Arrow już tylko za 3 dni. Ciąg dalszy Laurel Apocalypse!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Zdecydowanie się zgadzam!!.. Juz teraz nie mogę się doczekać ;pp
..a to dopiero za tydzien!!..dobrze ze nie będzie przerwy miedzy 13/14:-)
mówiłam że będzie przerwa po 14 odcinku ;p
Ja teraz czekam na ten sen;p wiem miałyśmy o nim nie mówić no ale ąż mnie skręca co się będzie mu śnić;p
Tak tak mowilas ;p
Ja mam tak samo..ciągle tylko ten sen;D..liczę jak zwykle na cos super..a oni nam tu puszczą jakieś 8sekund mamrotow Oliverka;pp
Tak samo było z tą ręka..w sumie podobało mi się to ale..liczylam na cos innego;D
Mi tez się podobało;p ale fakt liczyłam na jakieś wspomnienia;p
Obyśmy się jutro nie rozczarowały :-)
Ahaha w sumie racja;D..same żale;pp...no ale co mamy się cieszyć jak nie ma z czego;D
Nie będzie tak źle; pp..jutro sen a później odcinek 12;D..później juz gorzej:-)
Co jak co ale oglądanie Laurel live odpada;pp..o juz po 16 ..koniec moich męczarni w pracy;D..
,,do zobaczenia'' później:-)
Oby Rose oby;p żeby tylko nie wrócił odmieniona ale na jeszcze gorszą wersje siebie;p
i dobrze;p Troll tez opisał jak Felicity przywita się z Oliverem jak ten wróci;p Będzie przytulas;p
Jajku to byłoby okropone;D...nie no myślę że Oliver wróci w lepszej formie ;pp haha
No to super ;) Bardzo się cieszę ;) Bo przez chwilę myślałem nikogo już dzisiaj nie zastanę na tym forum ;(
Oj my byliśmy tutaj juz w południe;pp... Jak tam dzisiejszy dzień? Bardzo pracowity?:-)
A byłem w sumie na forum ale tylko na chwilę ;) Nie było źle tylko teraz mam ranną zmianę i muszę trochę wcześnie wstawać ;( Jak się nie wyśpię to potem senny cały dzień chodzę ;) Ale daje rade jakoś ;) A u Ciebie jak ?
Powiem Ci ja ciągle zaczynam prace od 8..ale powiedzmy ze się wysypiam:-) ...dzisiejszy dzień był bardzo nudny..ale czasem lepiej się troszkę pobudzić niż znowu pracować za intensywnie:-)
No to masz lepiej ;) Bo chociaż masz stałą zmianę ;) Bo ja pracuje na 3 zmiany ;) No w sumie dla mnie też był nudny myślałem że może to przez pogodę czy coś ;) Ale najważniejsze że jutro nas czekają kolejne wielkie emocje ;)
Pogoda jest u mnie piękna:-) ..biało , biało, i jeszcze raz biało;pp
..tak masz racje jutro znowu będziemy się emocjonowac;D ..swoją drogą nie mogę się doczekać:-)
No u mnie nie ma aż tyle śniegu niestety ;( Tak szczerze to czekają nas podwójne emocje najpierw Polacy o półfinał a potem Arrow w nocy ;)
Nie wiem czy będę jutro mogła oglądać mecz..ale na pewno będę trzymała bardzo mocno za chlopakow kciuki:-) ..a Ty jak oceniasz ich szanse?;D
No ja właśnie nie wiem czy dam rade z wami Arrowa oglądać ;( Tak szczerze to będzie najcięższy mecz ze wszystkich niestety ostatnio zawsze z nimi przegrywamy ;( Wierzę że jednak jakimś cudem jutro wygramy ;)
;( ojej ..ach te poranne zmiany;pp
Tez myślę ze będzie im bardzo ciezko i również wierze w zwycięstwo;D
No ale tylko do soboty a potem od niedzieli nocki ;) No i tak w kółko ;) Myślę że w tym roku uda się ich nareszcie ograć ;)
No masz rację są zdecydowanie najgorsze ;) Nie mam wtedy za bardzo jak się udzielać na tym forum wtedy ;)
No właśnie wiele razy czytałem jak pisałyście o mnie ;) To wtedy się cieszyłem że o mnie pamiętacie ;)