PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bardzo irytuje mnie postać siostry głównego bohatera. Nie wiem może to zasługa aktorki, może
nie. Po prostu jest w niej coś denerwującego. Może ktoś podziela moje zdanie.

Ivelise

Zgadzam się, praktycznie w co 2 odcinku obraża Olivera i na końcu oczywiście przeprasza, jest dla mnie strasznie sztuczna i serial w sumie niewiele by stracił, gdyby jej nie było.

zaja_c

Tak, dokładnie. Do tego wciąż ględzi, jak to on ma się przed nią otworzyć, pyskuje mu, ma mu wiecznie o coś za złe. Uważam bynajmniej, że jej postać nic do serialu nie wprowadza i wcale by mi jej nie brakowało.

Ivelise

Jak to mówią - rodziny się nie wybiera ;). Może dzięki niej mamy obraz prawdziwej rodziny Oliviera, z wszystkimi jej wadami i zaletami a nie takiej wychuchanej , bez problemów, gdzie wszystko jest cacy. Panna jest rozpieszczona, sama jeszcze nie wie czego chce w życiu., ot bunt nastolatki. Może jeszcze się wyrobi :)

Ivelise

*przynajmniej

igaanime

nie.

Ivelise

uhum, więc nie uważasz, że postać siostry Olivera nie wprowadza nic do serialu. spoko.

igaanime

otóż to.

Ivelise

Haha, nie ma to jak używać słów, których znaczenia się nie rozumie :)

Sytia

Nie, po prostu źle przeczytałam zdanie bo nie uwzględniłam w nim ''nie''. A poza tym wiem co piszę i miało być ''bynajmniej'', nie ''przynajmniej'' bo tego typu słów w ogóle nie używa się w takich zwrotach.

Pozdrawiam.

Ivelise

W 2x01 Thea zmieniła się na korzyść, wydoroślała i całkiem dobrze się ją ogląda.

KaraThraceHM

Właśnie skończyłam oglądać ten odc. i muszę przyznać, że coś w tym jest.

Ivelise

W pierwszym sezonie psuła klimat serialowi. Prowadza taki nastoletni wątek rodem z Beverly Hills 90210. Po pierwszym odcinku drugiego sezonu muszę przyznać, że jest zdecydowanie mniej irytująca.