Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken”, „Prince Charming” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Nasz mały jubileusz! :D
No bo wiesz indywidualnie nie zachwycali skakali przeciętnie a jednak na drużynówkę się zmobilizowali ;)
No i to mnie niezmiernie cieszy ;) Że nie przejmowali się tym jak skakali indywidualnie tylko potrafili się skupić na tych 2 skokach w tym ważnym konkursie ;)
No tego się nie spodziewałem że bd mieli na pewno taka drużynę która będzie medale zdobywać ;) Niestety muszę już kończyć ;( Dzięki za rozmowę ;) Papa ;)
..no to juz się niestety dzisiaj wydarzyło;pp haha..wracalam od rodziców i ...zgaslo na środku ..autostrady...porażka;p
Tak!;D...facet wyszedł z auta i zapytał czy może zajrzeć pod maskę...cos tam zrobił i mój zabytek odpalił;D...superman;p
Jejku jak mi szkoda Amella w tym wszystkim... Kolejny dwa seriale powstają a pewnie Arrow zejdzie na dalszy plan...
Wiesz o co mi chodzi. On we własnym serialu musi ustapić miejsca nowemu bohaterowi tylko dlatego, ze ten bohater bedzie miał spin offa....
No dokładnie, mi o to chodzi... A tak naprawdę Palmer/Atom nie ma związku z innymi wątkami tak jak np Sara w zeszłym sezonie. Routh ma swój własny serial wewnątrz Arrowa, Felka i Diggle schodzą na dalszy plan, Troll mówi ze nie mają dla nich czasu, dla regularnych bohaterów? To juz drugi sezon z kolei. Wpada Palmer i pol sezonu jest o nim.
Ja juz nie, w ogole nie wracam do Arrowa. Były dwie rzeczy dla których ogladałam Arrowa, Team Arrow & Olicity. Teraz już nie ma śladu po tym teamie, zniszczyli tą wiez która mieli , z Olivera zrobili bezmyslnego idiotę z przerośnietym ego, który nie wie co robi, z Felicity pustą lalę która leci na kasę i klatę Palmera i gotowa jest porzucic team z powodu odrzucenia przez Olivera , a Diggle niepełnosprawnego weterana, którego jedynym zadaniem jest obsługa komputera.
No masz racje...ja tez tak to widzę..ale ja jednak chyba wole się oszukiwać wiesz...;p
Wiesz twój wybór, ja tylko przedstawiam swoj punkt widzenia, i zrozumcie mnie i nie namawiajcie mnie do powrotu. 15 odcinek ostatecznie zabił wszystko co mi sie podobalo w tym serialu. Ba własciwie to się stalo w 9 odcinku kiedy Oliver został zrzucony z klifu.
Ps. Agatko i reszta rodzinki, nie zdziwcie się jesli po 18 marca w ogole się już nie pojawie na tym forum...
...ja juz nie będę Cie namawiała..wiem ze to wkurzajace:-) ...
..ale przecież to forum nie jest tylko o Arrow:(
Wiem rybko, ale podejrzewam ze blizej emisji nowego odcinka i w pozniejszym okresie beda rozmowy głównie o Arrow, ja nie chce czytac ani spoilerów ani zadnych innych informacji o tym serialu. To miejsce już nie bedzie dla mnie. Strasznie mi jest przykro....Jesli chcecie możemy pisać prywatnie, nie usuwam konta...