Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia"
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Ludzie teraz dylemat Oliver to czy być Oliverem, Arrowem czy Al Ghulem...
A dylemat Felki czy zostac żoną Raya i matką jego dziecka czy wspołpracownica Atoma...
wiesz co niech Oliver zostanie Al. Ghulem... a Felka niech będzie z Palmerem;p i finito;p
Widzę że Mroczna Evil wyrocznia już przepowiada :D Zobaczymy, chociaż wątpię że zapakują Felicity w pieluchy i smoczki :P
heh to ma cel- Felka zniknie z Foundry bo i tak było tam tłoczno lub odesla do spin offa z Atomem:D Zobaczycie:D Lece trzymajcie się:*:*
ale Marc myslał ze bedzie gorzej jezeli chodzi o reakcje ludzi wiec nie jest źle :P
no to jest własnie zabawne, zamiast gadać o decyzji Olivera, to wszyscy o sexie :D
Madziu, nie wiem czy czytałaś, ja oficjalnie kończę przygodę z Arrowem i mój udział w tym forum raczej bedzie bardziej ograniczony.
Bzyczku, mi już brak słow na Trolla: Czytałas ten komentarz ze Felka osiagneła szczescie bo zostala get laid? Boże jakiś jaskiniowiec i meski szowinista brak słow:(
Wiesz co, jak przeczytalam te jego odpowiedzi to naprawdę chcialo mi się zwymiotować, to jest typowy f*t myślacy głowką a nie głową i tyle w temacie.
Nie róbmy z niego takiego niewiniątka Bzyczku, w końcu to on sam prowokuje fanów Olicity. Wiem, że to jego konto i może sobie wstawiać co chce ale różni fani go obserwują i niech nie liczy, że wszyscy beda tolerować co wypisuje... Naprawdę czasem cytuje wypowiedzi, które wyśmiewają fanów Olicity... Chyba przenosi swoją grę na poza plan... Nie rozumiem tego... Jakoś inni aktorzy np Emily, Stephen, David mimo ze shipują Olicity to nie wypisują bredni jak się zachowują Lauriversi i czego tam sobie oczekują...
ja go nie bronie zawsze zostanie Trollem itd, tylko przytoczyłam jego wpowiedź Rose. ma on swoje chamskie odzywki i ten komentarz o "get laid" był zdecydowanie zbedny :/
no torturuje nas ale sorry normalny fan może się wzburzać ale nie przesadzajmy z emocjami za bardzo bo to serial !!!
ale my nie mówimy o serialu tylko o traktowaniu widza poza serialem, co fani mu zrobili zeby odzywac się takim jezykiem? Ciezko mu przyjac słowa krytyki? A tym komentarzem stracił resztki mojego szacunku, nie tylko obraził i zredukował rolę Felki to jeszcze niejako obraził kobiety ze do szczescia wystarcza im tylko rozłozenie nóg przed silnym samcem
nie oglądałem najnowszego odcinka suits? ale czyżby Harvy i Dona coś teges? :) bo zgaduję że chyba o tą parę Ci chodzi :)
no o tę :D ale nie to co myslisz, widzisz i tutaj własnie nie chodzi o jakies tam sceny z kissem czy sexem ale sama rozmowa która mnie poruszyła ( czyt. ostatnie momenty odcinka ) oraz całe zachowanie Harvey w tym odcinku, świetne po prostu :)
to miłego seansu bo dla mnie odcinek bardzo dobry, poza dramą Jessici której nie lubię :P
drama nie drama, po prostu razi mnie ta postać, zawsze przewijam sceny z nia i tym jej kochasiem :P
no też tak uważam, a promo finału też spoczko sie zapowiada :P szkoda że to juz ostatni odcinek :(((
Właśnie ktoś wymyślił nową teorię dlaczego Felicity wyląduje w szpitalu. Ktoś stwierdził, że może u Flasha zostanie jakoś zraniona co spowoduje poronienie i dlatego będą tylko sceny z Felką i mamą Smoak :P
Ludzie co się kurde dzieje z wami dzieje? Świat schodzi na psy :P
...może będzie w ciąży...i poroni..kto wie;pp..wtedy pewnie się załamie..zerwie z Palmerem i ..będzie rozpaczac w samotności..
;D
zmiana tematu ;P Agatka widziałam juz ta kampanię ?? bo ona trwa chyba tylko 2 dni, wiec zamawiamy ??:D
...masz może link to tej kampanii..?.. Ja zobacze to później i wieczorem dam Ci odpowiedz...kurde ze tez dzisiaj konto mi się zepsuło..szlag...
Jak cos to zamowilabym bokserkę..
Te torby są ..zwykle ..cos jak na zakupy:-) ...
Wiesz ja napisze Ci wieczorem..juz powinnam wiedzieć ile potrwa ta usterka konta..
Trzeba na spokojnie ogarnąć temat do wieczora:-) ...
Ok ja lece do tego banku..
Do później kochane;*:-)
Ja już nic nie wiem i chyba nie chce nic wiedzieć :P
Ten shit na tumblrze zaczyna mnie wkurzać, wszyscy są anty Ray Palmer i nazywają go k*tasami i innymi. Niech dadzą mu już spokój co? Ja tak ładnie poproszę :D
No ja też jestem wkurzona...On nic nie zrobił...kurze za chwile będzie gorzej niż z Laurel..