Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Jeszcze dwa dni do Arrow, zatem cieszmy się i radujmy :D
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
ten młody, jego syn to oficjalnie ten sam co w Batmanie, ale tutaj pewnie zaserwują nam inna wersję. no odcinek dla mnie gorszy niż ostatnio, ale w poniedziałek ma podobno pojawić się Joker, więc zobaczymy... :D obejrzyj sobie promo do następnego odcinka ;)
a co sądzisz o grze McKennziego czyli Gordona??nie mogę się cały czas przekonać do jego postaci, strasznie sztywno gra, co jest dla mnie dziwne bo jest dobrym aktorem, w serialu Southland był świetny
Mi jakos ten aktor nie pasuje do roli nie wiem.czemu,jak sie pojawi Joker to chyba z mostu skocze:)
to koniecznie obejrzyj promo, śmiech zabójczy :P
no właśnie, takie dziwne miny robi, chyba za bardzo sie stara wczuć w rolę :P
nieee, to bardzo młoda wersja Jokera, jeszcze bez tego totalnego szaleństwa, ukażą nam pewnie dopiero jego zalążek :)
hehe no pewnie, zawał na miejscu :D
ale skoro udało się we Flashu zatrudnic Marka Hamilla, wiec w sumie wszystko jest możliwe :D
Luke Skywalker z episodu 4-6 :) aktor grał kiedys w starszej wersji serialu Flash, tak jak aktor który gra teraz ojca Barrego
http://screencrush.com/the-flash-mark-hamill-trickster-return/
To jak jego zatrudnili,to jest 1% szansy,ze pojawi sie Liam chocby na 5 minut:)
no pewnie tak:) budżet, napięty harmonogram, Liam jest mistrzem filmów akcji, chyba po 3 na rok robi, hehe :P
ja już pisałam jak chciałam żeby zagrał rasa w Arrow i nic to nie dało :P :D
więc może Tobie się uda :))
nadrabiaj ale nic nadzwyczajnego, ten mi się nie podobał z poprzedniego tygodnia był spoczko ;)
nowy fan made Olicity :) znowu jako film - świetny :D
https://www.youtube.com/watch?v=U7jIRFzP7eY&list=PLSw-G-mwHaGEsHmSMm46LmUpHo-bDk Xay
Nowy temat specjalnie utworzony przed dzisiejszym odcinkiem :D I jakbyście mogli przeczytać krótką notatkę, która jest przed naszymi zwykłymi pierdołami, byłabym bardzo wdzięczna :D
Tam jest taka mała notatka między mottem a tym co zebrało nam się między tematami :D
Siema;)
Myślę że będę, ale na 100%... trudno powiedzieć, grypa mnie dopadał i nie wiem czy siły mi nie zabraknie;p
Chris widzę, że nasze układy immunologiczne postanowiły razem po strajkować :D Pij dużo płynów i zdrowiej :D
Troszkę :) Już mnie nic nie boli, ale ciągle z nosa kapie i kaszel jak u gruźlika jeszcze został :P A jak tam twoje oko?