Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Ludzie to już część 20! Kiedy to się stało? :D
Zadanie: niech każdy z rodzinki napisze jedno zdanie, które chce przeczytać w anonimowych przygodach :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Nie zgadnę Troll? buahahah . jeśli beda jakiekolwiek treningi to tylko Felicity z Palmerem pt Jak dosiasc Raya w tym kostiumie na 1000 sposobów lub Oliver z Laurel pt jak nie dopuscic do samozagłady Laurel. Inne opcje uznaje za niebyłe
Teraz jesteś EVIL ROSE NA MAXA;D. ...ja myślę ze to może być po tym jak Felka wyląduje w szpitalu..
Rose Ty na wszystko jesteś na nie. To co troll Pisze o Palmerze i Laurel uznajesz za prade a jak coś jest o Olicity albo Felce to już kłamię;p Kobieto opanuj się ;-p
widziałam Agatko;p;p dobre wieśći trzeba przekazywać dalej;p
Powiem Ci że mi to lotto czy to będzie prawdziwy trening;p wolałabym trening erotyczny;p
widze widze;p a znająć felkę to ona będzie małą ciapa podczas tych treningów;p
Oj czekam na to:-) ..ja ciągle powtarzamy sobie ze ten sezon właśnie tak ma wyglądać..inaczej pewnie nie dalabym rady;D
bo ma tak wygląda;p ten sezon jest o tożsamości nie tylko Olivera ale każdego ;p
Dobra lece do tego kina tylko zebym sie na smierc nie zanudzil,bede wieczorkiem,czesc:p
on cały czas kłamie. Kochane, wy naprawdę nie widzicie tego, że on wykorzystuje fanów pary Olicity do promocji show czy promocji swojego durnego komiksu? On dokładnie wie jak działa nawet najbardziej banalne zdania dla ich fanów. On nie ma zamiaru połaczyć Olicity. (gwarantuje wam, że walnie nic nie znaczaca scene na koniec sezonu by znow było glosno przez wakacje). Dlaczego do tej pory nie mamy zadnej sceny miedzy Theą i Felicity? Dlaczego Laurel nigdy nie wspomniała o uczuciu Felki i Olivera? Dlatego,że gdyby wspomniała, lub im zaczeła kibicować a potem byłaby z Oliverem to znowu stałaby się wrogiem. Oni chca przyjaźni Felki i Laurel.
Bredzisz rose;p scena w której Laurel rozmawiała z Oliverem przed Verdant była właśnie o felce.
I ja nie uważam ze on kłamie;p trochę się z nami droczy ale nie kłamie;p oczywiście Ty masz swoje zdanie ale ja Go nie podzielam :-)
nie, ona nie mowiła dokładnie o Felce, tylko ogólnie.To prawda mam Madziu własne zdanie, i naprawde pragnę oszczedzic wam rozczarowania bo was uwielbiam, przecież nie piszę wam tego by was rozłościc.
ale troll potwierdził że to było o Felce.... ja wiem Rose że nie chcesz nas rozłościc... ale ja nie skreślam czegoć co ma duże szanse;p A troll to troll;p
wiesz powód jest prosty ona jako jedyna z Teamu nie potrafi w żaden sposób się obronić....
ale teraz nagle? Dlaczego? Po 3 sezonach pomagania teamowi nagle wpadli na genialny pomysł treningu? Sorki, nie przekonuje mnie to:D
po co? mi juz to wisi, dla mnie zniszczyli już Olicity, team Arrow, dosłownie wszystko. Niech sobie robią dalej ten Atom & Black Canary show, ale ja na pewno tego G nie bede oglądać.
Właśnie dlatego czekam na to się wydarzy...bo cos musi się stać skoro Oliver postanawia ja uczyć:-)
nie bedzie jej trenować, to samo odpowiedział na pytanie "czy kiedyś Oliver nazwie laurel a pretty bird?" odpowiedział dokladnie to samo: "if there's a reason to... "Naszykuj się ale na treningi łozkowe Raya i Felicity a nie treningi fizyczne Olivera i Felki.
Ktos kiedys zapytał czy fani Olicity beda wkurzeni na trolla po 18 odcinku, on odpowiedział ze oni już i tak beda wiec jakby nic sie nie zmieni.
powiedział ze już sa wkurzeni na niego ...a ja wiem że coś się zmieni dla nas na lepsze;p
tylko cudowny związek z cudownym Mr Perfectem, bo Oliver to najgorszy, najgłupszy cham nie zasługujący na chwilę szczescia