PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644764}

Banshee

2013 - 2016
8,0 23 tys. ocen
8,0 10 1 22798
8,2 12 krytyków
Banshee
powrót do forum serialu Banshee

Niezły klimat, bijatyki, sex i muza. Główny bohater niezbyt przystojny, dzięki temu bardziej wiarygodny. Jak dla mnie ok, będę oglądać dalej i zobaczymy.

ocenił(a) serial na 8
aria

Zgadzam się, całkiem fajny serial się zapowiada, oby kolejne odcinki były równie dobre.

ocenił(a) serial na 8
aria

Zobaczymy jak się rozwinie, na razie na plus.

ocenił(a) serial na 9
aria

ja jestem mile zaskoczona bo jak widać można nie przynudzać w pilocie :D

ocenił(a) serial na 8
aria

Pilot faktycznie robi wrażenie, oby tak dalej...
"Główny bohater niezbyt przystojny" - no to chyba oglądaliśmy inny serial, bo dla mnie jest mega przystojny ;)
ale cóż o gustach się nie dyskutuje ;)
pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 9
devil_gay

trochę dorocińskiego przypomina

ocenił(a) serial na 4
montek

Gdzie tam, to mniejsza i młodsza wersja Raya Stevensona! :)

ocenił(a) serial na 9
orbitka90

Artur Boruc

jason_bourne

Bogusław Linda

buldok_

Spojler

ocenił(a) serial na 7
orbitka90

Skrzyżowanie Raya Stevensona z Matthew Foxem. Przystojniak jak się patrzy.

ocenił(a) serial na 3
aria

Świetnie się zaczyna ! Dawno żaden pilot nie zrobił na mnie takiego wrażenia :)

ocenił(a) serial na 7
aria

klimat, akcja i sex, a do tego dobre tło muzyczne, no i nie zapomnijmy o niebanalnej fabule. czyli dobre składowe na dobry serial są. i co dalej? aha, fabuł, co z tą historią, jak się ona dalej potoczy? poczekamy, zobaczymy czy będzie warto czekać na kolejne odcinki Banshee. pilot obiecujący, czekam na resztę, bo za wcześnie oceniać

ocenił(a) serial na 9
aria

Główny bohater niezbyt przystojny? Uwazam, ze nic mu nie brakuje a serial (po obejrzeniu drugiego odcinka) zapowiada sie naprawde dobrze.

binky

akurat drugi odcinek niezle mnie przynudził ale zobaczymy co dalej

ocenił(a) serial na 9
aria

Drugi odcinek też trzyma poziom, więc jest dobrze. Dla mnie główny bohater też jest bardzo przystojny.

ocenił(a) serial na 8
aria

Trzeci odcinek też fajny choć nieco brutalny, ale to raczej na +. Pojawiają się wątki, które mnie trochę martwią swoją lekkomyślnością, ale zobaczymy jak się sprawy potoczą.
Poza tym spodobała mi się postać Toma Burtona :)
Ps. Wygląd gł. bohatera, jak już niektórzy zauważyli to kwestia gustu :)
Pozdrowionka.

aria

Ciężko było mi się za niego zabrać. Po krótkim opisie sądziłem, że to kolejny denny serial z policjantem(skazańcem w przebraniu) w roli głównej, który to rozwiązuje zagmatwane zagadki kryminalne. Pilot mnie zadziwił i automatycznie wciągnął. Oglądnąlem wszystkie 3 odcinki i jestem mile zaskoczony. Oby przez cały sezon trzymał sie na tym poziomie.

ocenił(a) serial na 8
aria

"Główny bohater niezbyt przystojny, dzięki temu bardziej wiarygodny". Ja też tak uważam :)

aria

moim zdaniem jest bardzo przystojny, męski i charyzmatyczny :-D taki typowy bad boy :-D

joannacwi

Robi miny jak Artur Boruc..

snierzyn

jeszcze kilka bym znalazła podobieństw :-) ale hood przystojniejszy

ocenił(a) serial na 6
aria

Pilot, bomba. Dalej, już nie za fajnie. Film, zbyt "kosmiczny" jak na mój gust. Bohater, niezbyt pasuje do odgrywanej roli. Za dużo sexu. Trochę chaotyczna akcja. Dziś obejrzymy piąty odcinek, zobaczymy czy warto dalej oglądać...

rad_75

Jesli to ten o wiezieniu, to troche obrzydliwy, ale MEGA ciekawy odcinek.

W koncu ktos napisal ZA DUZO seksu!!! Podpisuje sie pod tym! Seks jest ok jesli ma jakies uzasadnienie, nie moze byc na sile w kolko pokazywany.

rad_75

O wiezieniu jest nastepny, wiec obejrzyj koniecznie!

ocenił(a) serial na 6
wingeddevil

Szósty? To dziś może obejrzymy.

ocenił(a) serial na 6
rad_75

Obejrzane siedem odcinków. W skali 1 do 5. Daję 2.5. Nie przepadam za erotykami. Zmarnowany potencjał. Wiem jedno, ponownie nie obejrzę. Szkoda czasu.

ocenił(a) serial na 9
aria

Macie jakiś straszny problem z tym seksem ;-)
Normalne, że facet po 15 latach odsiadki musi sobie poużywać. A seks przecież każdy lubi, niezależnie od płci, a jak nie lubi, to ma chyba jakiś problem. A i seksu w tym serialu jest tyle co i w prawdziwym życiu, ot przerywnik w prozie codziennego życia ;-)

Może mi ktoś wytłumaczyć jak się zostaje szeryfem? Bo dotychczas myślałam, tzn zaobserwowałam w filmach, że szeryfa wybiera się w lokalnych wyborach, z kampanią wyborczą, przekonywaniem wyborców itp. Tymczasem tutaj pojawia się facet z gęby nieznany przez nikogo. Dziwne...

ocenił(a) serial na 10
Inga__filmweb

Szeryfa właśnie tak się wybiera, przez głosowanie - tutaj jednak, jak w pierwszym odcinku wspomniał prawdziwy Lucas Hood, w wyjątkowych okolicznościach burmistrz może wybrać nowego szeryfa.

Inga__filmweb

Nic dziwnego, że nasz naród jest jaki jest, skoro 30 sekundowa scena seksu na 50 minut odcinka to dla nich za dużo seksu ;)