PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644764}

Banshee

2013 - 2016
8,0 23 tys. ocen
8,0 10 1 22630
8,4 19 krytyków
Banshee
powrót do forum serialu Banshee

szczerze dobrze się bawiłem, Fajny powrót Devy i gadka z Jobem no i ogólnie jakoś tak w starym dobrym stylu

ocenił(a) serial na 9
mitrus80

Wczorajszy jeszcze lepszy.... W końcu stało się to na co większość czekała, w tym Ja :)

ocenił(a) serial na 8
mocherman

Za dużo zmarnowanego czasu na wątek "szatana z guzami", ale postać pana psychologa który ma sesje z Carrie trochę mnie intryguje, czyżby kolejny agent? Ewentualny partner ćpającej?

ocenił(a) serial na 9
mitrus80

Może i masz racje, ale co do wątku z psychologiem/psychiatrą (bo w sumie nie wiadomo czym on jest) to raczej wątpie bo został jeden odcinek więc troche za mało czasu na rozwinięcie tego wątku....

ocenił(a) serial na 8
mocherman

Nie tylko tego nie rozwiną... po prostu będzie szybka akcja, trochę strzelania i niedosyt po krótkim sezonie, no chyba że 8 odcinek finałowy będzie miał 2 godziny.

ocenił(a) serial na 9
mitrus80

Raczej wątpie żeby miał 2h, to nie jest w stylu Cinemax.... Ale mam nadzieje że w ostatnim odcinku dowiemy się jak Hood ma naprawde nazywa :)

ocenił(a) serial na 9
mocherman

No nie chciał się przyznać jak mu dali na chrzcie :P ponoć sam aktor nękany pytaniami fanów wyjawił ze miał mieć na imię Gary....