Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Nie wiem jaką notatkę dać, więc dam zadanie. Niech każdy z rodzinki napisze jedno zdanie, które chce przeczytać w anonimowych przygodach :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
kochana widziałaś na fb Amella zdj koszulek?? zapakowane, tam są nasze :D w następnym tygodniu powinny już być :)
szkoda... w następnym odcinku mamy się dowiedzieć kiedy Oliver zakochał się w Felce;p
no właśnie wiem, i te flashbacki !!! Slade!!! po zdj widać że np Diggla już wcześniej widział .... więc i z Felką też coś musi być :)
troche to naciagane by bylo jakby FelIcity poznal jak byl na "wyspie" i juz sie wtedy w niej zakochal i potem ona przypadkiem w Quenn Consolidated pracuje? za duzy zbieg okolicznosci a po drugie ona chyba jeszcze wtedy studiowala
to wiem, chodzi mi tylko o moment kiedy Oliver ją widzi, nie że się zakocha itd, ale że w jakis sposób ich drogi sie przecięły w przeszłości :)
I cały ten hejt mu się należy :P Niech berlanti i Kreisberg wrócą, tęsknie za serialem który robili, nie za tym co dostajemy :P
wiesz wiadomo ze Laurel będzie ale niech nie skupiają na niej uwag przez cały odcinek... Digg już dawno został zepchany na drugi tor po to żeby Kurczak mógł się wykazac
dokładnie tak... miejmy nadzieje ze to się zmieni... Bo Laurel panosząca się w kryjówce nie zniosę;p
Ona się juz panoszy...widzialas jak przyszła z tą torba ze storjem w środku i chciała ruszać na akcje;pp..ona mnie powala
dokładnie... on już woli ja mieć na oku bo jak sama będzie chodziła na akcje to szybko da się zabić...
Biedny Oliver...nie dość ze chroni miasto to jeszcze teraz doszła mu jeszcze ta ofiara;pp
Nasze marzenie się nie spełni..:(... Nie wiem co dalej planują robić z Arrow ale powinni szybko zrobić cos zeby uratować te ostatnie 10 odcinkow
nie wiem jak oni maja zamiar to zrobić... niby od 16 odcinka ma się zacząć "jazda bez trzymanki" ale ja to czarno widzę...