Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
LUDZIE DWA DNI! PRZEROBILIŚMY TEMAT PRAWIE W DWA DNI! CZYŻBY NASZ NOWY REKORD?! :D
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
a Oliver niby ma się zmienić w swoja weselszą wersje? powiedz mi kiedy ma to nastąpić ? bo jak na razie to oni mu fundują załamanie za załamaniem
Spokojnie, nastąpi. Już powoli się za to zabierają. Jakby nie patrzeć zaczął żartować i się przekomarzać w tym sezonie czego wcześniej nie było widać :P
Wiesz chyba nigdy. Ja bym na miejscu Arrowa strzeliła sobie w leb, jak on, po takich przeżyciach przed i po wyspie, jest w stanie normalnie funkcjonować to ja nie wiem...
no właśnie in ma trochę zryta psychikę ale fakt i tak się dobrze trzyma po tym wszystkim
Wiesz ze to nawet dobrze jeśli skonczyloby się na 5 sezonach..po co ciągnąc to w nieskończoności:-)
Hahaha..po odcinku kiedy Laurel pierwszy raz wyskoczyła w tym stroju to wszyscy faceci z forum..ochy i achy nad jej dupskiem.. A później taki jęk zawodu;D hahha
Wolałabym, żeby tego nie robili. Lubię Palmera, ale nie chcę go dłużej na arrowowej antenie niż to potrzeba :P
A jak ci się Flash podobał Madziu? :)
Po raz pierwszy od Flarrow odcinek mnie chyba zachwycił, reszta jest tylko okej. I uwielbiam wszystkie sceny snowbarry :) i Caitlin. I badassowego Cisco :D
Popieram:-) ..jak wielka jest moja miłość do Palmera..to niech odejdzie z Arrow:-)
Palmer jest okej, ale nie jest nam tu potrzebny. Tylko wprowadza zamieszanie :P Niech mu dadzą osobny serial i jego osobisty love intres :P
Tak jest:-) ..z przyjemnością będę obserwować jego własny wątek miłosny w jego własnym serialu;D
Hej:-) ..mi ogolnie minął bardzo przyjemnie:-) ..nawet troszkę pospalam przed nocnym seansem:-) ...zapas czekolady i chusteczek jest także śmiało czekam aż wybija godzina ,,zero'';D
Nowy sneak peek
http://www.spoilertv.com/2015/02/arrow-episode-312-uprising-sneak-peek-2.html
ej taki krótki sneak peek a ja sie popłakałam już :P co to będzie w trakcie odcinka?:(((( po prostu uwielbiam Malcia ...
aa hejka wszystkim, każdy juz po pracy to i ruch się zaczyna na forum :D
Kochani to już dzisiaj...5 godzin i 45 minut :D
a nie wiem;p mi przychodzi na myśl kurczak;p jak ja widze to chce mi się wyć z rozpaczy ;p
widziałam rose;p ale ominęłam to zdjecie;p najbardziej mnie zaciekawiła Thea oliver i Roy wkostiumie... a the wygląda na zapłakaną i przestraszoną;p No ze zdjęć wynika ze sara załatwi Kurczaka;p
jestem ciekawa czy w tym odcinku będzie wiedziała że Oliver to Arrow... mogliby ją w końcu uświadomić;p
dokładnie, może Malcolm gdzieś zniknie i w odc 3x14 wyruszą go szukać i tak Thea i Oliver znajdą się na Lian Yu ;P