Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia"
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata – MaliciousAgueda, Wyrocznia
Skur_wol - GorillaHunter
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Ja miałam mały kryzys twórczy, ale teraz już jest okej i mogę wracać do pisarskiej gry :D A co u cb? :D
Co u mnie ? A po staremu ;) . Trzeba isc wczesnie spac zeby rano do szkoly wstac:/ A tu jeszcze seansik przede mna ;)
Hej rodzinko :D Przyszłam się tylko przywitać, bo mnie dawno tu nie było :D Przygody idą pełną parą i właśnie złapała wiatr w żagle :D Trzymajcie kciuki za tą wenę :D
Zaspalem na seans!! Kurcze..a tak chcialem na nim byc. Bzyczek ogladalas?? .
Ustawilem sb budzik zeby wstac.. I wstalem o 5:00 O_o
Oj nie. Dla mnie TWD jest rownie wazne jak Arrow ;). Oczywiscie Arrow ogladam z wiekszym zaciekawieniem ale no coz. ;)
hejka:) no ja niestety nie miałam jak obejrzeć live, dopiero dzisiaj, późnym wieczorem może mi się uda :P
ale może za tydzień damy radę ??:D podobno we wczorajszym odc były niezłe efekty :P
a masz skalę dla najlepszej sceny uśmiercenia zombiaków?? :)) bo ja tak :P w drugim sezonie była ekstra scena w studni z całymi flaki na wierzchu :)
Za tydzien nam sie uda ;p. No nie moge sie doczekac tego wczorajszego odcinka ;D. Zawsze jak ida zabic jakiegos zombiaka przygladam sie czy wyglada to realnie ;p czy nie.
Oj tak, pamietam ta scene ;p To bylo wtedy jak chcieli wode ze studni? Taki gruby zombiak?
nooo to było megaaa...:D mam jeszcze kilka takich momentów :P
ja tak samo zwracam na to uwagę :D
chyba nie jesteśmy przez to dziwni?? że się takimi rzeczami jaramy :P hehe
Mishonne to jest dopiero ... moja ulubiona bohaterka, albo jak Carol zrobiła nalot w 4 sezonie na siedzibę Terminusa :D babki rządzą !!!!
o taak Daryla jeszcze lubilem, ale cos sie z nim dzieje..
Mishonne ... kocham ja ;p Znaczy nie zebym zdradzal Felke.. Bron boze ;p
No ta scena z Terminusem wlasnie mi sie podobala;p .Duzo osob marudzi.. jak ona mogla trafic bla bla ;p
Fajnie Carol sie zachowala jak spotkala ta babke od Termitow ;p
no Daryl chyba nam zmiękł lekko :((( ale i tak go uwielbiam, za piękny nie jest ale słabość do niego mam :D nie żebym zdradzała Olivera/Amella... Broń Boże :D
a tam, pewnie że mogła trafić, to nie była jakaś tam byle jaka osoba tylko Carol, badassowa mamuśka która nie raz sobie radziła, przecież szkoliła dzieciaki, spaliła dziewczynę Tyressa, nie wiem skąd te narzekania...:P
haha Bron Boze ;p. Ale popatrz jak sie ta postac zmienila.. czy to nie ona sie bala swojego chlopa na samym poczatku ? Jakos nie pamietam..
no męża swojego... dokładnie, a teraz zuch babka :) jak atakowała ten Terminus i ten strój bojowy, kamuflaż a później scena między nia a Darylem...ah.... moje uczucia :P:D
Andrea mnie wkurzała... a Beth szkoda mi było ale cóż... nie rozpaczałam mocno :P
a aktorka która grała Beth będzie w odc 1x18 Flasha, przeciwniczką Felki :D
Ja Betona bardzo lubilem;/. No nie powiem..miala swoje zle chwile.no i nie byla az tak uzdolniona aktorsko jak co niektorzy( Jej mimika twarzy w scenie w szpitalu jak szla z kluczami ;D- nie wiem czy pamietasz)..
Serioo znowu zobacze Becie !!;D
muszę sobie tą scenę przypomnieć :P
no będzie grała nemezis Felci we Flashu także zacieraj rączki :D
Jeszcze scena z latajacymi sztywnymi byla fajna ;p Troche sztuczna ale mi sie podobala,, a no i zombie w tej smole czy czyms tam :D,
ale scena największego napięcia to jak chowali sie w sezonie 2 pod samochodami, albo jak córka Carol wychodziła z tej stodoły :P
Tak tak ;p Jak pokazali corke Carol to mnie wgniotlo w fotel...
Sceny pod samochodami.. tego mi brakuje w tym serialu.. chowania sie... ucieczek..
Scena z Lizzie mnie jeszcze zmiazdzyla ;p Uwielbiam ta postac ;p
no właśnie to niewyobrażalne napięcie :)
no schiza na maksa po tamtym epizodzie ;p z koleżanką aż nie mogłyśmy uwierzyć...
A pamietasz Bobojdaow? :D MISTRZOWSKA scena..
I ten smiech Boba jak im oznajmia ze zostal ugryziony haha
noo mogli go wtedy ustawić jako pierwszego i byłoby po sprawie... nawet moja koleżanka mówiła że wkurza ja ze akurat zatrzymali się przy Glenie i że to takie oczywiste że musi przeżyć :P
dla mnie nie mogą tknąć Ricka, Daryla, Mishonne i Carol, reszta może iść do odstrzału :P
No to mamy te same typy.;p Troche mnie Carol zaczela denerwowac tym łazeniem za Darylem ;p.
A co myslsisz o nowym bohaterze ?:P Noah czy jak mu tam ;p.. Przez niego zginal Paczus ;p
oooo normalnie prawie jak śmiech Jokera, ale to było okropne jak tą jego nogę jedli.. fuuujjj... mnie tam mało takich scen rusza, ale przy tej aż miałam dreszcze :P
Sasha ma fajna depreche ;p A Tyress mnie jakos denerwowal.. Wiecznie z mina zbitego psa.. No jedynie scena jak oddawal w rece Ricka jego Judith.. No genialnie to zagrali,. Łeska sie oku zakrecila ;p Nie zeby mnie to wzruszylo ;D
no ja się wtedy z moją koleżanką popłakałam, nie ukrywam ;P ale ta mała Judith jest świetna, nawet sobie dziecko nie zdaje sprawy że świetnie gra, minki strzela....cudna!
oj tam minę miał jaką miał, ale taki Misiaczek fajny był z niego :D
Rany wkoncu zalozyli nam swiatlowody ;p Tera necik smiga po 1,5 mb a nie po 100kb jak to zawsze bylo :)
a ja nawet nie wiem z jaka prędkością mi śmiga :P grunt że serial ściągam w mniej niż minutę :D
haha no wlasnie ;p Ja jakos sobie teraz sciagam twd i nagrywam na plyty ;p Jak mi sie bedzie nudzilo to wroce do poczatku ;)
ja tak mam z Arrow i Flashem, odcinki pościągane i czasami sobie oglądam stare sezony Arrow :P szkoda że nie ma polskiej wersji na DVD:(((