Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
LUDZIE DWA DNI! PRZEROBILIŚMY TEMAT PRAWIE W DWA DNI! CZYŻBY NASZ NOWY REKORD?! :D
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
a mnie zaciekawiło zdjęcie Felki w takim samym outficie jak w odc 21-23 zeszłego sezonu... i o na pewno w QC mhm...
Palmer po raz pierwszy w koszuli? Obawiam się, że wiem jaki to ma cel- zeby szybko można było ją zdjąc?
z garniturem tez nie było by problemu;p a nawet jeśli mi to już lotto;p nie będę się tym wkurzać;p skupię się na innych rzeczach i tyle;p
fakt płaszcz podobny ale czy ten sam;p musze sprawdzić zdjęcia z tych odcinków;p
wygląda mi to na flashbacki.... albo po prostu jest tak samo ubrana. Bo co te flashbacki miały by wnieść?
ale odcinek 14 ma być dla nas pozytywny... nie wiem może... meczo mnie już te flashbacki i sny Olicity.... wole żeby stało się coś w terazniejszosci
ta a znając trolla ta scena będzie trwała półtorej minuty i nic epickiego w niej nie bedzie
więc zakład;p Oki rodzinko ja ide się przespać bo nie dam rady;p do zobaczenia o 1.30 :-)
Hahhaa Rose!!!... Tak na pewno Palmer ma koszule zeby mógł szybko ja zdjąć... Co tam będzie ściągał garniak;D
Iluzjonista;D magik...czarodziej;D...ale wiesz co zastanawiam sie czy zamek w gaciach tez będzie miał błyskawiczny?;pp
hihi no też je widziałam, ale Palmer w koszuli fajnie wygląda, ale tu się z Toba zgodzę, za dużo już tego....
a Thea z Royem i Oliverem ?? ciekawe czy będzie juz znała prawdę :)