PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63920
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)

Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"

Nie wiem jaką notatkę dać, więc dam zadanie. Niech każdy z rodzinki napisze jedno zdanie, które chce przeczytać w anonimowych przygodach :)

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -

A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze

Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

ocenił(a) serial na 10
mania19

tak też może być;p

mania19

Anetko, ale ludzie niestety to robią, często sie zdarza, ze osoby które zblądzily kiedyś w przeszłości muszą całe życie potem płacić za swoje błędy...

BlueRose_0709

no wiem, ja mam takie podejscie ze jak ktos pobladzil i ma problemy to jego sprawa i musi sobie dac rade sam i nawet nie zal mi takich ludzi

mania19

to zalezy od okoliczności oczywiście, są pewne granice...

BlueRose_0709

dla mnie nie ma granic

mania19

Maniu mi chodzi, że jeśli ktoś robi coś z własnej głupoty np wsiada po pijaku za kółko czy jakis młodzik robi jakąś glupote pod presja grupy to jak dla mnie nie ma zmiłuj, ale jeśli czlowiek zrobi coś bo życie lub inne czynniki go do tego zmusiły to ja bym bronila taką osobę

BlueRose_0709

jak mozna robic cos pod presja? nie rozumiem tego. a jakie czynniki masz na mysli np?

mania19

jeśli chodzi o presje grupy: np mlodzi ludzie biorą narkotyki bo tak robią inni, osoby słabe, zabiegające o akceptację grupy niestety są skłonni do takich rzeczy

jeśli chodzi o czynniki tzw zyciowe np samotna matka, ktora musi zapewnić byt rodzinie dopuszcza sie jakiejś kradzieży, coś w ten deseń...

BlueRose_0709

to ja jestem naprawde malo litosciwym czlowiekiem.

no ale jest samotna matka lub sie puszczala to tez zalezy od tego

mania19

Anetko, są samotne matki bo jacy meżczyzni zwyczajnie nie dojrzeli do roli ojców lub po prostu znudzili się rodzinnym życiem... moim zdaniem naprawdę trzeba poznać osobę i okoliczności a dopiero poźniej pozwolić sobie na jakąkolwiek krytykę. Staram się nikogo nie oceniać, zazwyczaj zajmuję sie wyłacznie tym co dzieje się na moim podwórku...

BlueRose_0709

ja nie krytykuje bo po co. znam jedna cwaniare co kopnela ojca swojego dziecka w dupe i znalazla starszego ktory na nia i jej dziecko zapie@edala. Ojciec malej chcialby sie wykazac ale ona woli mu prawa zabrac

mania19

Są po prostu ludzie i ludziska.... Nic nie poradzisz...

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Chyba nie w tym świecie... pfff co ja gadam... W TYM WSZECHŚWIECIE!!! :D

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Kopiuję zadania, jakby je ktoś przeoczył :D
"Nie wiem jaką notatkę dać, więc dam zadanie. Niech każdy z rodzinki napisze jedno zdanie, które chce przeczytać w anonimowych przygodach :)"

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

widziałam widziałam;p pomyślę nad tym;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

tak na wszelki wypadek jakby komuś się ominęło :D

Kawusia25_2

a co to sa te anonimowe przygody? :)

ocenił(a) serial na 7
mania19

Podaje w kolejności chronologicznej :) Jak chcesz to przeczytasz :D
http://kawusia25.tumblr.com/post/103821643851/nienormalne-spotkanie-anonimowych- arrowoholikow
http://kawusia25.tumblr.com/post/103840599776/zaskoczona-przez-anonimowe-arrowho liczki
http://kawusia25.tumblr.com/post/103911797896/ciekawe-pomysly-anonimowych-arrowh olikow
http://kawusia25.tumblr.com/post/104019032276/jak-to-na-spotkaniu-psychiatryczny m-z-anonimowymi
http://kawusia25.tumblr.com/post/104101898076/chwile-wyjete-z-zycia-anonimowych- arrowholikow
http://kawusia25.tumblr.com/post/105123508551/kanapowe-spotkanie-anonimowych-arr owholikow
http://kawusia25.tumblr.com/post/105824746411/brudne-mysli-anonimowych-arrowholi kow

Kawusia25_2

fajne historyjki :)

ocenił(a) serial na 7
mania19

Cieszę się, że ci się podobają :D

Kawusia25_2

:) fajne, fajne lubie takie :)

ocenił(a) serial na 7
mania19

To teraz tylko czekać na kolejną część :D

Kawusia25_2

a no :) bo cos dluga przerwa chyba jest :)

ocenił(a) serial na 7
mania19

Miesiąc i pół, ale ciiiiiii... Nadrobimy :D

Kawusia25_2

spoko, spoko :)

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

Mam nadzieję kochana ;-)

MagdaLena121

o to ja juz kochana jestem :) hehe

ocenił(a) serial na 10
mania19

Ba;p

ocenił(a) serial na 10
mania19

widzę że z rose weszłyście na poważne tematy;p

MagdaLena121

a tak jakos wyszlo :) a jakie jest Twoje zdanie?

ocenił(a) serial na 10
mania19

podobne nie patrze się na przeszłość innych nie ważne kto co zrobił... dla mnie najważniejsze jest to czy dana osoba żałuje swoich czynów bo to dużo o niej świadczy.
Każdy ma prawo popełniać błędy czy większe czy mniejsze to nieważne liczy się to czy ktoś chce zmienią coś w swoim życiu czy dalej brnąć w ta slepa uliczkę.
A są też osoby które narobiły wiele głupot w przeszłości i wcale tego nie załują- wiesz nadal nie osądzam takiej osoby ale kredytu zaufania to bym takiej osobie nie dała.

MagdaLena121

a najlepsze jest to jak ty mowisz tej osobie ze brnie w bagno a ona na Ciebie z ryjem ze glupoty wygaduje

mania19

Maniu a skad u Ciebie takie negatywne nastawienie? Jak wcześniej napisalam są pewne granice, jeśli ktoś błądzi z własnej głupoty to niech robi sobie co chce w końcu to jego/jej życie

BlueRose_0709

taka juz jestem

ocenił(a) serial na 10
mania19

wiesz ja w zasadzie nie wtrącam się w zycie innych ale jeśli osoba która popełnia głupoty jest dla mnie wazna to tak potrafie nagadać... ale rzadko kiedy takie osoby się słuchają. Ona twierdzą ze wiedzą co robią że jest dobrze itp. i to mnie osłabia jak ludzie nie potrafią dostrzec że cos jest złe? Ze niszczy ich życie?

MagdaLena121

tez nie rozumiem ze tego nie widza ale co poradzic. Ja daje sobie spokoj z takimi ludzmi bo szkoda czasu i nerwow jak chca sobie niszczyc zycie to niech to robia

ocenił(a) serial na 10
mania19

tylko niech po drodzę Ciebie albo innych w to nie wciągają...

MagdaLena121

no ja sie nie dam, mam swoj rozum

ocenił(a) serial na 10
mania19

i dobrze... ale są ludzie którzy potrafią tak manipulować innymi że dana osoba nawet o tym nie wie...

MagdaLena121

no zdarzaja sie. mysle ze takie osoby musza miec jak to powiedziec ciasne spojrzenie na swiat itp ze daja sie manipulowac

ocenił(a) serial na 10
mania19

to zalezy... Podam przykład moja znajoma z Pracy jest naprawdę mądrą inteligentną kobietą a jej chłopak manipuluję nia jak chce... Mysle że to też zalezy od tego kto jest manipulatorem- jeśli ktoś bliski to wtedy nie ma znaczenia czy ktoś ma jak to ty określiłaś " ciasne spojrzenie na swiat "

MagdaLena121

jak to sie mowi kazdy jest kowalem swojego losu

ocenił(a) serial na 10
mania19

Racja

ocenił(a) serial na 7
mania19

Och sorka zapomniałam powiedzieć :P To przygody z nami i team arrow w roli głównej :D

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Ludzie zasypiam! Pomocy!

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

kochana wiadro zimnej wody na łebek i się szybciutko obudzisz;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Nie mogę :( Jestem chora :P

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

oj biedactwo:( To może się przespij z godzinkę...

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Meh, nie zasnę :P Albo jak już zasnę to nie wstanę :P