PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63899
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Jak wasze emocje po odcinku?? Jak oceniacie odcinek?? Co zrobiło na was największe wrażenie ???

Po obejrzeniu odcinka, a w szczególności końcowej sceny - moja reakcja WTFFFF&CK !!!!!!!!!!!!! WTFFF&CK !!!!!!!! WTFFFF&CK !!!!!! (do kwadratu)

To tak na świeżo a resztę napiszę jak już ochłonę :)))

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Yhym;p..może :-)

agueda0712

A więc jednak! Ludzie Cię nie poznają, Agatko! <przemawia głosem rozsądku> :D

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Haha..to ja nie wiem do się dzieje! ...;p

agueda0712

Hmm, to objawy paranoi.. xP

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Myślisz? ..;p haha ..to juz lekka przesada proszę Pana:-)

agueda0712

Nie, ponieważ zadajesz sobie pytania na każdym kroku 'czy Laurel zniszczy związek Olicity?' albo 'jeśli rząd USA ma zamiar zniweczyć plany na Olicity'... albo 'czy mnie ludzie nie poznają?'... hahahahha xD <dżołk>

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Ahahaa;D...teraz to juz niezle polecialeś ;D..kto tu ma paranoje? ..:-)

agueda0712

Dobrze, Agatko, nie będę wciskał Ci kitu - jesteś cala i zdrowa.. :D

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Uff.. Serio mi ulzylo...;pp

ocenił(a) serial na 8
matiiii

Tak jak Joker i Harley Queen ;p

Ra_s_al_Ghul

Hahaha, dobreee :D

ocenił(a) serial na 7
Ra_s_al_Ghul

..a to niby do mnie?!.. Hahaa ;p

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

Tylko wybierz postać ;p czy Mr. J czy Harley ;) hehe

ocenił(a) serial na 7
Ra_s_al_Ghul

No wiesz...chyba się obrażę!.. ...nie nigdy! Haha;D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

I bardzo dobrze ;p ani za Jokerem ani za Harley nie przepadam ;p no poza Harley bo to jednak piękna kobieta ;) hehe

ocenił(a) serial na 7
Ra_s_al_Ghul

..wierzę Ci na słowo;p..:-)

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

Serio Jokera nie trawie ;p jest dużo ciekawszych badassów z Batmana ;p ale wszyscy się teraz fapują bo Joker Nolanowski mmm ;p hehe

ocenił(a) serial na 8
matiiii

Jak to mówią (czy może śpiewają) Pozory często mylą ;) hehe

Ra_s_al_Ghul

Od razu mam skojarzenia z filmem 'Gra pozorów' xD

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

Ważne że wy mnie poznajecie i mówicie mi po "imieniu" ;p hehe

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

Agatka szalejesz ;)))

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

..ale poznajesz mnie jeszcze? ..hahah;pp

agueda0712

Hahahaha, niszczysz system :D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

No ledwo ledwo ;p może we mnie zaszczepisz ciut swojego dobrego humoru?? Chora jestem to mi sie przyda ;D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Oj biedactwo..w takim razie ,,przesyłam'' Ci solidną dawkę dobrego humoru:-)

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

Odebrano !!!!;) az mnie poraziło. Od razu lepiej ;))) hehe

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Cieszę się:-) ..bardzo;p

Ra_s_al_Ghul

Przyznam, że mi zamotałeś i nie wiem jak się pozbierać :D Szczerze powiedziawszy nie chcę myśleć o Laurel ale w obecnym odcinku dość ZNACZĄCO wywarła na psychice Laurel mocne postanowienie poprawy.. tfu, tylko utwierdziła ją w przekonaniu, aby została superbohaterem nie z tej ziemi...

ocenił(a) serial na 7

"Poza tym zaczyna mnie zastanawiać jak będzie wyglądać czołówka serialu w okresie , gdy Oliver nie żyje"
Pała typu tonfa (by Black Canary) zamiast strzały :p

Ra_s_al_Ghul

"plus zarąbiste wykończenie Olivera"
W rzeczy samej :D

ocenił(a) serial na 7
DarkAnghelus

Nie jak miał 67 lat tylko "67 lat temu".

ocenił(a) serial na 8
DarkAnghelus

nie znam tak dobrze świata komiksów - o co chodzi z jamą łazarza? ewentualnie podrzuć link gdzie jest jakieś wyjaśnienie, pls

ocenił(a) serial na 10
Sushimaster

dc.wikia.com/wiki/Lazarus_Pits

ocenił(a) serial na 5
DarkAnghelus

Ostatni raz zabił kogoś 67 lat temu a wygląda na 48.... POWAŻNIE? R'as żyje jakieś 500 lat według uniwersum DC.

ocenił(a) serial na 8
duzyszef

No ponad lekko 470 lat. hehe trzyma się nieźle jak na swój wiek ;p

ocenił(a) serial na 9
DarkAnghelus

Widać że mało wiesz o DC Ra's ma kilka tysięcy lat , Ale ciągle wygląda młodo dzięki tajemniczej wodzię

ocenił(a) serial na 8
kristofero_fb

Wiem wystarczająco dużo o DC. Wypisałem fakty z serialu a nie fakty o samej postaci Ras'a. Zważywszy, że w Arrow ma nie być nadnaturalnych sytuacji zastanawiałem sie jak przedstawią Ras'a i Jamy Łazarza (o ile przedstawią). I moim zdaniem przedstawili to dobrze. Laik nie znając komiksów może się zastanawiać nad kwestią "to było 67 lat remu" jak facet wygląda na 48. I to wymieniłem i o to mi chodziło. :P

ocenił(a) serial na 8
DarkAnghelus

Odcinek świetny ale ten wątek Thei wyciągnięty znikąd, tak nagle wyszło na jaw że to ona zabiła, mogli to lepiej przemyśleć. Jeśli chodzi o walkę Olivera z Rasem al Ghul była niezła chodź liczyłam że potrwa to dłużej, będzie bardziej efektywna i że Olli wygra no ale tym razem się nie udało, więc czekamy na starcie numer dwa między Arrow a Rasem. Bo wszyscy wiemy, że Olli nie zginie.

Alex3412

Dobrze to przemyśleli, wg mnie :) Malcolm mówiąc Oliverowi swego czasu, że 'nie zabił' Sary miał poniekąd rację: bezpośrednio tego nie zrobił, wykrywacz kłamstw by nie pomógł, Malcolm mógł być przekonujący (nawet nie wnikam już, że potrafi i bez tego kłamać). Thea o niczym przecież nie wie, posłużył się tylko córką do załatwienia sobie immunitetu. Jak dla mnie wszystko dobrze rozpisane.

DarkAnghelus

Ra'sa mógł zabić tylko Batman :)

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Świetne zakończenie środkowej części sezonu i teraz zamiast Oliego będzie Atom kostium już prawie ma no i ma Felkę ;)
A poważnie to Olivier pewnie skorzysta z jamy i się uzdrowi i może nie będzie już tym samym człowiekiem ;)
Czekam na kolejny odcinek szkoda, że tak długo :(

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Oliver death?

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Generalnie Mid-season finały w tym roku mocne. Najlepszy w The Walking Dead, oczywiście nie mogłem uwierzyć co te chore umysły wymyśliły, później dobry Flash, bez przytupu, ale to i lepiej, serial się dopiero rozkręca, no i teraz jeszcze Arrow walczy z Ra's Al Ghulem i dostaje ostry wpierdziel. Felka będzie beczeć.
Co do samego odcinka, dobrze poprowadzony, myślałem, że wyjdzie na to, że jakimś cudem Oliver wygra tę walkę i już miałem zakrzyknąć triumfalnie, że mnie nie zaskoczyli, a tu taka jazda. Zadwolon jestem :P
Ra's starszy niż wygląda, ale w końcu to serial o superbohaterach, nie? :P

ocenił(a) serial na 6
capir

Jama Łazarza odmładza chłopaka ;-)

ocenił(a) serial na 7
Kruchy_serious

Mam pytanie, bo wszyscy już o tym piszą. Czym jest ta cała Jama Łazarza? Nie czytałem komiksów, więc mam prawo nie wiedzieć ;)

ocenił(a) serial na 7
lukidg992

Jama Łazarza, to naturalne zjawisko w postaci basenu, czy czegoś takiego, które niemal natychmiastowo leczy wszystkie rany, a nawet daje nieśmiertelność. Ras' korzystał z niej regularnie w wyniku czego żył setki lat. Skutkiem ubocznym korzystania z Lazarus Pit było to, że nieco mieszał w głowach (choć chyba nie zawsze ;) )...

ocenił(a) serial na 7
Thorongil83

Dzięki serdeczne przyjacielu ;)

ocenił(a) serial na 7
Kruchy_serious

Właśnie się "doumiałem" trochę po odcinku. :)
Czas się wziąć za komiksy... :P

capir

capir widzę, że oglądamy te same seriale :)