PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

czy dobrze mi się wydawało, że już w tym odcinku wyjawili kim jest Prometheus?

Cannibal3

Z tymi posturami to różnie bywa, we Flashu w jednym odcinku pokazywali więźnia jako afroamerykanina w masce, a koniec końców okazało się, że jest biały. Inny aktor może grac w masce a potem kto inny będzie bez maski.

ocenił(a) serial na 7
besty

Nie do końca afro, to wyglądało tak jakby był po prostu brudny, ale fakt, robili ciągle zmyłki.
Raz miał blond włosy, innym razem ciemne, potem siwe, miał pieprzyka na szyi w tym samym miejscu, co fejkowy Jay Garrick aka Zoom.
Z Reverse-Flashem było to samo. W kostiumie był statysta, z Zoomem było podobnie, na początku pod maską nie krył się Sears. Aktorzy w wywiadach powtarzali, że nawet oni na początku nie wiedzieli kim jest Zoom. Dopiero potem wcisnęli w kostium Searsa.

besty

No mimo wszystko Lance i chłopak Felci to według mnie z zbyt proste rozwiązania. Choć i tak wiadomo , że bęzie to ktoś z Policji (sądząc po ostatnich słowach Olivera). Shado miałaby motyw , Tommy też , a może to Laurel jakiś cudem wróciła i chce się zemścić na Olim za to , że nie zabił wcześniej DD? Niestety na to już raczej nie ma szans.

rafiq11

Niech zrobią coś z tymi "rekrutami" i serial można powiedzieć wrócił na dobre tory. Co odcinek płacz któregoś z nich na GA, jak nie pasi to wypie*alać w podskokach. Serio z jakiego powodu Ollie miałby im się tłumaczyć z listy chociażby? To chyba dosyć prywatna sprawa. Co muszą wiedzieć to wiedzą... a to ich spotkanko i płacze to nie wiem na co nagrali, chyba tylko po to żeby im dać czas na ekranie.
Plus taki że GA ma to gdzieś i nie robią z niego niedorajdy jak w s4 gdzie był na zawołanie felki. Ogółem podoba mi się stosunek GA i Diga do felki w s05, większość czasu ją zlewają i nie biorą jej zdania pod uwagę.

rafiq11

Jestem w mniejszości, bo lubię 'rekrutów'.. xP
Swoją drogą pisałem przy poprzednim odcinku, czy aby na pewno będą się bawić z tożsamością Prometheusa. Ok, ciekawe zagranie ze spóźnieniami Lance'a i cliffhanger ale.. słaaaabe to to :( To jednak wolałbym już, aby zrobili mindf*cka gdy Prometeusz ściągnie maskę i już. Skoro to ktoś z dostępem do zasobów policji to zagadka rozwiązana: Billy albo totalny nołnejm, a jeśli nikogo innego nie wprowadzą to pozostaje jednak 'człowiek Felki' (a co za tym idzie jakiż z tego wielki dramat będzie, olarulorze!). A Prometheus.. póki co wymiata, Zoom Arrowy, jest dobrze :D Już chciałbym wiedzieć, jak poradzi sobie z Ragmanem.......... xP
Podobają mi się strzały/gadżety GA w tym sezonie - nadają typowy, komiksowy charakter postaci.

rafiq11

Podsumowując to co powiedzieli scenarzyści o P to zostają: Tommy - jako że jego śmierć zmieniła postepowanie Arrowa,
Slade - Oliver podczas pojedynku na wyspie wyraźnie mówił, że dzięki niemu jest tym kim jest - odpada ponieważ P jest mniejszy
Robert Q - jako że dał notes Oliverowi i przez jego śmierć postanowił ratować SC - również odpada
Yao Fei - podobnie jak Slade Wilson brał udział przy szkoleniu Olka
jest jeszcze ten dowódca grupy, która prowadziła poszukiwania z pierwszej serii na Lian You., ale on nic nie wiedział o Liscie chyba to był Eddie Fyers