PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=708616}

Bibliotekarze

The Librarians
2014 - 2018
6,8 5,3 tys. ocen
6,8 10 1 5311
Bibliotekarze
powrót do forum serialu Bibliotekarze

eh

ocenił(a) serial na 4

Mnie z kolei irytował trochę. Początek serialu gdzie wbiega 4 jakiś uzbrojonych... agentów? I mówi "znaleźliśmy broń masowego rażenia... " No rzeczywiście na broń masowego rażenia się wysyła 4 agentów. Potem ten bibliotekarz, wychodzący z jakiegoś pieca, opowiadający od a do z po co tu jest, ludziom których pierwszy raz widzi, bo przecież bibliotekarze jak to powiedziane w serialu to najbardziej tajna organizacja na świecie. Trochę mi to jednak śmierdzi tanią podróbką Warehouse 13 I jeszcze ta "smutna" scena umierającego miecza...?

ocenił(a) serial na 6
Gandzia29

Mnie początek też trochę zdezorientował, ale złożyłam to później na karb samotności Bibliotekarza. W końcu dowiedzieliśmy się, że od 10 lat pracował sam, więc potrzebował "widowni" i miał przed kim się popisać swoimi ponadprzeciętnymi umiejętnościami ;)
A grupy uderzeniowe często mają kilkuosobowy skład wykwalifikowanych ludzi, którzy są bardziej skuteczni niż szeroka obława.
Scena z Excaliburem była naprawdę smutna ;(

ocenił(a) serial na 6
Gandzia29

Na te rzeczy jakoś jestem w stanie przymknąć oko. Natomiast niemiłosiernie denerwuje mnie Rebecca Romijn w roli Baird - zarówno aktorka jak i stworzona/zagrana przez nią postać. Jeszcze chyba nigdy tak nie miałam, ale w ogóle nie dam rady na nią patrzeć.

ocenił(a) serial na 6
margoluz

Ja akurat nie mogę oderwać od niej wzroku, chyba tylko ona trzyma mnie przy tym serialu, im starsza tym ładniejsza, ale rzeczywiście gra strasznie sztywno.

ocenił(a) serial na 3
margoluz

Też mnie irytuje, a w King&Maxwell naprawdę przyjemnie grała.

ocenił(a) serial na 5
Gandzia29

a mi trąci Sanktuarium, który był lepszy bez dwóch zdań