Świetny, paluszki lizać. Bardzo dobre, głębokie i zróżnicowane kreacje bohaterów, dobre efekty specjalne, znakomita muzyka, nieprzeciętna bardzo rozbudowana fabuła, i powalające postacie cylonów!:) Polecam wszystkim!
Powiesz cos wiecej? Bo ja mam zamiar sobie sciągnąć ten serial ale coś mnie odgadania i nie mogę sobie wyobrazić, że to jest lepsze np. od Stargate.
Też byłem sceptyczny, myślalem z początku, że będzie to jakaś kolejna wariacja Star Treka - więc nic dla mnie, ale obejżałem najpierw pilota i mnie zassało totalnie. Według mnie jest to obecnie najlepszy serial SF i chyba lekko przebija SG, ze względu na spójność fabuły i jej komplikację, efekty, wszystko ma ręce i nogi, fakt czasami są rzeczy bzdurne, ale nie częściej niż raz na 5-6 odcinków :D Polecam, można się uzależnić...
no zajebisty serial xD mój ulubiony, na pewno lepszy niz stargate'y... ;) chociaz atlantis tez rządzi xD juz nie moge sie doczekac nowej serii BSG, strasznie ciekawie zakończyla sie 2... chociaz zastanawia mnie jak to bedzie... cylony przeciez chciały pokoju, a tu ludzie musieli sie poddać ;p do premiery pierwszego nowego odcinka zostało juz tylko 13 dni... :D