Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Czekaliśmy do odcinka, czekaliśmy i się doczekaliśmy. Odcinek boski. A do kolejnego jeszcze 6 dni :P
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Czytalam ze chyba masz 24 lata?.. To jesteś bardzo młoda:-) ...ja mam 22 i nie widze się jeszcze w roli matki;pp..
mialam niecale 21 jak wyszlam za maz, a niecale 22 jak urodzilam córke(nie bylam w ciazy gdy bralam slub:) teraz oczekuje drugiego dziecka. jestem zdania ze szybciej to lepiej. odchowie dzieciaki i jeszcze bede na tyle mloda by z zycia korzystac a nie w wieku 50lat po wywiadowkach chodzic :)
Yhym..w pełni się zgadzam odnośnie tego ze dzieci im szybciej tym lepiej :-) ..tylko nie każdy jest na to tak szybko gotowy:-)
Ja miałam wychodzić za maz w zeszłym roku ale ..życie troszke mnie zaskoczyło i nic z tego nie wyszło:-)
fajnie byc rodzicem :) uwielbiam to i nie zrezygnowalabym z tego :) a czemu nie wyszlo jak mozna spytac?
Dzieciaki pewnie dają duzo radosci;pp:-) ...można nie robię z tego żadnej tajemnicy:-) ...mój ówczesny narzeczony wybrał karierę i kontrakt za granicą a nie mnie...
Dokładnie :-) ...to juz za mną i cieszę się ze poznalam jego prawdziwą twarz wczesniej a nie po ślubie:-)
To prawda:-) ...dobrze ze ,,poznalam '' ludzi z tego naszego tematu:-) ..super osoby:-)
Ha ha dokładnie tak wlasnie bedzie... bo tylko ona moze czekac na niego w domu
tak;p rozwalił mnie ten tekst;p albo to że lubimy Felkę za jej śmieszne teksty;p
http://www.filmweb.pl/serial/Arrow-2012-644652/discussion/Ten+serial+stacza+si%C 4%99+w+d%C3%B3%C5%82,2594230
A dzieci pewnie słodziaki :) Maluchy są słodkie, ale najbardziej chyba lubię niemowlaki :P Tylko pogratulować rodzinki :)
eee wątpie;p już by było coś o tym wiadomo;p troll napisał że będzie w sumie w 18 odcinkach a jak by miało być inaczej odpowiedział by jakoś pokrętnie jak to on potrafi;p
Witaj Anetko! Cieszymy się że ciebie mamy :D To może powiem coś o sobie :P Kasandra, lat 17, wzrost 162cm, Sandomierz, stan cywilny: singiel, czym ja się tu jeszcze chwaliłam? A nie pamiętam :P
Myślę, że reszta też się podzieli infem o sobie :D Jak coś to pytaj :D
Hej kochani:-) ..Witaj Aneta:-) ..Milo Cię u nas widzieć:-) ..
Ja jestem Agata ..tak jakby cos;pp