PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644764}

Banshee

2013 - 2016
8,0 23 tys. ocen
8,0 10 1 22798
8,2 12 krytyków
Banshee
powrót do forum serialu Banshee

akcja dosyć powolna ale przykuwająca uwagę, przez te 45 minut nie mogłam oderwać wzroku od
ekranu...oby serial utrzymał ten poziom :-D

ocenił(a) serial na 9
joannacwi

Miałam tak samo. Liczyłam, że Carrie padnie na amen, no ale niestety... Może w finale? :D Zrobili tak, że aż chce się kolejny odcinek. Jak wytrzymać do soboty?
W ogóle gdzie Job?

Badly

No niestety też na to liczyłam...ale "złego licho nie bierze" :-D

ocenił(a) serial na 8
joannacwi

szczerze mowiac to z podejscia sredniego, poprzez "hym calkiem fajny" wylądowałem na etapie "ku*wa kiedy nastepny odcinek!!!". Naprawde podoba mi sie coraz bardziej a ostatnie dwa odcinki rewelka! oby tak dalej to serial dolaczy do moich "naj".

ocenił(a) serial na 5
joannacwi

Dobry? Moim zdaniem najgorszy dotychczas, cały odcinek to jakaś komiksowa walka superbohaterów, ratuje go jedynie Proctor, który jest chyba najciekawszą postacią serialu. Sceny z amiszami świetne, jednak 5min nie uratuje tego odcinka, dla mnie 3/10.

Voltrex

Podzielam. Zdecydowanie najgorszy odcinek. Walka laluni z Ukraincem, to była jakaś żenada.

ocenił(a) serial na 6
ast

Kupa gnoju. Pierwszy odcinek bomba, ósmy łajno.

ocenił(a) serial na 9
Voltrex

Może aż tak źle nie było, ale ta bijatyka w domu przez cały odcinek mimo że fajnie nakręcona osłabiła cały odcinek. Sceny z Proctorem też uważam za najfajniejsze. To bardzo fajna wielowymiarowa postać.