PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63889
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Batman

ocenił(a) serial na 8

Zastanawiam się czemu nie nazwali tego serialu Batman i nie zrobili go w Gotham? Praktycznie wszystko co mu się przytrafia, oprócz pobytu na wyspie, wszystkie osoby, które spotyka, miejsca o których mowa to wszystko z komiksów o Batmanie! Nawet jego zachowanie jest stylizowane na Batmana, a nie wesołego green arrow!

ocenił(a) serial na 7
Menasa

Batman to wielka franczyza, jego miejsce jest na srebrnym ekranie. Dlatego mimo, że w wielu sytuacjach aż prosiło się aby wspomnieć o Waynie czy Gotham twórcy milczą.
<Nawet jego zachowanie jest stylizowane na Batmana, a nie wesołego green arrow!>
Na początku także mi to przeszkadzało, ale przyzwyczaiłem się. W uniwersum serialowym postacie mogą się różnić od tych z kart komiksów. Nie da się jednak zaprzeczyć, że z sypiącego żartami i sarkazmem Grenn Arrowa zrobiono ponuraka. Nawet w mrocznym NDCU jest bardzo pozytywną postacią. Za to w serialu Flash jest odwrotnie. Stonowany Barry Allen w ekranizacji sypie sucharami na lewo i prawo. Zamienili im charaktery ;)

ocenił(a) serial na 7
Menasa

Nie wiem jak było w komiksie ale w serialu OQ spędził 5 lat w "piekle". Może ono wyprało z niego poczucie humoru co by było dość logiczne.

ocenił(a) serial na 8
klaudia2251

W komiksie również spędził te 5 lat na wyspie, ale dalej był pozytywną postacią.

ocenił(a) serial na 6
Menasa

On cały czas jest pozytywną postacią

ocenił(a) serial na 8
bigdady33

Źle napisałam, chodzi mi o to, że miał pozytywne podejście do życia. W serialu, który tak właściwie to lubię, jest ponurakiem. Praktycznie nazwać go Bruce Wayne, ubrać na czarno i dać batarang do ręki zamiast łuku i mamy Batmana.