PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39323}

Bez śladu

Without a Trace
2002 - 2009
7,3 12 tys. ocen
7,3 10 1 12384
Bez śladu
powrót do forum serialu Bez śladu

Niestety nie widzialam fragmentu odcinka i nie wiem dlaczego na koncu czekali na telefon? I po co troszeczke wczesniej przyszedl ten adwokat? Co powiedzial? Nie uslyszalam :( tzn wydawalo mi sie, ze cos mowil o policjancie (?) No i czemu nie mogli mu pomoc? Przeciez ta dziewczyna powiedziala, ze bylo ich 2 a on dopiero potem przyszedl do sklepu. Proszę bardzo o wyjaśnienie tych kwestii. Bede wdzieczna...

ocenił(a) serial na 10
alicja91

Właśnie. Ja też się podczepiam do proźby! Nie powinien ten odcinek się tak skończyć. Chwile wcześniej było zbliżenie na zegar, który wskazywał za pięć dwunastą, a potem na nich i na telefon, który nie zadzwonił. Wydaje mi się że oznaczało to że niestety nie dało się go uratować. :( Bo gyby egzekucja się nie odbyła, to pzecież zatelefonowałby ktoś. Beznadziejnie wymyślili końcówkę. Telefon powinien zadzwonić, byśmy nie przeżywały teraz tak tego odcinka :P

ocenił(a) serial na 10
Peggy_Brown

I jeszcze jedno pytanie dla uważnych :) Ktoś wie jaki jest tytuł tego odcinka??? Bardzo proszę o odpowiedź

Peggy_Brown

nie znam tytulu ale wiem ze to byl odcinek nr 21 (niewiem ktorej serii ale domyslam sie ze 2)

magda_m_88

Był to 21 odcinek z drugiej serii. Najdziwniejsze, że do końca serii zostały jeszcze 2 odcinki, a w programie na przyszły wtorek w ramówce TVN nie ma przewidzianego "Bez śladu". Łudziłam się, że następny odcinek będzie kontunuacją i jednak uda się uratować niewinnego człowieka. Właśnie dlatego jestem przeciwna karze śmierci.

Morticia

ale tak naprawdę to ten serial jest na maxa smutny. jak niewielu ludzi udało sie uratować a jak ich znaleziono to byli albo chorzy (rak), albo popełaniali samopbójstwo, albo wrabiał ich brat blizniak.

Morticia

z tego co czytalam na stronie www.tv.com nastepny odcinek nie jest kontynuacja tego, wiec nie dowiemy sie, czy zdolali go uratowac, zreszta na nastepne odcinki w tvn trzeba bedzie pewnie sporo poczekac... i moim zdaniem telefon nie zadzwonil, poniewaz to, czy uda sie go uratowac, czy nie, nie zalezy juz od nich, oni wykonali juz swoje zadanie, czyli znalezli zaginionego czlowieka i dlatego odcinek sie skonczyl

ocenił(a) serial na 10
alicja91

Wiec, po pierwsze zawsze sie tak czeka, jesli egzekucja moze byc odwolana, a oni pewnie pod wiezieniem mieli swoich ludzi. Po drugie, ta dziewczyna nie zdolala rozpoznac na zdjeciu, tych co w rzezczywistosci napadli. A ten adwokat mial doniesc zeznanie policjnta i albo ono nie wystarczylo, albo nie zdarzyl. A pomijajac ten odcinek. Jest taki film "zycie za zycie". On tez pokazuje podobny przypadek. W sumie to i w tym odcinku i w/w filmie chodzi o to, ze niektorzy Amerykanie sa przeciwni karze smierci i chca jej zniesienia, w szczegolnosci po blednie przeprowadzonych sledztwach (ktore sa dla nich kolejnym dowodem ze kara smierci to zle rozwiazanie), tak jak we wczorajszym odcinku. Pozdrawiam I mam nadzieje, ze choc troche pomoglam.