akurat co do czarnoskórych bohaterów nie masz racji. W serialu najważniejsi okazali się Jayce, Victor, te dwie białe siory, potem rzesza kolorowych mutantów i półzwierzaków a z czarnych pamiętam tylko Ecco, tę magiczkę z Piltover i jej matkę z Noxa.
Faktycznie natomiast trochę często akcentowano orientację pań co jednak nie przeszkadzało mi w odbiorze.
i to mowienie jak ten serial powinnien wygladac ... cytuje "Gdzie są wierze??? Gdzie inhibitory??? Gdzie są CREEPY? Gdzie jest item shop???? Czmu taki potęciał został zmarnowanych?" "5 vs 5 dużo akcji, prawdziwości, odwzorowac grę tak jak się gra!!! Więcej toksyczności, spamowania, wulgaryzmów to jest LIGA!!"wtedy to było by gówno nie serial xD
Ty jesteś gówno a nie człowiek. TO POWINNA BYĆ MASAKRA miazga krew i bebech powinny się lać. KILL ZA KILEEM wyobrażam sobie to tak MASTER YI odpala ULTI wlatuje STRIKIEM i w ułamku sekundy zabije 2 przeciwników NIKT GO NAWET NIE WIDZI tlyko KREW I WNĘTRZNOŚCI jakiś śmieć typu ADC próbuje zabić MASTER YI a wtedy ten odpala MEDYTACJĘ i heheehehehe śmieć adc nic mu nie robi!!! TO JEST WALKA TO JEST LIGA TO SĄ EMOCJE TAK POWIN NO TO WYGLĄAĆ
Gówno prawda, nie mają takiej orientacji. Przez lata, nie było żadnego potwierdzenia i bezpośredniego oświadczenia, tylko sugestie w interakcjach. Innymi słowy, wraz ze sezonem 2 i dodaniem wątku tęczowych, osrano lore jeszcze bardziej. Dobrze to wyglądało, w sezonie 1. Bardziej granie na sugestiach, niż pokazywanie bezpośrednie. Dodam tylko, że ten romans i Jayce'a mnie żenowały.
To co napiszę pewnie będzie głupie, ale nie jestem znawcą w dziedzinie gier ale napisałem to co inni piszą ogólnie bo sporo z ust innych osób padło że te postacie w grze też są takiej orientacji
ja nawet nie gram w lige xD I jestem hejterem tej gry a serial mi sie mega podoba
Twoje konto powinno zostać skasowane. Wiesz co to jest WOLNOŚĆ SŁOWA??????????? Czy jesteś kolejnym przykładem śmiesznego WOKE LIBERALNEGO MORŚWINA????? OJOJO może uraziłem twoje uczucia !!! I BARDZO DONBRZE WOLNOŚĆ SŁOWA ELON MUSK !!!!! DONAL TRUMP!!!!! WOLNOŚĆ !!!!!! KAŻDY MA PRWAWO PISAĆ I MÓWĆ CO MU SIĘ PODOBA TY KAŁCZUKOWY WAPIENNIAKU !!!!!! KASOWAĆ TO SOBIE MOŻESZ W BIEDRONCE NA KASIE POLACZKU BIEDACZKU
Wolność słowa nie oznacza wolność od konsekwencji. Jak mówisz głupoty to ludzie będą ci to wytykać. Jak zachowujesz się jak troll to ludzie będą tak ciebie nazywać
I proszę bardzo gnido nazywaj mnie jak checsz wytykaj mi co chcesz ja tutaj mówię o banowaniu/kasowaniu kont jak ten morświn przed tobą pisał takie coś jest totalnie IDIOTYCSZNE "o nie podoba mi sie co koleś pisze trzeba go zbanować lub usunąć mu konto" OTÓŻ NIE NIE PODOBA SIĘ TO BARDZO DOBRZE!!!!!! o to chodzi w wolnym kraju o wymianę zdań i opinii ale takie morświny jak tamten morświn nie potrafią nic napisać tylko człowieka by usuneli z internetów!!!!! NOAM CHOMSKY I WOLNOŚĆ SŁOWA POWINNA BYĆ ABSOLUTNA!!!!!!!! ROZUMIESZ KOMUINISTO ???????
A nie znaczy? MYŚLISZ ŻE TEN SERIAL DŁUGO JESZCZE BĘDZIE WISIAŁ NA NETFLIXIE?????? Jak mi się uda go usunąć to wisisz mi 20 000 zł DAWAJ ZAŁÓŻ SIĘ !!!! NO PROSZĘ ZAŁÓŻ SIĘ SKORO TAKI PEWNY JESTEŚ ZE MOJA OPINIA NIC NIE ZNACZY TO SIĘ ZAŁÓŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ
TWOJĄ STARĄ MOGĘ SKASOWAĆ CO NAJWYŻEJ TY MORŚWINIE ŚRÓDZIEMNIOMORSKI JAKI Z CIEBIE MENDELJEW!!!!!!!! HHEHEHEH
troll co daje oceny z dupy dał 1 tlou a 10 falloutowi do tego dał 10 dwóm serialom anime wiec jak mozna brac opinie jego na powaznie
ale te anime co dajesz 10 na 10 są nudne a w arcade sie duzo dzieje i nie jebie nudą
tutaj tez masz ciagle akcje i ładną animacje a nie jakies anime .no i mowisz ze death note jest dla ludzi inteligentnych bo ty tak mowisz xD. Moge to samo powiedziec o Arcane.
Heheheeheheeheeh arcane dla ludzi z mózgiem jak orzeszek jest. Nie ma w tym serialu nic zupełnie nic co wymagałoby użycia choćby 1 szarej komórki. Za to Death Note to klasyka nad klasykami ale oczywiście trzeba je zrozumieć CO NIE KAŻDY POTRAFI
on ocenia seriale w skali murzyna. jak ich jest duzo to daje 1 jak nie ma od razu 10 nawet jak cos jest gównem fabularnym bo najwazniejsze dla niego ze nie ma czarnych