PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=181823}
8,0 21 tys. ocen
8,0 10 1 21373
4,8 5 krytyków
Battlestar Galactica
powrót do forum serialu Battlestar Galactica

Podobało mi się bardzo przez jakiś czas, caly sezon I extra i początki II jak najbardziej ale teraz to już jakieś absurdalne akcje tam się dzieją, fabuła siadła całkiem. Chodzi mi głownie o nieistotne zupełnie wątki osobiste, jakieś retrospekcje, z dupy się nagle okazuje, ze Apollo ma jakąś laskę z dzieckiem za chwilę już coś tam z D kombinuje a ta ciągle niby za tym Billym łaziła, jakaś Moda na sukces, Starbuck wzdycha do jakiegoś typa z Caprica, wszystko to jakieś rozmemłane... Szóstka cichaczem wydostała się na inny statek i jeszcze założyła jakąś śmieszną organizację. Będzie jeszcze dobrze??? Bo nie wiem czy dać już sobie spokój czy przemęczyć ewentualnie jeszcze kilka odcinków. Na takie pierdoły na jakie trafiam od chyba 4-5 odcinków to ja jednak nie mam czasu ;)

ocenił(a) serial na 9
hakuchi

Zdecydowanie warto czekać. Też miałem momenty, w których wydawało mi się, że wszystko siadło. Odcinki-zapychacze, wątki telenowelowe. Ale sezon 3 pomału wyprowadził serię z dołka, finał tego sezonu to MISTRZOSTWO, a sezon 4 (uważany przez wielu za słabszy) bardzo mi się podobał, samo zakończenie całości zaś jest jednym z najlepszych i najbardziej satysfakcjonujących finałów jakie widziałem. Absolutny czad. Warto. Warto. WARTO!

ocenił(a) serial na 8
fsm

nooo warto czekać do 3 sezonu bo na końcu jest miazga plus ta muza no po prostu mega
też tak miałem że sie zatrzymałem jakoś na 2 sezonie czy nawet na pierwszym :P
ale zacząłem jeszcze raz i nie żałuje

ocenił(a) serial na 4
hakuchi

Daj sobie spokój, odcinki serialu które można przypisać do gatunku sf można policzyć na palcach jednej ręki. Pare odcinków z 2 i z 3 sezonu mi się spodobało, reszta to moda na sukces.
Mogliby z tych 4 sezonów, zrobić 1 porządny. Co prawda zrobili film The Plan, ale z kolei upchanie 4 sezonów w 1 film to też nie wypał.