PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63889
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Niech ktoś mi powie, bez zbędnych spoilerów bo jestem w trakcie, czy tą Laurel w końcu ktoś zabije ewentualnie nie będzie jej w serialu? Ona jest taka beznadziejna, że brak mi słów... Interesuje mnie tylko czy ona jest cały sezon, nic więcej :P

ocenił(a) serial na 5
Kismet_

Ty tak na poważnie?

Yaki94

Tak, na poważnie. Tak mnie ta postać drażni, że chyba przestane oglądać. Makabrycznie gra ta aktorka, ta Laurel to taka już porządna i super i ten jej ojciec też mnie wkurza :D a że w każdym odcinku ona się pojawia to dam sobie spokój chyba...

ocenił(a) serial na 7
Kismet_

Jest cały sezon i nie zanosi się by zniknęła.

Kismet_

Zginie tylko Tommy Merlyn i jego ojciec. Niestety Laurel przeżyje i będzie w następnym sezonie dziewczyną Arrowa. Mnie to bardziej drażni siostra Aroowa, taka sucz z niej przebiegła. Nie zdziwie sie jak ona brała udział w uszkodzeniu jachtu i wysłałą swojego brata na śmierć, bo taka z niej bicz.

ocenił(a) serial na 6
barry45OO

Jakim trzeba byc frajerem, żeby wyjechać ze śmiercią postaci, o którą się nie nikt nie pytał???

Darth__Envious

Nie obrażaj ludzi za to że wyrażają własne zdanie.

DagnaMara

Barry zaspoilerował bardzo ważny wątek fabuły..

ocenił(a) serial na 7
barry45OO

Tak. 12-sto latka maczała palce w planie zamordowania jej ojca. Zastanów się zanim napiszesz

ocenił(a) serial na 8
Kismet_

A mnie się ta Laurel bardzo podoba i jej gra i całokształt :)

Kismet_

Wolałbym, żeby był z łowczynią, bardziej by pasowali do siebie

ocenił(a) serial na 10
Azejzel

A ja nie. Nie wiem czemu, ale jej nienawidzę.

ocenił(a) serial na 7
Vexy

Ja mam nadzieję, choć złudną, że skończy z Felicity. Laurel również mnie drażni, sama nie wie czego chce, a ich dalszy związek jest śmiechu warty (no bo proszę, przespał się z jej siostrą =.= jak dla mnie to równoznaczne z tym, że ani jej nie szanował, ani nie kochał).

ocenił(a) serial na 10
Aitai

Fajnie byłoby, gdyby się związał z Fel. A co do Lau, mam wrażenie, że ich miłość jest... ja wiem? nieszczera? Chodzi mi o to, że on się zmienił, ona się zmieniła, niby się kochają, ale nie było w ogóle pokazane, by rozmawiali, poznawali się na nowo. Zresztą, ona nie wie o jego alter ego... I oczywiście przespał się z jej siostrą (i niewiadomo iloma innymi dziewczynami, ale to szczegół) ヽ(≧Д≦)ノ
Ja o Laurel w ostatnim odcinku: "Proszę zgiń, zgiń, zgiiiń! No nie, czemu nie zginęłaaaa..." ale w sumie ta postać jest mi raczej obojętna, czyli podoba mi się w tej jej pracy, ale w kontaktach z Olivierem... już mniej.

ocenił(a) serial na 7
Vexy

Ech dokładnie.... niestety (uwaga możliwy spojler ;p) według komiksów Laurel staje się superbohaterką i kończy z Olim :(. Mam nadzieję, że jednak troszkę to zmienią. Może kolejne uniwersum czy coś

ocenił(a) serial na 6
Aitai

Mam nadzieje, ze oprócz dłuższych lub krótkich romansów nie będzie dłuższego związku. C'mon wybierając takie życie teoretycznie rezygnuje ze szczęśliwego w imię wyższego celu;-)

ocenił(a) serial na 7
Kruchy_serious

Oj tam zaraz :) Superman potrafił pogodzić obie rzeczy, choć domyślam się, że męska część widowni stroni od tego typu wątków ;p. No ale cóż, pomarzyć można