PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63895
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)

Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia"
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol - GorillaHunter
Mania -
Deathstrroke-

A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze

Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

MagdaLena121

Widzialas s05e11?:p

ocenił(a) serial na 10
Deathstrroke

yhym widziałam;p powiedz mi kto to jest ten Aron? wiesz wydaje mi sie sympatyczny ale cos mi sie wydaje że dobrych intencji to on nie ma ;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Jak kazdy w tym serialu:)

ocenił(a) serial na 10
Skurwol666

o nieprawda;p Rick i jego banda są w porządku;p A Mój Daryl to jest najlepszy;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Poprawka:kazdy nowy no moze prawie kazdy:)

ocenił(a) serial na 10
Skurwol666

o tak tym NOWYM nie ufam;p

MagdaLena121

Aaron jak zauwazylas ..homoś.. Podobno ma byc dobry.. Przynajmniej tak mowia ci co czytaja komiksy

ocenił(a) serial na 10
Deathstrroke

no właśnie ja nie czytam komiksó to nie wiem...
wiesz jak dla mnie to on jest ZA DOBRY ;p

MagdaLena121

Pewnie bedzie cos z nim nie tak.. Nie moge sie doczekac Negana. Podobno gorszy niz Gubcio ;)

ocenił(a) serial na 10
Deathstrroke

bedzie ktoś gorszy od Gubernatora? ten to dopiero był swir;p

MagdaLena121

Negan ma zabic jednego z glownych bohaterow xd Ale nie bede zdradzal..

ocenił(a) serial na 8
Deathstrroke

możesz zdradzić mi spoilery nie przeszkadzają :) powiedz że tak jak wcześniej cos pisaliśmy, że Glena :D

ocenił(a) serial na 10
Deathstrroke

a którego? Prosze niech tylko to nie bedzie Daryl ;p a zniosę wszystko;p Mogli be jeszcze Carol szczędzić:-)

MagdaLena121

Gleena xd hurraa

ocenił(a) serial na 10
Deathstrroke

ej a co wy od Geena chcecie? Ja Go bardzo lubię;p

MagdaLena121

Nic ale on jest taki obojetny... Juz nic nie robi w tym serialu.. Jego wyglad mnke irytuje..xd

ocenił(a) serial na 10
Deathstrroke

oj tam jak dla mnie jest oki;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Dla mnie tez:)

ocenił(a) serial na 8
Deathstrroke

jupiii.... fajerwerki :) głupi chinol :P nie lubię go, tak samo tą Maggie... tak żałowałam że go ta choroba w 4 sezonie nie zlikwidowała...

bzyczek881126

Maggie tez jest irytujaca... Wkurzyla mnie ostatnio jak wygarnela ksiezulkowi

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Magda oglądasz Walking dead?? nie wiedziałam, my tu z Michałem prowadziliśmy już dyskusje nad scenami i bohaterami, czemu milczała ??:D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

a no oglądam oglądam;p a wiesz ja sie czasem gubię na tych stronach wiec jest duże prawdopodobieństwo że tego nie widziałam;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

hah no rozumiem , a ja pisałam mu że tutaj raczej poza mna nie ma dziewczyn które moga lubić ten serial a tu suprise :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

eh ten serial jest świetny;p Fakt czasem zdarzaja sie odcinki które mnie usypiają ale w wiekszości jest dobry;p

MagdaLena121

Co racja to racja. Ost odc byl nawet ciekawy.. Efekty byly fajne ;p

ocenił(a) serial na 10
Deathstrroke

wiesz niby nie było żadnej akcji ale fakt był o wiele ciekawszy niż ten tydzien przed nim;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

no zgadzam się, przeciągają wątki strasznie czasami ale ogólnie daje po mózgu :P

kto cie najbardziej irytuje??

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Najbardziej wkurzała mnie Beth;p cieszyłam sie jak dziecko kiedy ją zabili;p
Irytuje mnie jeszcze;Carl;p i czasem Rick;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

dzięki ci kochana za Carla, ja pierniczę on chyba wszystkich irytuje :P ja za każdym razem jak widzę tego gówniarza to mam ochotę mu łeb odstrzelić, wkurza mnie strasznie...Rick ma za dużo na głowie więc czasami wariuje...:P nie trawię też Glenna :P
ale uwielbiam Michonne, Daryla i Carol :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

O Michonne też uwielbiam a Daryl i Carol to podstawa-wielbie ich ;p
Ten mały Bahor był jeszcze znośny w 1 i 2 sezonie ale terz mam ochotę walnąć go Cegłówką raz a porządnie;p Mam nadzieje ze go wkrótce uśmiercą;p
a co do Glenna to ja Go lubię;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

ale najbardziej to uwielbiam małą Judith, no super dzieciaczek, nawet sobie dziewczynka nie zdaje że gra w pewnych momentach, sto razy lepsza od tego Carla :P

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

ach ten Carl;p niech Go uśmierca i bedzie świety spokój ;p

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

kochana zmienie na chwile temat;p słyszałaś ze Jamie dornan nie bedzie grał w dalszych częsciach Greya?;-p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

nie słyszałam, a dlaczego?? to jest jedyny powód dla którego mogłabym obejrzec nastepne części, why???:(((

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

no Bo ta Jego żoneczka sie bulwersuję trochę... i nawet nie chciałao bejrzeć tej czesci ;p pozatym on został strasznie skrytykowany za tą role i nie chce zeby to sie za nim ciągneło itp

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Teraz okazuje się, że aktor odmówił udziału w kolejnych częściach trylogii właśnie ze względu na małżonkę i dobro ich związku.

Jest jeszcze inny powód - krytyka nie zostawiła na nim suchej nitki, dlatego aktor boi się, że kolejne części byłyby dla niego zawodowym (acz nie finansowym) gwoździem do trumny. Jest ogromnie rozpoznawalny i chce to wykorzystać do realizacji innych projektów.

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

w sumie ma rację trochę, tak go zaszufladkują i wtedy lipa, a potencjał ma, w serialu the Fall gra seryjnego mordercę i uważam że jest świetny :))

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

tez tak uważam... teraz jest rozpoznawalny i może mieć spore wziecie a dalsze granie w Grayu tylko Go pogrązy

bzyczek881126

Popieram w 100% ;D

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Mnie nie:p

MagdaLena121

Carl.. Chcialbym zeby go Judyh zezarla na oczach Ricka. Beciaaa .. Moja Becia...

ocenił(a) serial na 10
Deathstrroke

Przecież Beth była dla mnie taką "Laurel";p Jak ją widziałam to miałam mdłości;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

mi była obojętna :)
przygotuj sie na Beth w 18 odc Flasha, bo to ta aktorka będzie grała przeciwniczkę Felki :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

tak tak wiem;p jakos ja przetrawie;p ale postać którą ona bedzie grać w Flashu w komiksach nie była kobietą tylko facetem;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

wiem wiem, kto wie może jak bad się sprawdzi :P
dzisiaj już ja widziałam w serialu Forever, tez tam grała złą postać ale wypadła tak jakoś nijako, zobaczymy co pokaże we Flashu :)

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

no zobaczymy;p ale nie widze jej w takiej roli;p Ba ja jej nie widze w żadnej roli;p Okropne babsko;-p
a możesz mi powiedzieć o czym jest ten serial Forever? warto oglądać?

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

no ma swój klimat, świetny główny bohater, ale to serial detektywistyczno-fantastyczny, bo główny bohater jest koronerem sądowym i pomaga rozwiązywać zagadki kryminalne. wiesz ja uwielbiam te seriale policyjne :D
ale co ciekawe jest on nieśmiertelny, nawet jak ktos go zabije to i po chwili zmartwychwstaje :P, próbuje rozwiązać zagadkę swojego daru. Ioan Gruffudd jest świetny w tej roli, no i nie ukrywam że przystojny, ah i ten akcent :P:D

MagdaLena121

Jak mozesz xd.. Nikt nie jest tak beznadziejny jak Kurczak.. Juz wole Carla xd

ocenił(a) serial na 10
Deathstrroke

Oj Beth była beznadziejna;p

MagdaLena121

Przeciez jej gra aktorska byla swietna xd. Pamietasz jej mimike twarzy w szpitalu jak sie przekradala z kluczami xd