Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami
oddanymi prawie wszystkiemu co z tym
serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie
znosisz Laurel witamy w naszych progach :)
To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi
zmartwieniami, poglądami, teoriami i
innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy!
Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć
Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać
między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa
encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki,
Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada,
"Arrowowa encyklopedia"
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose",
Pani Harrison
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata – Malicious Delicious Agueda,
Wyrocznia
Skur_wol - GorillaHunter
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny
Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man"
"wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota”
”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn”
”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony
jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą
urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna
mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/
pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików
Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/
rodzynkowa%20rodzinka
Bo ja lubię porządek :D Ale kto powiedział, że nie mogę się czasem ubrudzić i po bałaganić ? :D
i tu widać jak szybko te moje oblicza się zmieniają :D słodycz też lubię ^^ byle nie za dużo :D
hej rodzinko. powróciłam :D musiałam dokończyc książkę, nowy rekord normalnie o 18 godz 500stron :D
Arrow za 1godz 30 minut :) jupiii
tak mnie wciągnęła że nie mogłam sie oderwać :P polecam "Czerwona Królowa" :)
a jak zawsze gotowa :D spinam poślady i czekam :D
cos na wzór Igrzysk o państwie w którym ludzie dziela się na Czerwonych i Srebrych, Czerwoni są dyskryminowani i pomiatani, a Srebrni którzy są u władzy posiadaja różne zdolności np władają ogniem czy wodą, i tutaj pojawia się młoda dziewczyna z rodu Czerwonych u której zaczynają się pojawiać zdolności tych Srebrnych. ksiązka opisuje głownie jej historię jak wnika przez przypadek do rodu Srebrnych i próbuje zmienić historię swojego ludu. wciąga na maksa :D
Jak myślisz uda mi się ją znaleźć w necie? Bo to całkowicie moje klimaty. I aż muszę przeczytać :D
to jest akurat nowość więc nie wiem szczerze mówiąc, i musi być cześć 2 bo tak się skończyła...
Victoria Aveyard "Czerwona Królowa"-poszukaj :D
Pewnie wyjdzie za jakiś czas :D Dobra, muszę zapisać przygody bo już więcej teraz nie napiszę za bardzo się rozpraszam :P Zostało nam 54 minuty :D
Kiedyś czytałam dużo, nie można mnie było oderwać od książek, teraz też czytam ale zazwyczaj po angielsku i już nie tak że dwie książki na dzień :P
Zazwyczaj fantastykę :P Prawie wszystko co jest o różnych stworach, wiesz anioły, demony, kosmici, wróżki różniaste rzeczy. Zdarza mi się też czytać o XIX wiecznej Anglii :P
A ty co preferujesz?
Ja uwielbiam ksiazki apo/postapokaliptyczne..."Droga" MC Carthy.. Polecam.. Poza tym troche Fantasy.. Wlasnie zaczalem serie "Zwiadowcy" , zobaczymy co z tego bedzie. No i Horrory lubie ale takie ktore mnie naprawde zaciekawia. Lubie tez takie ktore powaznie zryja mi psyche.."Dziewczyna z sasiedztwa".. Tydzien nie umialem sie otrzasnac.
Mnie koleżanka prosiła żebym przeczytała "Dolinę umarłych" powiedziała, że masakrycznie straszne, że się bała chodzić po nocach, a ja ledwo ją skończyłam :P Różnie to bywa z książkami :P A o czym jest "Dziewczyna z sąsiedztwa"?
Dziewczyna z sasiedztwa.. Mloda dziewczyna razem ze swoja siostra po smierci rodzicow trafia do ciotki.. Na poczatku wszystko jest fajnie az do momentu gdy wychodzi na jaw ta mroczna strona ciotki i jej dzieci.. Czytajac ta ksiazki chcialem juz przestac .. To bylo momentami chore.. Ale bylem tak ciekawy tego co bedzie dalej ze przeczytalem ksiazke w jeden wieczor..
"Absolutnie szokująca... Nie jest jedynie obietnicą przerażenia, ale naprawdę w nie wprawia". Stephen King tak podsumował tę książkę.
Wow! To może się skuszę, chociaż to nie moje klimaty :P Ale nigdy nie za późno na spróbowanie czegoś nowego :D
Nie mam ale i tak zobaczę :P Książek boję się mniej niż filmów o takiej tematyce :P
Coraz ciekawiej :D Może się wezmę tylko najpierw musze przemęczyć zbrodnię i karę :P
Mam kilka apokaliptycznych ale jeszcze nie zaczęłam czytać :P Lubie też space opery to też jest ciekawe :P
Boże Kocham! Moja ulubiona jej książka :D Boska :D Mimo, że znałam jej zakończenie to tak mnie wciągnęła :D Poza tym to była moje pierwsza tej autorki także to chyba też sprawia dlaczego jest moją ulubioną :D
no brat mi polecił powiedział że za żadne skarby nie domyśle się kto zabija, nastepna mam jeszcze w kolejce "4:50 z Paddington"
Tego nie czytałam bo mam uprzedzenia do Panny Merpl :P Ja tylko Poirota i jakieś osobne opowieści jak "i nie było już nikogo" :P
Jak w gimnazjum brzydzilem sie ksiazkami tak ta ksiazka mnie wciagnela na maksa.. Moja genialna polonistka zdradzila nam zakonczenie... Ale i tak jakos mi to nie przeszkadzalo;)
Mnie przyjaciółka zdradziła ale i tak mi się podobała :P Ja do gimnazjum brzydziłam się książkami :P A teraz jestem od nich uzależniona :D Na pólkach mam 150 swoich książek a na komputerze z 500 prawie wszystkie przeczytane :P Chociaż największym wyzwaniem była książka zawierająca 1000 stron A4 :D
no ładnie, ja tez mam spora biblioteczkę :D uwielbiam ksiązki :) ale płyt ma ciut więcej co ty ksiązek na półkach :d muzyka i czytanie przepis na relaks :D
Christe to ja przeczytalem tylko 1 ksiazke.. I to byla moja lektura szkolna ; p " I nie bylo juz nikogo " .