Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Jeszcze dwa dni do Arrow, zatem cieszmy się i radujmy :D
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
No jak to, skąd wiem? Tyle razy już twoją chatę widziałam :D Jak z Nyssą sobie tam lataliście :D Nada Parbat niuniek, Nanda Parbat :D
ja tez sie nie czaje :) jestem bezposrednia osoba :) i jak ktos mnie wkuzy to nie ma zmiluj :) jestem wtedy taka msciwa, ze mowie takie slowa aby tylko zranic ta osobie
Bezpośredniość najlepsza rzecz :D
Niestety ja przebywam w środowisku gdzie kobiety nie rozmawiają o sexie z nikim i udają niewiniątka :P Także ja jestem takim unikatem w całej tej masie :D
Hahahahahaha, nie :D Kiedyś chodziłam do katolickiej szkoły, ale tam jest większe zboczenie niż w publicznej. Teraz jak chodzę do publicznej to z nikim nie da się tak porozmawiać. Więcej zabawy było w tej katolickiej :D
Dobra, rodzynki ja lecę. Idę się kurować. Wpadnę wieczorem... znaczy przyjdę, nie wpadnę :D
hejka rodzinko ;) kolejna część i jakie tematy poruszane. hehe ;P
udało mi się zamienić zmiany i jednak będę z wami dzisiaj na nocnym seansie Flasha :D szkoda tylko że Arrow mnie jutro ominie ale cóż... :)
oj tak w to nie wątpię... obowiązki, obowiązki... Głowa Demona musi się jakoś trzymać tego swojego "tronu" :P
hehe ;) no bo muszę być zawsze wypoczęty i czujny ;p wiesz ile osób próbuje mnie pokonać ;)
Wiesz gdybym miał siedzieć do tak późna to w pracy mógłbym sobie nucić piosenke The Cranberries Zombie ;)
ooo tak, original CD oczywiście mam w kolekcji :D ja uwielbiam piosenke "Animal Instinct" ;)
Dobra ja lece,musze sie wyspac ide o 15 na impreze ale wroce przed 2,czesc wam:))