PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63895
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)

Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"

Czekaliśmy do odcinka, czekaliśmy i się doczekaliśmy. Odcinek boski. A do kolejnego jeszcze 6 dni :P

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul 
Agata -
Skur_wol -

A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase) 

Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-) 
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze 

Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki 
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel

Przygody Anonimowych Arrowholików 
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Epitety na Olivera Queena które trzeba dopisać przy nim na liście beee
„Pustak”
”Idiota”
”Król miasta”
”Palant”
”Ćwok”
”Kretyn”
”Debil”
”Pajac”
”Zielony głupek”
”Zielony jaskiniowy debil”
”CEP”

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Kanadyjskie promo 3x13
http://www.youtube.com/watch?v=RpGh4IQa854

Kawusia25_2

kilka uwag na spokojnie:
1. Hurra. Pierwsza scena Olicity POZA Foundry (*oprocz premiery)
2. Oliver obecnie to niereformowalny zielony osioł (przychodzą mi do głowy różne inne epitety ale raczej mniej dyplomatyczne), nie wiem co musi się stać, żeby w końcu przejrzał na oczy. Mam nadzieję, że uda mu się ta sztuka do zakończenia sezonu
3. Współczuje Amellowi, nie dosyć, że uśmiercają jego bohatera by promowac dwie zarazy to jeszcze robią z niego wroga publicznego Arrowa numer 1- btw. Dallas Comiccon czeka:D
4. Katie Cassidy zaczęła "shipować" Olicity:D
5. Dopoki Oliver nie zmadrzeje i udowodni, że zasługuje na Felkę niech onaidzie do Palmera a Oliver niech gryzie swój łuk z rozpaczy.
6. COFAM WSZYSTKIE SŁOWA Z TEGO I ZESZŁEGO TYGODNIA KRYTYKUJĄCE FELICITY

Odcinek mi się podobał,:
Quentin bohaterem odcinka
fajne flashbacki Malcolma ( tylko o zgrozo ta fryzura!!!!)
Maly Tommy, Oliver, Nyssa po prostu cudo:D
Ted:(:(:(:( mimo, że tak krótko był z nami bardzo mi go szkoda:(
Roy od kiedy jestes za Malcolmem?!

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

3. Też mu wspolczuje Rose...
4. Hm pewnie liczy na sympatie widzów;D...ale plus dla niej:-)
5. <3
6. <3

...dalej jestem wkurzona na Olivera...;D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

Czesc:P

ocenił(a) serial na 7
Skurwol666

Hej:-)

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

Jak tam po seansie?:P

ocenił(a) serial na 7
Skurwol666

Odcinek świetny...ale końcówka...hm sam zobaczysz;p

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

Musze dzisiaj koniecznie obejrzec:P

Skurwol666

Skur wol you've failed this forum and us:P

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Wiem,ale nie moglem obejrzec tak bylem zmeczony ze juz nie moglem:P Odpokutuje to:P

Skurwol666

Mam nadzieję:D

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Jestem do waszej dyspozycji:P

agueda0712

Wiesz co Agata, ja nie wiem czy to się uda wszystko rozwiązać przed zakonczeniem sezonu, marne szanse są na Olicity, te różnice między nimi są nie do pokonania, i naprawdę nie wiem co musi sie stac, żeby im sie udało. Obecnie Oliver pasuje bardziej do Laurel...

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Po wczorajszym odcinku przyznaje Ci 100% racji...
Ten jego powrót...Felka rzuca mu się na szyje a On ma minę jak nie wiem co..potem zamiast z nią pogadac (podobno ja kocha)...z grubej rury wali jej cos takiego...;/
Niech oni spikną ja z Ray'em ..On ma przynajmniej olej a głowie

agueda0712

Zastanawiam się, czy w ogole nie przeniosą Emily do spin-offa z Routhem...

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

To jest akurat bardzo możliwe...
Mowie Ci oni chcą BC/GA razem...dążą do tego aby Felka i Laurel zamieniły się miejscami..i wiesz co świetnie im się to udaje..sama widzisz co ludzie pisza na forum pod odcinkiem...

agueda0712

pewnie tak...

agueda0712

Btw. Agata nie badz az taka surowa dla Olivera, on jakby nie patrzec przezył przebicie mieczem, upadek ze skały, jest obolały, a Felka rzuciła się na niego z całym impetem, on jeszcze nie odzyskał sprawności

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Hahaha no blagam ;D..

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

Ale jestescie zadowolone z odcinka?:P

Skurwol666

odcinek fajny:)

agueda0712

Ale mysle, że rozpoczną podróz do BC/GA w 15 odcinku, moze Oliver przyjdzie z Laurel na slub DIgga?

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Hm możliwe..albo z jakaś inna lalunią a Laurel(chyba dam jej kolejną szanse)z cudnym Roy'em;D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Rose.... i nwów zaczaczynasz siać pesymizm... w 15 odcinku prawdopodobnie Laurel dowie się ze to thea zabiła Sare....

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

mysle ze uda się... albo Oliver przyzna racje Felce albo na odwrót.... a;e teraz będą miedzy nimi spięcia

MagdaLena121

ja jestem sceptycznie nastawiona... to sie nie uda, myślę, że scenarzysci dążą do rozbicia Olicity i oddelegowania Emily do spin offa. Te różnice miedzy nimi są nie do opanowania, Oliver się nie zmieni, zwłaszcza jesli jego "smierc" nic nie pomogła, a jak jeszcze wstapi do Ligi to już koniec- kaplica

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

zobaczymy... jak rozbija Olicity to trudno... ale nie sądze.... było pisane że ta scena w 12 odcinku to będzie problem który będą musieli pokonać....
Felka zareagowała ostro... a z opisów odcinków wynika że malcom nawywija cos w 14 odcinku... i mysle ze wtedy Oliver uzna ze felka miała racje

MagdaLena121

Ale to i tak nie pomoże, bo Felka w tym samym czasie bedzie chodzić z Palmerem, we Flashu odc 18 bedzie podwójna randka Iris z Eddiem i Raya z Felicity plus Barry:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

no i się ciesze... jeśli Oliver jest tepy jak but to niech felka będzie z Palmerem....

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Wiesz co...teraz będą spięcia a później to będzie naciagane;pp...ja chce swoje Olicity...;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

nie tak szybko.... Oliverowi teraz w głowie jest tylko pokonanie Ra'sa.

MagdaLena121

właśnie... Ale szczerze powiedzcie mi dlaczego oni rzucają tyle kłód pod nogi parze, ktora nawet przez chwile nie była razem? Jaki to ma cel? Dla mnie to ma jeden cel-zniechęcić fanów tej pary i udowodnić ze związek superbohatera i "normalnej" osoby nie ma po prostu przyszłości.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

a dla mnie cel jest taki ze jakby połączyli ich zbyt szybko ludzie by się nimi znudzili... a tak ciągle podgrzewają atmosfera ciagle sa emocje czy to pozytywne czy negatywane...

MagdaLena121

Słyszałas co troll napisał o Olicity w 18 odcinku? 5 sekund- hahah tyle bedzie trwała ich scena.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

niech on już przestanie bo tylko się pogrąza

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Haha..przelotne spojrzenie? ;D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

Dobra ja ide ogladac Arrowa bede za godzine:p

agueda0712

hahha przelotne jest w odc 14, a w 18? mhm... Oliver bedzie mierzył się wzrokiem z Rayem i Felką?

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Nic innego mu nie pozostało;D...co chciał to ma..teraz tylko spojrzenia ...no chyba ze znów pokaże jak bardzo mu ,,zależy''' i nawet spojrzeń nie będzie...;pp

agueda0712

ja mysle ze w ogole sie nie doczekamy jakiekolwiek ruchu ze strony Olivera, myśle ze to Ray predzej zadziała. Uważam, że scenarzysci trochę sie zagalopowali w swoim angscie, z tego prostu z tego się nie wyplątają, a dopiero walną w finale coś niejednoznacznego

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

W finale to chyba Oliver walnie Felke ...potem powie jej ze jednak nie może z nią być..a Ona z rozpaczy odejdzie z Ray'em do Flash/Atom ..;D haha

agueda0712

chyba tak. Dla mnie ten odcinek zwiastuje ostateczny koniec Olicity. Z tego już po prostu nie ma odwrotu. Oliver zapomina wszystko czego się nauczył przez ostatnie półtora roku (traci zaufanie Felki), brata się z mordercą, wstąpi do Ligi? nawet w obliczu śmierci nie zmienił zdania.

I coś czuję, że AL Ghul tak naprawdę nie chce nikogo zabić, on chce Olivera u siebie, on dąży do tego by wszystko poświęcił.No bo litości Al ghul przez miesiac czasu nie ruszyl po Malcolma i Theę?

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Jeszcze nie skreslam Olicity...ale teraz chce ją widzieć u boku Ray'a...
Co to Al Ghula...hm możesz mieć racje..On jeszcze pokaże co znaczy;D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

ja też nie skreślam jeszcze, jest nadzieja...:)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

ja nigdy nie skreśle Olicity.... to jest problem który muszą rozwiązać i na pewno to zrobią;p uszy do góry....

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Są w górze; D hihi...ale przyznaj ze teraz czas na Ray'a:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

tez to przyznaje... nawet chce żeby Felka była z Palmerem.... zasługuje na to :-) a Oliver niech się brata z Malcolmem prędzej czy póżniej będzie tego załować

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Ja tam sie ciesze ze bedzie z nim trenowal:p

ocenił(a) serial na 10
Skurwol666

ja tez się ciesze... ale rozumiem Felke;p