PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63890
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bardzo irytuje mnie postać siostry głównego bohatera. Nie wiem może to zasługa aktorki, może
nie. Po prostu jest w niej coś denerwującego. Może ktoś podziela moje zdanie.

ocenił(a) serial na 6
Ivelise

Zgadzam się, praktycznie w co 2 odcinku obraża Olivera i na końcu oczywiście przeprasza, jest dla mnie strasznie sztuczna i serial w sumie niewiele by stracił, gdyby jej nie było.

zaja_c

Tak, dokładnie. Do tego wciąż ględzi, jak to on ma się przed nią otworzyć, pyskuje mu, ma mu wiecznie o coś za złe. Uważam bynajmniej, że jej postać nic do serialu nie wprowadza i wcale by mi jej nie brakowało.

Ivelise

Jak to mówią - rodziny się nie wybiera ;). Może dzięki niej mamy obraz prawdziwej rodziny Oliviera, z wszystkimi jej wadami i zaletami a nie takiej wychuchanej , bez problemów, gdzie wszystko jest cacy. Panna jest rozpieszczona, sama jeszcze nie wie czego chce w życiu., ot bunt nastolatki. Może jeszcze się wyrobi :)

Ivelise

*przynajmniej

igaanime

nie.

Ivelise

uhum, więc nie uważasz, że postać siostry Olivera nie wprowadza nic do serialu. spoko.

igaanime

otóż to.

ocenił(a) serial na 6
Ivelise

Haha, nie ma to jak używać słów, których znaczenia się nie rozumie :)

Sytia

Nie, po prostu źle przeczytałam zdanie bo nie uwzględniłam w nim ''nie''. A poza tym wiem co piszę i miało być ''bynajmniej'', nie ''przynajmniej'' bo tego typu słów w ogóle nie używa się w takich zwrotach.

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Ivelise

W 2x01 Thea zmieniła się na korzyść, wydoroślała i całkiem dobrze się ją ogląda.

KaraThraceHM

Właśnie skończyłam oglądać ten odc. i muszę przyznać, że coś w tym jest.

ocenił(a) serial na 7
Ivelise

W pierwszym sezonie psuła klimat serialowi. Prowadza taki nastoletni wątek rodem z Beverly Hills 90210. Po pierwszym odcinku drugiego sezonu muszę przyznać, że jest zdecydowanie mniej irytująca.