PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=181823}
8,0 21 tys. ocen
8,0 10 1 21344
4,8 5 krytyków
Battlestar Galactica
powrót do forum serialu Battlestar Galactica

3 seria

ocenił(a) serial na 10

i jak wrażenia ? :P mi sie 2 pierwwsze odcinmi baaaardzo podobałyu :D jzu si enei moge doczekac kolejnychh... echh ale to wciąga :D genialny serial wg mnie :D kocham go normalnei :D

Kropka_3

no mi tez co sobote targam z torrenta nowe. wlasciwie na nic tak nie czekam w weekend jak na BSG

ocenił(a) serial na 10
Pafnucy

no siodmy odcinek troche gorszy od poprzednich 6, ale bywa i tak. Sadzac po zwiastunie 8 zapowiada sie super! Do tej pory najbardziej podobaly mi sie odcinki 3 i 4 , mowie oczywiscie o trzeciej serii.

ocenił(a) serial na 10
caprica_six

No 7 to dla mnie najgorszy z odcinków... Całkiem bezsensu zachowanie Helo no bo powiedzmy sobie szczerze- moralnoś moralnością ale Cyloni wymordowali niemal całą ludzką rasę więc wątpie by po czymś takim ktokolwiek się tak zachował...ale sam pomysł z wirusem nawet fajny. Coś czuję że jeśli cyloni zostaną unicestwieni (kiedyś za 10 sezonów :D) to właśnie w taki sposób

ocenił(a) serial na 10
ludwisiu

1 sezon rewelacyjny
2 sezon niektóre odcinki extra a niektóre niewiem po co wogóle były krecone
3 pełen szok jak narazie choć dopiero 2 odcinki obejrzałem

ocenił(a) serial na 10
eterial_1982

Odcinki Exsodus part 1 i 2 są moim zdaniem najlepsze z dotychczasowych, poprostu wciskają w fotel

ocenił(a) serial na 10
The_Drago

niestety 3 nie trzyma juz poziomu jak narazie najsłabszy odcinek trzeciego sezonu z 8 odcinków jakie widziałem
czekam na dalsze
8 odcinek moze zapoczątkował cos niezwykłego

ocenił(a) serial na 10
Kropka_3

ja mam takie pytanko , jestem nowy i wlasnie dzis ogladnolem 2-czesciowy miniserial i .... wciaglo mnie.
Mozecie podac mi skad macie kolejne czesci sagi , skonczylem przed chwila ogladac i pragne wiecej, ta historia wciaga.
Prosze o pomoc

ocenił(a) serial na 9
jozo_wu

Na torrentach masz, lub w sieci emule. Napisy sciagasz z www.hatak.pl. Na tej stronie masz te linka do forum SciFi, mi in o BSG.

ocenił(a) serial na 9
jozo_wu

Na torrentach masz, lub w sieci emule. Napisy sciagasz z www.hatak.pl. Na tej stronie masz tez linka do forum SciFi, mi in o BSG.

ocenił(a) serial na 10
raven_mail

Ma ktoś może linka do napisów 5 odc. III serii BG? Wszystkie dostępne w popularnych wyszukiwarkach napisów nie są u mnie odczytywane... Jeśli znajdzie się ktoś tak miły:) to proszę przesłac na adres mkulaga1987@gazeta.pl Od razu zaznaczam że chodzi mi o wersję inną niż "battlestar galactica [03x05] collaborators" Niby mogę obejrzec ten odcinek in english:) ale to już nie będzie to samo(bo zamiast skupic się na właściwej "treści":) będę męczył się wsłuchując w dialogi:)Jeśli znajdzie się taki człowiek dobrej woli to dzięki z góry;) pozdrawiam wszystkich fanów i fanatyków BG(ten serial rządzi!!!)

ocenił(a) serial na 10
mkulaga1987

no mnie totalnie zmiazdzyly 3 i 4 (szczegolnie ten) odc 3 serii. to byla rewelacja!!!

ocenił(a) serial na 10
dzudo_honor

Ehhh co mnie wkurzyło to kolejny cliffhanger przed dłuższą przerwą (chodzi mi o odcinek 11)

ocenił(a) serial na 10
ludwisiu

dla tych którzy ledwo znosza czekanie na 3,5 serie polecam oglądniecie sobie kilku zwiastunów na youtube ;>> duuuuuzo na naich jest xD
a oprócz tego znalazłam fajne zdjecie http://pics.livejournal.com/drewcypher/pic/000t5fg5
poznajecie kogos ? Baltara tu o dziwo nie ma.... a na jednym z zwiastunów jest powiedzine ze ktos uswiadomi sobie ze jest Cylonem... ;> czyli ktos z tej piątki musi nalezec do załogi BSG ;)) jeszcze tydzień i 1 dzien do premiery kolejnego odcinka... :D