Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Już po odcinku :( A temat wcześniej założony, bo nigdy nie wiadomo kiedy nastanie TEN czas :P
Zadanie: niech każdy z rodzinki napisze jedno zdanie, które chce przeczytać w anonimowych przygodach :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
prawda;p mi się tez łezka zakręciła;p a wogole może mi ktoś przybliżyć historie Firestorma?
Piękna scena...
Ja chętnie bym Ci opowiedziała ale nie ma bladego pojęcia...wiesz zero komiksów;pp
no ja tak samo ;p a chętnie poznam jego historie;p chyba poszukam czegos w necie;p
musimy się zagłębić w lekturę;p jak znajdziesz jakiąs ciekawą stronke to podrzuc linka;p
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Firestorm_(comics)
Ja to czytam..ciekawe odnosniki
no przeczytałam;p powiem ci że jak doszłam do końca to zapomniałam już co było na początku;p
no ciekawa:-) zobaczymy jak Go rozwiną w Flashu;p
chociaż tutaj raczej strają się trzymać komiksów wiec może być podobnie;p
http://www.olweb.tv/
Jej...ale nie pamiętam dokładnie czy to ta sama stronka..ja to sobie zainstalowalam i wszystko działa...
Sprobuj może akurat cos z tego będzie:-) ..ja instalowalam android i jest ok:-) ...
też tak kiedyś miałam, ale na następny dzień działało. ja próbowałam też na innych stronach to mi wychodzi jakiś alert bezpieczeństwa, nie wiem o co chodzi , ale dobrze że ten chociaż działa ...uffff
dokładnie;p ważne ze chociaż jeden działa;p a pamiętasz czasy jak te playery się strasznie zacinały? chyba przeciążenie było;p
no wtedy to dopiero byłam poirytowana ...:P ale jak na razie (odpukać) wszystko jest ok :)
22minuty!!!
dobrze ze ja mam tą stronke z serialami co wychodza od razu po emisji odcinków bo inaczej czekać do rana to bym chyba nie wytrzymała z emocji...TVD jeszcze spoko ale przy Arrow... nieee
oj arrow bije wszystkie inne seriale które oglądam;p przy żadnym nie przezywam tak wszystkiego jak oglądając Arrow.
zdecydowanie...Arrow... kiedyś przy Smallville też tak miałam i GossipGirl, ale nie w aż tak wielkim stopniu :D
U mnie to samo...jedyny minus tego kanału to taki ze przed Flashem i Arrow nie ma mojego teleturnieju z Karolem a tak to super:-)
Oj jest;D..jestem jego wielką fanka;pphaha
..no może:-) ...wiesz ja nie widziałam w sumie polowy 2sezonu pozniej 3,4,5 i 6 do dzisiejszego odcinka;D
Wiesz ja mniej więcej wiem o co tam chodzi;pp..oczywiscie nie tak dokładnie jak Wy ale chyba mi to starczy:-) ..jak nie będę wiedziała co się dzieje ..zapytam Was;D...czekam na ten kiss;pp
te same dramaty co zawsze...:P Elena jak zwykle musi byc najważniejsza, Damon ciotasowy się zrobił, Jeremy i Matt nijacy jak zawsze, nawet Alaric stracił swój urok, Brak Bonnie, bo jest w innym świecie (nie żyje oficjalnie;p)
tylko przyjaźń Caroline i Stefana trwa...jedyny jasny punkt serialu :)
ooo KISS KISS 15 minut!!!
dziewczęta 3 minutki zostało :-) Życzę miłego seansu i obowiązkowo widzimy się na reklamach :-)
no to lekko ci sie opuściło, ja się modlę tylko żeby nie było za dużo tej Jeremy/Elena dramy... bo chyba zwymiotuję;p
wiesz teoretycznie z Bonnie. ale ze ona jest uwieziona w roku 1994 a on jest w terażniejszosci to obecnie jest sam;p
...aaa ;D...w sumie lubilam go..najbardziej podobał mi się w parze z ta dziewczyną co teraz gra Linde we Flashu:-)
Z Anną;p ta aktorka wogole jest super bardzo ja lubię dlatego tez tak polubiłam jej postać we Flashu;p
ja lubiłam Jera i Bon-Bon na początku a potem jacyś tacy słodcy się zrobili;p
dokładnie;p oczywiście najbardziej pasuje Caitlin ale w bliskiej przyszłości to się nie stanie to już wole Barrusia z Lindą;p