Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia"
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata – MaliciousAgueda, Wyrocznia
Skur_wol - GorillaHunter
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
..niestety proza życia ;pp..ja tez wracam do pracy...do jeszcze innych obowiązków i juz się ,,cieszę''...:-)
:P
Widzialyscie to zdjecie na fb?
https://www.facebook.com/CWArrow/photos/a.132531336884907.23870.104137579724283/ 528127790658591/?type=1
Arrow bedzie zniszczony i myslę ze to bedzie punkt zwrotny dla Olivera Queena, albo to tylko pobożne życzenia, bo pewnie znów z Olivera zrobią głupka i bedzie dalej brnąć w jakieś bagno.
Heh, Ray bedzie decydowac czy jest bohaterem z powodu tego kim jest czy z powodu kostiumu, Cisco i Joe pojawiają się z CC i ma to podobno miec związek z nim
..wiesz chętnie bym Cie wsparła ale mnie to np obchodzi:-) ...wiem jak nie znosicie Palmera...i pewnie gdybym miała tak samo..tez bym nie oglądała:-)
Staram się jak mogę;D hihi
Powiedz mi często uzywasz francuskiego? ..ja nie rozmawialam w tym języku od matury..
Oo..a juz myslalam ze sobie pogdam;pp
..kurcze znow nadchodzi poniedzialek..i blisko ostatniego odcinka Arrow przed przerwa..
nawet nic nie mów;p a w koncu kiedy wraca Arrow? bo jedni piszą ze 18 drudzy ze 25 i ja sie juz pogubiłam;p
Nawet dobrze ze będzie ta przerwa... Od tych wszystkich spekuklacji ostatnio bolala mnie głowa..a jeszcze ten Troll..
Tak sobie pomyslalam ze może odpoczne tez troszkę od forum Arrow ..zeby mnie nie kusilo czytać spoilery;pp