PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63895
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)

Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia"
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol - GorillaHunter
Mania -
Deathstrroke-

A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze

Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

ooo Rose, czekałam na twoje komentarze :P witaj kochana !!! nie zawiodłaś, zawsze z odpowiednią docinką na spoilery- Evil Rose welcome :P
ale ja i tak swoje wiem i Olicity zawsze :D

bzyczek881126

Witaj Bzyczku:D Jestem w swoim żywiole :D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

EvilRose może dziś brykać na całego;D

agueda0712

Nareszcie:D:D

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Wyzdrowialas juz czy chorujesz jeszcze?:)

Skurwol666

No już lepiej mi trochę:)

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Widzisz zyczylem ci wczoraj zdrowia,i lepiej ci mam dar:p

Skurwol666

hehh, dziekuje:*:*

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Musze jakos zaczac wykorzystywac moj dar:)

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

oj widzę widzę, wiedziałam że w końcu się pojawisz i swoje zaczniesz :D nawet wspominałam o tym Madzi :P

i daj spokój z tym Palmerem:P nawet jeśli Felka z nim będzie to co?? niech sobie skorzysta dziewczyna z przystojniaka jak Oliver korzystał z niejednej, ale Olicity i tak będzie :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Mój człowiek :-) Dobrze piszesz kochana :-)

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

bo już mam dość tego ciągłego narzekania na tego Palmera;p
uwielbiam naszą Zieloną Marudę i Felkę, ale sorry dziewczyna nie nacieszyła się ostatnimi czasy niczym, zero pozytywnych sytuacji, tylko stresy itd., wszystko przez Olivera, więc może Ray sprawi że wróci nasz dawana Felka??? odstresuje się dziewczyna, Oliver w końcu poukłada sobie w głowie i bammmm OLICITY !!!!

bzyczek881126

oj tak własnie na to czekamy! Zeby z jednego ptaszka zaraz wskoczyła na drugiego ptaszka (mowie tu dosłownie:) )

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

ja nie mówię tutaj że od razu po Rayu będzie kolorowo... nie będzie spoczko jeszcze jakiś czas, ale w końcu się doczekamy.... ja zawsze powtarzam, że dla mnie liczy się podróż bohaterów:)
w Smallville na Lois i Clarka musiałam czekać ponad 4 sezony więc tutaj to pikuś :P

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Dokładnie Kochana;p Wiesz ja nie lubie Palmera i chce zeby on zniknął ale rozumiem to że Felka nie bedzie na siłę sie trzymać Olivera a Palmer jest taką odskocznią :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Odskocznią w nowe boskie ciacho;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

wiesz co jesli oliver w tm momenci Funfuje Felce tylko cierpienie to niech dziewczyna poszuka szczescia u Palmera.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

...przemyslalam to i masz racje:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

haha wiem ;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Widziałas juz Candy?:-)

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

oj tak :) dwie piąteczki kochana !!! ja na jej miejscu bym korzystała :P

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

..a ja!! Tak bym korzystała ze głowa mała;D...nic NY z niego nie zosto hahA

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

ale słyszałam że mnie zdradziłaś i nie chcesz sie nim dzielić??;/ nie tak się kochana umawiałyśmy :P

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

No..ale wiesz...Michal dzielił Palmera gdzie popadnie...ja go broniłam!! ..Tobie obiecalam wymianke z Oliim;pp

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

no właśnie dlatego jak Kawusia mi o tym powiedziała to nie mogłam uwierzyc, bo sie umawiałyśmy, ty mi ciut Raya a ja ci Oliverka :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Umowa obowiązuje ;pp..ale ciii....
Zaraz zleca się sępy;pp

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 8
agueda0712

Jakie sepy ktos konkretny:)?

ocenił(a) serial na 7
Skurwol666

..napalone na Olivera;pp

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

Aa rozumiem:)

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Jeeaa ;D Piąteczka kochana;D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

haha to ta bluza :d dodaje sił!!!! HAHAHA ;D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Jasne ze tak..jest MOC;D

bzyczek881126

Bedzie ale może w innym serialu.

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

wypowiedź Gregorego Smitha (reżysera):* o jutrzejszym odcinku :)
What was your favorite scene to direct?
There’s a few. There’s a scene towards the end of the show with Thea. I can’t really say much else… There’s a sequence that we shot on a helicopter pad that was a lot of fun. Every day, there was a couple scenes that I was really excited to shoot. It was a hard to pick a favorite.

Having become a fan, what excited you most about this particular episode, storywise?
There’s a lot of things. There’s a lot of really big, crazy fun action sequences, and I was always so impressed, watching the show, [by] the complexity and the scale of the sequences that they shot… And then, one of my oldest friends in the world is Brandon Routh [who plays Ray Palmer]. We’ve known each other now for, it’s gotta be 15 years or something, but we’ve never been on a set together. So the days that I was working with him, I had to pinch myself every half-hour to know that this was really happening… Also, I knew Stephen [Amell] because we played best friends in a movie [called Closing the Ring] years ago. So it was very cool to come full circle and work with all these friends I made years prior in a different way.

In the photos from this episode, everybody looks like they’re in dire straits. Which character would you say has the roughest journey?
[Laughs] That’s a tough one. I don’t know if I can answer that. I think it’s pretty equal opportunity, in terms of there’s a few people who really have a tough time.

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

w sumie nic nowego sie nie dowiedzieliśmy;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

musiałam dodac mojego Gregorego, a BTW ogladałam ten film z Amellem o którym wspominał, dziwnie Stephen tam wyglądał w blond włosach :D
no tylko ta Thea w koncowej scenie, będzie miała swój wkład dziewczyna. i po tym klipie jestem przekonana że cos kombinuje :)

bzyczek881126

Zabije Malcolma czy okaże się jedną z assasinek AL Ghula?

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

chyba to pierwsze :D albo będzie chciała ale Oliver nie da jej tego zrobic i sam go zabije :P

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

a może to ona zabiję Malcolma? wiesz skoro była w stanie Go wydać to myśle że z zabiciem Go tez nie miała by problemu

MagdaLena121

Może Thea sie pojawi u naszego drogiego Al Ghula i wykręci jakiś numer:D

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

no ja o tym myślę cały czas :)

bzyczek881126

Heh, Oliverek się zdziwi, ale moze wreszcie przejrzy na oczy...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

może tak... wiadomo że Oliver i Digg bedą wieżniami Ra'sa może Thea zjawi sie w NP ... i w zamian za wolność dla Olivera i Digga sama zabije Malcolma

MagdaLena121

hahah, ja juz nie wiem nic kochana:(

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

no ale może tak być i może Oliver bedzie ją przekonyważ zeby tego nie zrobiła i Ona powie :“Maybe I am a killer — maybe that is the real me.”
to by pasowało;p

MagdaLena121

Oby xd. Tylko niech to bedzie zrobione po mistrzowsku...a nie jak ost. walka Olivera i Slade'a

ocenił(a) serial na 10
Deathstrroke

wiesz na to bym nie liczyłą;p oni ostanio robią wszystko tak żeby było;p

MagdaLena121

Zauwazylem;/. Ale no niech dowala ostro przed przerwa.. Malcio zginie..na pewno.. Nie wiadomo z czyich rak.. Jak z rak Thea'i no to bedzie lipnie bo pewnie da jej sie pokonac.. Nyssa jak bedzie go chciala zabic.. to w koncu bedzie sie cos dzialo. Fajnie jakby Slade'a gdzies tam wcisli ;D

Deathstrroke

Tylko nie Malcolm:( Znowu?