Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Witamy nowego członka rodzinki :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
on tez;p Czasem się zastanawia który bardziej... tak naprawdę gdyby Oliver był mądrzejszy to palmer nie miał by nic do gadania bo felka by na niego nawet nie spojrzała...a tak Palmer ma otwartą drogę do felki właśnie dzięki Oliverowi
Mania, oczywiście ze Felka pozwoli sobą rządzić, w tym sezonie scenarzyści zrobili z niej kukiełkę Raya.
może tak może nie... znając felke mysle że nie... ale mogą zrobić tak że będzie bardzo pod wpływem Palmera i na chwile zbladzi
ja w ogole nie wybacze... Grrr ten Palmer, no wiesz co!!! Taki typ to pewnie bedzie nawet izolowac od przyjaciol
on będzie chciał żeby ona tylko jemu pomagała... będzie chciał ja mieć tylko dla siebie
dlatego mysle że ona jednak nie odejdzie z Teamu... może wybrać Raya jako swojego partnera w zyciu ale nadal będzie w teamie,,, Palmer w międzyczasie cały czas będzie miał do niej o to pretensje i ta w końcu Go zostawi
tak, dokładnie. Teraz miedzy nimi jest wieloletnia przyjazn miłosc przywiazanie wiec sie nie zdziwie
Chyba w tym momencie mówisz O Oliverze... bo z Palmerem ile ona się zna kilka miesiecy?
aaa;p z Palmerem to wszystko jest absurdem;p
Powiedz mi jak on może pouczać Olivera w związku z felka? mi przychodzi tylko na myśl że on w jakiś sposób Go naprowadzi na to ze zle postepuje
ja mysle ze Palmer moze byc po to zeby Oliver w koncu zrozumial jak bardzo Felicity jest dla niego wazna i jak bardzo jej potrzebuje. A Palmer moze byc tak zafiksowany na swoim projekcie Atoma, ze nie zauwazy kiedy Felicity sama sie od niego odsunie
no tak w sumie Palmer oprócz tego ze ma być Atomem ma też dać "kopa" Oliverowi, Wiesz ja obstawiam że "związek" raya i felki skończy się gdzieś koło 21 odcinka. a czy Ray będzie tak zfiksowany na punkcie projektu Atoma- cóż tak może być w 15 odcinku ale Felka pewnie przemówi mu do rozsądku i wtedy zaczną ze sobą randkować.
wiesz jeśli osoba którą się kocha zawiodła Cie... kilka razy cie odrzucała wtedy szuka się szczęścia gdzie indziej
dla mnie tez ale to tylko serial i koncept "move on". Widocznie Felka jest bardzo zdesperowana byc miec faceta teraz, w tym momencie
taa naprawde ciekawy watek. Mnie smieszy co robią z Felicity. Jej dylemat w tym sezonie sprowadza się do tego czyjego penisa lepiej wybrać, nic wiecej.
no na pewno się wkurzy tego jestem pewna... ale mysle ze bardziej będzie wkurzony na Palmera za to że ten wciąga w to Felkę
wiesz nieważne, ale koleś pojawił się znikąd, zmusza Felkę do pracy, a teraz przyjdzie kolej na Olivera. On chce być chyba jedynym bohaterem w SC.
wiesz tak sobie teraz pomyślałam że może jednak będzie pojedynek Atom vs Arrow.
moze 18 odcinku, chociaz chwila jesli 18 bedzie przełomowy mysle ze ten zwiazek R &F bedzie tylko na zasadzie ze jest.
ja wogole sadze ze tan cały ich związek to nie będzie nic poważnego....
w 18 odcinku ma się zmienić kierunek jak sadzisz o co chodzi?
mysle ze dla nas pozytywnych... może Oliver w końcu zacznie walczyc o firme o Felicity ....
moze ray jest tylko po to zeby nakierowac Olivera na dobra droge przy podjeciu niektorych decyzji a potem odejdzie do innego serialu