Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken”, „Prince Charming” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
..każdy z nas jest inny:-) ...i wiesz jak tak sobie dziennie obserwuje ludzi to myślę..jakie to szczęście ze tak wlasnie jest:-)
Dokładnie :-) ..ale niestety w dzisiejszych czasach każdy ocenia każdego po wyglądzie..
to jak ocenianie książki po okładce... ale wiesz teraz liczy się tylko wygląd a nie to co dana osoba ma w środku...
to takie płytkie myslenie...
ważne żeby laska miała duży cyc blond włosy i już jest cacy albo żeby Koleś miał skóre fure i komóre i już jest Bogiem....
...tak...wszystko się zgadza..szkoda tylko ze w oczach takich ludzi widać totalną pustkę..
widziałaś to cudne zdjęcie:-)
https://www.facebook.com/TheWorldofOlicityItalia/photos/a.641073149333436.107374 1879.639503476157070/761581253949291/?type=1&theater
..myślisz ze ona będzie cos kombinowac do Laurel?..mam nadzieje ze nie..to byłoby straszne;D
...Nyssa za świetna dla Kurczaka ..ciekawe czy Laurel pokaże jeszcze uczucia względem Olivera;p
No tak...biedaczka haha;D...
..wracając jeszcze do Oliver vs Ray ..to chciałabym zeby Oliver wprost powiedział Palmerowi ze ma się trzymać od Felki z daleka;D
zależy czy to będzie konfrontacja Oliver vs Ray czy Arrow vs Atom.
Bo Oliver może mu to powiedzieć ale Arrow już nie bardzo
Chyba ciekawiej zeby było Oliver/Ray :D ...firma, Felka ..mają o co się spinac...a Arrow/Atom to co?...Oliver będzie miał pretensje ze jest kolejny hero?
..no to musiałby mieć pretensje do Falki również...no ja nie wiem ale pewnie i tak będzie się czepial każdego;D
no On w tym odcinku ma być o coś mocno wkurzony;p stawiam że palce w tym będzie maczał palmer;p
To się zgadza haha:-) ..
..jak pojawiły się plotki przed rozpoczęciem sezonu o rywalu Olivera to myslalam ze typa znienawidze...a tu proszę...niespodzianka..
a no widzisz a ja typa znienawidziłam... jak można Go lubic... przecież on jest taki głupkowaty
..uroczy to jest moja pieska;pp...oj tam wrzód..może dzięki niemu Oliver otworzy swe oczeta;D
..oj pojawia się iskierka nadziei;p...
No wiesz Oliver kiedyś musi to zrobić...a juz najwyższa pora
..ale powiem Ci ze oczywiście wkurza mnie to co się dzieje ale żebym przeżywała to tak jak kiedyś...nie..
no wiem masz racje... ale ja nadal mam tak samo... ale tylko z Olicity... reszta już mnie tak nie ekscytuje
Powiem Ci ze nawet Olicity się zmieniło...i nawet myślę ze lepiej było w poprzednim sezonie..oni się tak docierali ,ocierali o siebie, te ich kasliwosci ,spojrzenia Olivera;D, uśmiechy ..to było cos a teraz...szkoda slow