PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63888
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Arrow na Facebooku

ocenił(a) serial na 7

"Głosuj na Emily Bett Rickards i Arrow w Teen Choice Awards 2016". Buahahahahahaha.
Oni tak na poważnie? Zrobili z serialu gówno i proszą się o głosy na serial i na NAJGORSZĄ aktorkę jak w nim gra i prawdopodobnie najgorszą jaką kiedykolwiek dane mi było oglądać w amerykańskich produkcjach.
To już jest szczyt wszystkiego.

A jeszcze lepsze są komentarze tych, którzy liżą jaja Guggiemu, że Felicity to najlepsza postać, a Arrow to najlepszy serial i w ogóle Emily gra pięknie, nareszcie będzie z Oliverem, a najlepiej jakby dostała swój własny serial.
Strzelać do takich ludzi póki nie jest jeszcze za późno.

ocenił(a) serial na 7
Azazel94

"Głosuj na Emily Bett Rickards i Arrow w Teen Choice Awards 2016"

Prawie dałem się nabrać, dobry dowcip;)

Azazel94

Może po prostu za granica sa Fani i dziennikarze którzy ją lubią i doceniają? Rozumiem ze jej nie lubisz i w pełni to szanuje ale to nie znaczy ze każdy myśli tak samo...

ocenił(a) serial na 10
Arrow2016

No chyba nie. Bo z ciekawości przeczytałem zagraniczne komentarze i większość uważa jak tutaj

TyrionLanister

Jasne, jasne. Komentarze komentarzom nierówne. Koniec końców one niewiele mają się do niczego. W tamtym roku były takie same a wygrali "ship of the year"(serio jest takie coś). Niby wszyscy narzekają a potem sie okazuje, że tych co nie narzekają jest więcej a na Felicity/Olicity jest taki hype, że aż sie wierzyć nie chce. Gdziekolwiek serialowa Felicity nie zabierze głosu to są takie piski i wrzaski, że jest mi wstyd za ludzkość.

m_lenna

Patrząc się na to że w każdym wywiadzie Amella który np. nie jest związany z Arrow tylko z żółwiami i tak pojawiają się pytania o Felicity i Olicity - uwierzę we wszystko

ocenił(a) serial na 4
Arrow2016

Co absolutnie nie zmienia faktu, że ta kobieta grać po prostu nie potrafi nikogo innego od postaci humorystycznych - przynajmniej patrząc po jej karierze w Arrow.