Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia"
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata – MaliciousAgueda, Wyrocznia
Skur_wol - GorillaHunter
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Nie dam rady ogladac Palmera i innych "cudownych" rzeczy, a jeszcze w 19 odcinku Ray bedzie podobno w centrum uwagi...
to już się stało Skur wol:P Niech jeszcze amputują mu nogę i rękę... wtedy jego dramat osiągnie apogeum, a Troll w końcu będzie z tego powodu szczytować bo on chyba czerpie z tego wszystkiego niezdrową satysfakcję.
jejku mam nadzieje ze nie... a jak myslisz co kryje sie za tytułem "Broken Arrow" ?
podejrzewam, że Arrow bedzie zniszczony- stanie się wrogiem publicznym, może coś się wydarzy w teamie ( coś z Royem), może coś z Felką, diabli wiedzą ale jedno wiem na pewno Atom bedzie się puszyć w swej chwale...
boże aż mnie ciarki przeszly... jak przetrwam te odcinki to juz wszystko przetrwam
Wiesz są pewne rzeczy, do których nie można wrócic, a takim czymś w tym serialu jest właśnie Lauriver. To co mieliśmy okazję zobaczyć na ekranie raz a porządnie zdyskwalifikowało tę epicką miłość między nimi i mnie guzik obchodzi ich relacja w komiksie
Tak. Dlatego tak się duzo osob bulwersuje z powodu Olicity gdyż to jakby jest przeciw kanonie, (z tego co wiem Felicity Smoak nie za bardzo jest związana ze światem GA w komiksie zamezna jest z Edem Raymondem i chyba macochą Firestorma), a teraz gdy Laurel stała się tym Czarnym Kurczakiem to wszyscy chca by Arrow dymał ją tylko z powodu kostiumu i że ta para jest epicka w komiksach.
dokłądnie... może i w komiksie GA i BC byli epicką parą ale w serialu to oni są tragiczną para. I nie tylko my tak twierdzimy;p
Madzia ja sie zastanawiam, czy przypadkiem nie chcą pozbyć się Roya, Diggle'a zając HIVEM i Argusem, Felicity odesłac do Atoma a zrobic ten epicki duet miedzy GA/BC jak w komiksach...
nie pozbedą sie roya on jest wazny w komiksach i tutaj tez... jeszcze dobrze nie rozwineli jego postaci a juz mieliby sie jej pozbywać...
Czyli myślisz ze tozsamość Arrowa bedzie znana? Bo co innego może się zdarzyc w tym 18 i dalszych odcinkach? Wiemy ze ten odcinek to game changing, there are scenes that will change the show forever, i to zdjęcie capturing things for the last time, big things for Roy...mhm... Mi to jednak zbyt brzydko pachnie...
powiem Ci że ja juz sama nie wiem... Tozsamość Arrow znana? wtedy cała policja i lance bedzie mogła aresztować Olivera i całą jego paczkę...
Mi sie wydaje ze stanie sie cos co sprawi że Arrow juz nie bedzie bohaterem tylko wrogiem publiczny,...
wtedy stanie sie wrogiem Lance...
mi sie wydaje że on stanie sie wrogiem całego miasta ...
Ale Lance jest kapitanem policji, wiec ma jakąs tam władzę. Ale jesli ma sie stac wrogiem miasta to obstawiam ze Al Ghul może poinformać o sojuszu Olivera/Arrowa z Malcolmem i jak probowal ratować od śmierci czlowieka, ktory ma na rekach krew 504 ludzi