Jak wrażenia po finale?
Jak dla mnie motyw z uwolnieniem Deadshota i pozostałych taki bezsensowny bo naprawdę nic nowego
nie wprowadzili do walki finałowej. Oddanie kurtki przez Sarę do Laurel w pewnym sensie oznacza
"namaszczenie" jej na Czarnego Kanarka. Cieszę się, że nikt nie zginął - Slade może jeszcze kiedyś
powrócić. Dobrze, że Sara odeszła do ligi zabójców, gdyż zawsze może jeszcze wrócić no, bo według mnie
kolejna jej śmierć byłaby żałosna. Thea dołączyła do Malkolma - ciekawe i może to oznaczać, że będzie
przeciwko Oliverowi.
Zakończenie wprowadzające do sezonu 3 - w końcu dowiemy się coś o znajomości Oliver-Amanda bo
zabranie Olivera z wyspy do Hong Kongu zapowiada się ciekawie na 3 sezon
Beware.the.Batman.S01E11.Instinct.XviD-CP
wklep to w wyszukiwarkę a znajdziesz i to nawet z pl subem (a jak nie znajdziesz to zapytaj na priv) ;)
Ok dzięki :) oby wyszły te inne odcinki bo na prawdę miała potencjał ta animacja
Hmm..ponoć wyszło 26 ;)
http://www.filmweb.pl/serial/Beware+the+Batman-2013-643676/episodes#sezon1
Aaa to może ;p :) to poszukam :) a zauważyłeś że kontynuacja ma zapisane że jest z WLKB a nie USA?
Wydaję mi się że stacja co to puszczała zrezygnowała z tego i ktoś z wysp przejął te odcinki i pewnie niedługo się dowiemy że emisja znowu ruszy :) co mnie cieszy :) Szczerze mówiąc to ta animacja mi się bardziej podoba od Batman Beyond, ale to tylko moje zdanie :) oparte tym że wole dobrego starego Bruce'a :) niż jakąś jego podróbkę ;p
Angole i Batman ...brzmi nieźle ;) Utarło się że Europejczycy mają bardziej wyrafinowane gusta niż Amerykanie a pomysł na Beware gdzie rezygnujemy z dzieciarni (Robin) i oklepanej menażerii przeciwników na rzecz tych mniej znanych jest mocno europejski więc nic dziwnego że USA z tego zrezygnowało :) Coś czuję że wyjdzie fajna kontynuacja. A co do Beyond to mi się to podobał. Raz że klimaty przyszłościowe z elementami cyberpunkowymi a dwa że Bruce w innej roli trochę. No i chyba tam nie było żadnych Robinów (a to zaleta) :D
Olivier z Felicity zjechał na łuku (jakiś haczyk mogł mieć przy nim by było to możliwe) reszta natomiast w jakiś magiczny sposób dostała się na dół:)