Arrow dopiero za 6 dni a rodzinka musi mieć gdzie dyskutować :-)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
no bedzie cierpiec aż do finalu:D Trzeba sie uzbroic w cierpliwosc albo po prostu rozłaczyc internet:D
własnie:) Jak sie Felka czuła? W szostym odcinku powiedział ze nie moze byc z nikim ze wzgledu na zycie które prowadzi, a potem pukal Sarę jakby nic sie nie liczylo? W premierze dał jej szansę na zwiazek by nastepnego dnia jej to odebrac?! No ludzie! A teraz jak zmienił zdanie to Felka ma mu sie rzucic w ramiona?
poprawka... on powiedział że nie może być z kimś na kim mu naprawdę zależy;p Wniosek na Sarze mu tak bardzo nie zależało;p
Ale wiem o czym mówisz... orzez te lata to felka patrzyła się na niego i jego Kobiety i cierpiałą teraz kolej na niego;p
Wiesz co, nawet jak mu tak na Sarze nie zależało to i tak to bylo chamskie dla Felki, wszystkie dostają Olivera tylko nie ona bo on sobie coś ubzdurał jesli chodzi o jej osobę?
dlatego że ją kocha naprawdę i gdyby coś się jej stało to nie dał by sobie z tym rady... myśle że wtedy załamał by się...
dlatego postepuje tak z felką ....
I on tez ma głupie rozumowanie robi to bo chcę żeby ona była szczęśliwa...
racja... ale weż to pod uwagę że on już od dawna coś do niej czuł... a w odcinku 2x07 było to widać jak na dłoni...gdy zabił hrabię żeby ocalić felicity
dokładnie... w 18 na pewno cos będzie skoro mama Smoak ma się dowiedzieć o uczuciach felki do Olivera;p
W ogóle mam teorie jak felka i palmer pojadą do CS... to może znów będzie rozmawiac z Barrym o oliverze i t rozmowę będzie słyszał Palmer i się wycofa.
Pozatym ma też być wiele scen Palmer/Oliver i myśle że niektóre będą miały związek z Felicity
Szczerze? Ja już nie nastawiam się na nic, i przede wszystkim olewam słowa Guggenheima. Teraz najwazniejsi są Laurel i Palmer i to wokól nich bedzie sie wszystko kreciło.
ja tez olewam Trolla;p ale trylogia laurel skończy się w 13 odcinku wiec może nie będzie tak żle;p
nie no na pewno będzie się pojawiać w odcinkach ale te odcinki już nie będą jej poświęcone - mam przynajmniej taka nadzieję :-)
ja tez innego wyjsca nie mamy tylko przecierpieć:-) pocieszam się tym ze w14 odcinku zobaczymy Slade i Tomcia ;p
Slade dalej jest zamknięty w więzieniu więc jego sojusz z Malcolmem jest małoprawdopodobny...
Tommy będzie w retrospekcjach chociaż Troll nigdy nie zaprzeczyła ani nie potwierdził czy jest szansa że Tommy przeżył więc ta druga opcja jest możliwa...
trzecia opcja tez odpada...
Slade bedzie myslal, że Oliver nie zyje... Co zrobi Malcolm? Dlaczego zesle ich na wyspę?o co w tym wszystkim biega?
nie mam pojęcia... mysle że to cos będzie miałao wspólnego z Ra'sem i Liga ... a dlaczego akurat na wyspę do Slade to nie mam pojęcia.. i zastanawiam się czy Thea dowie że Oliver to Arrow?
skoro potrafiła się skapnąć że Roy to red Arrow dlaczego tak ciężko jej idzię powiązenie faktów Olivera i Arrow, Przeciez widzi że Roy spędza mnóstwo czasy z Oliverem wiec już to powinno dać jej do myslenia. Bo skoro spędzają tyle czasu razem to kiedy Roy miałby czas na spotkanie z Arrow. Wystarczyłoby troszkę pomyśleć
Dokładnie, poza tym postrzał Arrowa przez Moirę - Oliver znika; Oliver ucieka z sądu do QC- Arrowa zabija Hrabię w QC, Oliver znika na parę miesiecy po smierci Tommy'ego- Arrow znika
no to jest jasne jak słońce;p ale jak powiedziłam Thea jest za mało bystra żeby się skapnąć;p
jestem ciekawa jak się dowie prawdy bo naprawdę wątpię że sama na to wpadnie...
wątpię, może Slade/ Malcolm/ Chase ją uświadomią, chociaz jak ona bedzie na Lian Yu z Oliverem to może on sam jej powie prawdę? Wiesz taka forma naprawienia relacji z siostrą et cetera...
też o tym myślałam... może pod koniec 13 odcinka stanie się coś co sprawi że Oliver powie jej prawde... wiadomo tez ze thea dowie się że zabiła sare i że było to wszystko ukartowane przez Malcolma i może ma to jakiś związek z ich pobytem na wyspie