Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Witamy nowego członka rodzinki :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Odnośnie tego co napisales o Oliverze...no ja jakoś go nie żałuje..choć ten jego wzrok w końcówce odcinają ..powalał;pp
No rozumiem Cię doskonale ;) Mnie to wkurzył że nic nie zrobił tylko stał jak słup jak Felicity się produkuje ;) No jego miny są zabójcze ;)
No biorę to pod uwagę i dlatego jest mi go żal wiem że zasłużył na to wszystko co ona mu powiedziała ale i tak mi go szkoda :(
No i co z tego? Tym swoim prawie umieraniem narobił więcej szkód niż było wcześniej :P
Oczywiście, że nie, ale myślę że po tym umieraniu zrozumiał swoje błędy i je naprawi, ale nie bo po co? zostawmy wszystko tak jak jest, albo zróbmy jeszcze gorzej :P Bezsensu :P
Taaaa, zanim on to wszystko naprawi to spie*doli jeszcze więcej, więc ja nie wiem kiedy on znajdzie czas to wszystko uporządkować :P
Dokładnie...nawet BC ma więcej we łbie niż On;D ..teraz razem będą latać po SC i walczyć ze złem;pp
Wiesz czasami mi się wydaje, że jak nie ma na sobie swojego stroju to nie ma też mózgu :P Tak jakby po zdjęciu kostiumu stawał się tępym Ollim :P
A Barry i Roy? Niby młodsi i nie doświadczeni, a czasami więcej oleju w głowie niż nasza zielona maruda :P
Yeeeessss! Nie, żartuję :D Po prostu to wszystko przestaje być normalne i zaczyna być śmieszne i nierealne :P
Taaaa... Świat seriali - miejsce gdzie z twojego ulubionego bohatera zrobimy debila tylko po to by serial się ciągnął :P
I flash. Widzą, że tamten lepiej idzie, to ten zrobią tak absurdalny, żeby wszyscy oglądali tylko Flasha :P
Taaa, ten też idzie coraz lepiej :P Chociaż ostatni odcinek był nawet niezły :D
Przecież wiesz jaki on jest ;) On zawsze stawia rodzinę na pierwszym miejscu czasami nawet bardziej niż samego siebie więc musiał iść za siostrę nawet jak on był niewinny ;)
Wiem..wiem:-) ..ale wkurza mnie to strasznie...powinien powiedzieć prawdę o Malcolmie i Thea powinna sama zdecydować ..
Ty to wiesz i ja to wiem ;) Szkoda że scenarzyści wolą to jakoś inaczej rozwiązać ;(
No oni się na tym znają i wiedzą co robić żeby oglądalność zwiększyć ;) A co ich to obchodzi że my będziemy cierpieć ;(
No na to cały czas liczę że to nie pójdzie na marne i wszystko się piękne ułoży ;)