Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Arrowholikami/Olicityholikami/Amelloholikami ( tylko niektórzy :P)/Antyfanami Laurel Lance. Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Nooo cóż nie da się ukryć;D...hm gdzieś w oddali mam jeszcze słowa Chris,,chłopaki przejmują to forum'' ale jak za mgła haha;pp
haha naprawdę cos mi też się obiło o uszy...ale dalekkkoo, bardzo daleko to słyszę :P
kiedyś trzeba było się zebrać :-) jeszcze mysle nad seansem w czwartek wiesz TVD ;p
ja oglądam w czwartki też live chyba że mam nockę, ale teraz to się zacznie dopiero najwięcej Steroline :D więc myślę że warto :)
no właśnie tez tak sądze;p wiec może się skusze;p No i wkoncu mam nadzieję że moja Bonnie wróci :-)
no niech wraca bo już mnie męczy Elena a tak przynajmniej poza Caroline byłaby Bonnie :P
Dobra dziewczęta ja uciekam;p Idę sobie swoja łepetynę farbować :-) Do zobaczenia póżniej :-)
Masz takie plany odnośnie farbowania jak ja;D...umowilam się na 19 ..my musimy być zaginioną rodziną haha;D
ej dziewczyny telepatia normalnie, ja wczoraj, wy dzisiaj :D no rodzina jak nic !!!!:D
a ty Agata jaki kolor ?? ja normalnie mam ciemne włosy ale od jakiegoś czasu blondyną jestem :P
Naturalnie jestem szatynką z jaśniejszymi refleksami..teraz będę hm jeszcze nie wiem;D ..czekam aż mój fryzjer cos mi zaproponuje:-) ..ma mieć podobno cos ekstra więc..zaufam mu;pp..pełne oddanie w jego ręce:-)
no byłam umówiona na 16 ale jeszcze konczy jeszcze klientke;p no jesteśmy rodzinka jak nic;p
ja wczoraj akurat farbowałam, nowy odcień blondu zawitał na mojej łepetynce :p a ty Magda sama farbujesz?? ja to muszę chodzić do fryzjera, bo samej nie dałabym rady odrostu ciemnego zlikwidować :p
ja tez do fryzjera;p ciężko jest się do niej dostać;p właśnie czekam na swoja kolej ;p
ja wczoraj ze dwie godziny byłam, tak szybko mi odrastaja włosy że muszę co dwa miechy chodzić farbować, ale jak się chce jasne włosy mieć to trzeba :P
Witaj urocza Rose:-) ..no mi mija całkiem dobrze..odpoczywam sobie:-) ..a Ty jak tam?:-)
dla mnie też druga, no tak Ras był tylko w cz1, dla mnie w porównaniu z Banem to Ras wygrywa na villiana roku :D ale wiadomo Joker najlepszy :D
tego samego reżysera polecam ci obejrzec Incepcję i Prestiż (o ile jeszcze nie widziałeś )
W trzeciej Ras byl ale na minutke.Incepcja to film ze snami? jal tak to ogladalem fajny:p
noo to ten :) to zobacz sobie Prestiż, gra tam też aktor co odgrywał Batmana :)
no ja farbuję na brąz;p raz w zyciu sama zafarbowałam włosy i powiedziałam nigdy więcej;p wole trochę zapłacić i wyglądać jak człowiek a nie jak ufoludek;p
Dobra nadeszła moja kolej;p